Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elif unutmusum. Pirinc gdo nedeniyle uzak duruyorum aslinda. Dolma vs yapilacaginda sadece kiyma ile yapiyorum. Senin alanin gida. Gdo suz pirinc var mi?

aslında çok dikkat ettiğimi söyleyemem. pirinç aldığım yok zaten benim pek 40 yılda bir sarma falan yaparsam kullanıyorum. pilavı eşim çok sever onun pirincini de azerbaycan'dan getiriyoruz. bizim usül pilavı pişirmiyorum hiç

Meyvesuyunu da pek önermiyorlar aslında direkt şekerini almış oluyorsun diye bi yazı okumuştum.posası ile birlikte yemen daha mantıklı bence.

Arkadaslar ben yuruyuse cikiyorum yarin kilo bildirimi yaparim hazir cikmiskrn aktardan yesil cay almistik olcuyu sorayim o aci tat fazla kattgmdan oldu belkide

Hoş geldin Ben de yeni katıldım gruba. Umarım her birimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Azimle yapamayacağımız yok emin ol

Arzu senin son bildirimin yarın...çok mutluyum ama sensiz sessiz olur buralar

Yarın listeye ek olarak gupse ve turtle girmeli.ama ben turtlenin ne katılımından ne menüsünden memnun deyilim.nne yapa bilirim acaba?çok az geliyor ve de menüleri iyi deyil.bi de yarın artıyla gelirse tozuturum her hal

ben gelemediğimin sebebini zaten açıkladım hastaydım ben şuan tatildeyim ve yetiştirmem gereken hastalar olduğu için evime gitmedim ve ben 2 gün hasta bakamadım başımı önüme eğemeyecek kadar kötüydüm okula gidemeyecek kadar kötüyken takıma gelememiş olmam bence çok da yadırganacak bir durum değil herkesin başına gelebilcek bir durum bu

benim menülerim hep böyledir. ben diyet yapmıyorum yapamam ben diyetisyene gidip pizza için pazarlık yaptım çünkü benim vermem gereken kilo 3-5 değil ki hadi şunu yemeyeyim bunu da yemeyeyim diyeyim

alışık olmadığın için benim menülerime sana çok gelmiştir zamanla alışırsın
bir örnek vermek istiyorum 1.5 kilo verdiğim haftadan sadece bir menü ...

Günaydın:))
Geçen hafta --98.6 (18.nisan 2014 cuma)
Bu hafta---97.1
Fark 1.5
Yüzde 1.52

menüm (17 nisan 2014 perşembe)
Kahvalti
2dilim tam tahlili
1domates
1dilim peynir
Marul
Çay

Ara
Şekersiz çikolatali kahve

Öğlen12:00
1kase çorba
Pilav üstu dönerin sadece dönerini yedim
Salata
Ayran

Akşam
1kase çorba
Türlü
Yogurt

(türlü ve yoğurdun miktarını yazmamışım büyük ihtimalle 1 tabak türlü 1 kase yoğurttur)

kaldı ki cuma günü tartıda + görmek isteyen 1 kişi dahi yoktur çünkü hepimizin ortak noktası aldığımız kiloları vermek ve ben bu süreçte takımın ne demek olduğunu gördüm ben tek başıma vermedim o kadar kiloyu takımım desteğiyle verdim ben sana söyledim 7. takıma gelme sebebim de takımdan destek alamamamdır benim için takım bu kadar önemliyken takımı tökezletmek istemem takımın da beni tökezletmesini istemem istediğim sadece motivasyon negatif cümleler yerine pozitif ve yanlışı gösteren şeyler isterim
kaptan sensin beni takıma almakta endişelerin varsa almayabilirsin sorun değil benim için ve bende kaptanımı karşımda değil yanımda görmek isterim
senin tozutmana sebep olmak istemem.

Ay-060, 17 Eylül hoşgeldiniz arkadaşlar..birbirini motive eden güzel bi takıma geldiniz,her hafta ilk 3 e gireriz...kilolar ınız gider burada..uyguladığınız bir liste var mı?

kızlar ikinizde hoş geldiniz takıma...şimdi deneme haftalarınız başladı.her akam ne yediyinizi ne kadar su içip spor yaptığınızı paylaşıyorsunuz,taklmda da iyi katılım mutlaka şart...çünki bizi takım arkadaşlık üzerine kurulu ve her yeni gelen arkadaş da bizden biri olmalı...inşallah ikinizde olursunuz.eğer katılımınız ve kilo veriminiz iyi olursa inşallah 3.cuma listedesiniz...
Canım dün geldi ya hastayım dedi.Baya kötü olmuş öğrenci tek başınaGelir gelir bugun tekrar doktora gidecekti ugrar birazdan.
biliyorum kuzum dün geldiyini.inşallah bu gün gelir de konuşuruz,anlaşırız,malu yarın cuma...
ben nasılım kaptan
sen daha dün geldin ve iyi gidiyorsun...
ay Arzum yarın mezun mu oluyorsun.aklıma geldikce duygulanıyorum.ben şene merak ediyorum hiç mi bağımlılık yapmadık sen de kz?
Bunu biilmiyirdum sagolun oyle yapayim

evet evet meyveyi ne kadar az yersen o kadar iyi...

Turtlem doktor musun? Akşamları gel menünü yaz,ne yediğini ,nasıl beslendiğini bilelim...oldukça fazla kilo vermişsin,arkadaşlardan menünü takip edecekler olabilir...yoğun çalışıyorsun elbet bizim kadar rahat girmemeni anlıyorum ben...Aramıza yeni geldiğin için bilemiyoruz canım yoksa bizim takımda demotivasyon olmaz...sen gel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…