Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklisin cok fazla bendr platesi tamda bu sebepten istiyorum zaten 70e inerim ama bunu vucudum sarkmadan yapmak istiyorum canm o yuzden .yuruyusu dedgm gbi hizli yapmiyorm ama onada dikkat edecegim artk peki beslnme seklin nasil

Hosbuldumm ☺☺☺ herkesn ayni olmasi mumkun degil fakat beslenmr konusunda tiyolar verir misiniz rica etsem ☺☺

Haklisin cok fazla bendr platesi tamda bu sebepten istiyorum zaten 70e inerim ama bunu vucudum sarkmadan yapmak istiyorum canm o yuzden .yuruyusu dedgm gbi hizli yapmiyorm ama onada dikkat edecegim artk peki beslnme seklin nasil

Once yuruyusle basla canim. Biraz kilo verdikten sonra daha hizli yuruyebildigini goreceksin. Daha sonra sikilasma programlari baslarsin. Saglikli beslenmeye calis. Protein agirlikli (yiyebiliyorsan) beslen. Bol salata ve ayran/yogurt ile tuket. Hem cabuk doyarsin hem de uzun sure tok kalirsin.

cok sagolun ☺☺☺ peki şeker konusunda ne yapiyorsunuz, soracagim onca soru var ki bktirmaktan korkuyorum sizi ☺☺

cok sagolun ☺☺☺ peki şeker konusunda ne yapiyorsunuz, soracagim onca soru var ki bktirmaktan korkuyorum sizi ☺☺

Seker kullanmadim ben. Tatli istegimi meyve/yogurt ya da sutle yaptigim karisimlarla giderdim. Sen tatli disinda kahve vs ile seker tuketiyorsan onu sa hayatindan cikartmani tavsiye ederim. Sor guzelim, burada birbirimize destek olmak icin variz

Seker kullanmadim ben. Tatli istegimi meyve/yogurt ya da sutle yaptigim karisimlarla giderdim. Sen tatli disinda kahve vs ile seker tuketiyorsan onu sa hayatindan cikartmani tavsiye ederim. Sor guzelim, burada birbirimize destek olmak icin variz
Tmam azaltrak birakirim umarim ,bilgilere eklemeyi unuttum cok heycanliyimdir ve mutluyken bunu bastiramam suan da o ani yasiyorum k.bkmayin ☺☺☺☺ tatliyi aramam cikolataya zaafim var onuda gormezsem problem yok bnm icin ☺

Sutlu karisimlar derken tarif paylasir misiniz ☺

arzu bundan sonra devam ediceksin beslenmeye? bu beslenme şekli ve sporla haftada min. 1 kg veriyorsun sanırım daha fazla vermek istemezsin.

maşallah çoğu kişinin yaşadığı duraksama dönemini hiç yaşamadan devam ettin

eski düzenimde bu şekildeydi demiştin. şeker, pirinç, un normalde de (eşin ve oğlun içinde) kullanmıyor musun?

bundan öncesi tam bi felaket tek öğün besleniyordum kahvaltı yok öğle yok iş yerinde full nescafe 7-8 fincan sütlü nescafe içiyordum akşam Allah ne verdiyse abanıyordum.ara ara toparlayıp yine bozuyordum 102.6 dan 92 ye düştüm 1 yılda.Ama yaklaşık 15 gündür dört dörtlük besleniyorum akşam acıkmıyorum aranmıyorum ve kilo veriyorum uzun süredir 90nın altını göremiyordum ama bu tarz beslenmeyle indim 88'e inşallah daim olur.Dukan kafama çok yatmıştı ama korktum sonrası için hepsini arştırdım karatay dukan vs en son karar verdim ve sağlıklı beslenme yolunu seçtim.Mutlaka kahvaltımı öğle yemeğimi akşam yemeğimi ve aralarımı yapıyorum.Gün içinde beyaz çay yeşil çay tüketiyorum.Öğle protein akşam sebze ya da tam tersini yapıyorum ama kesinlikle protein ağırlıklı beslenip kaçamak yapmayınca iniyor kilolar aşşağıya.

Gercekten harika bir kilo kaybi devami gelmesi dilegi ile ☺

Emzirmenin avantajini yasadim canim ben. Sen de suanki gibi gidersen haftada 1 kg cok rahat verirsin.

Ben leslie yapmadim bu hafta. Haftaya da yuruyusu 3-4 gune indirecegim. Diyet tatli devri bitti. Tatlimi gonul rahatligi ile yiyecegim. Bizde hergun kiymali borek olur (esim muptelasi). Ondan da yerim aksamlari. Vermeden korurum sanirim.

Esim tuz da un da yiyor canim. 3.5 aydir ona ayri kendime ayri pisiriyorum. Oglana seker ve beyaz un yok henuz. Ekmegini tam bugday unuyla yapiyorum. Kurabiyesine de ev yapimi pekmez koyup yine tam bugday unu ile yapiyorum.

Tmam azaltrak birakirim umarim ,bilgilere eklemeyi unuttum cok heycanliyimdir ve mutluyken bunu bastiramam suan da o ani yasiyorum k.bkmayin ☺☺☺☺ tatliyi aramam cikolataya zaafim var onuda gormezsem problem yok bnm icin ☺
Bir anda kes bence şekeri okadar zararlı ki.Bende çayı nescafeyi şekersiz içebiliyordum ama türk kahvesini asla içemem diyordum bir anda kestim tadı şuan okadar hoş geliyor ki.

Elif unutmusum. Pirinc gdo nedeniyle uzak duruyorum aslinda. Dolma vs yapilacaginda sadece kiyma ile yapiyorum. Senin alanin gida. Gdo suz pirinc var mi?

Bir anda kes bence şekeri okadar zararlı ki.Bende çayı nescafeyi şekersiz içebiliyordum ama türk kahvesini asla içemem diyordum bir anda kestim tadı şuan okadar hoş geliyor ki.
Cay kahveyr duskun degilim biranda kesecegime hic icmem diyordum ama onsuz olmuyor kahvaltida onun yerine taze sklmis meyve suyunu deneyecegim cok kuru geliyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…