- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Cay kahveyr duskun degilim biranda kesecegime hic icmem diyordum ama onsuz olmuyor kahvaltida onun yerine taze sklmis meyve suyunu deneyecegim cok kuru geliyor yoksa
Elif unutmusum. Pirinc gdo nedeniyle uzak duruyorum aslinda. Dolma vs yapilacaginda sadece kiyma ile yapiyorum. Senin alanin gida. Gdo suz pirinc var mi?
Cay kahveyr duskun degilim biranda kesecegime hic icmem diyordum ama onsuz olmuyor kahvaltida onun yerine taze sklmis meyve suyunu deneyecegim cok kuru geliyor yoksa
Bunu biilmiyirdum sagolun oyle yapayimmeyve suyunun şekeri çok fazla onun yerine bitki çayı içebilirsin
Bunu biilmiyirdum sagolun oyle yapayim
Hosbuldumm nasilsinizYeni gelen arkdaslarim hosgelmisler
selamlarrrr
Bna yesil cay aci geliyor bilmiyorum size oyle mi ama limon bastiriyor mu o tadiyeşil çayla biberiyeyi karıştırıp içiyorum güzel oluyor mesela. içine de bol limon
Bna yesil cay aci geliyor bilmiyorum size oyle mi ama limon bastiriyor mu o tadi
Tamamdir sagolun ☺☺☺evet limon o acısını alıyor canım
Yeni gelen arkdaslarim hosgelmisler
selamlarrrr
Hoş geldinYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: ay__060
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZ: açıkça soylemek gerekirse hareketsizlikten degil cok yemekten
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZoncelikli olarak sagligim irsi rahatsizligimiz oldugunu ve cigerlerimde yaglanma oldugunu ogrendim doktorum tek carenin ilerlemesini durdurmak icin zayiflamam oldugunu soyledi
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ben 21yasinda ama yasindan cok daha olgun biriyim hayellerini gerceklestirememenin acisiyla evde cok yemekten omur boyu pismanlk cekmekten korktugu kilolarina karsi savas acmis ve solugu burada almis bulunmaktayim aslinda sayfalarca yazabilirim kalemim iyidir fakat suan cok istedigim o fit gunlerin hayaline yaklasmanin verdigi mutluluk ve heyecan ile daha fazla yazmamak icin kendimi tutuyorum.artik bende aranizdayim ☺☺☺☺ve bundan inanilmaz mutluluk duyuyorum ☺☺☺
Arzu senin son bildirimin yarın...çok mutluyum ama sensiz sessiz olur buralarSelam 7. Takimin Gulleri
Bugun sporlarinizi erken yapin&en gec 6 da aksam yemeginizi yeyin, su tutacak tuzlu gidalardan uzak durun. Yarin tartida bol eksi gorup derece yapalim
Menun guzel Elif, ayni hiz ve motivasyonla devam canim
Bu hafta sosyal ve esmayi ben almistim ama esmanin abisi rahatsiz gelemedi. Sosyal hastaliktan basini kaldiramadi. Haftaya ikisi de normal sekilde devam edebilirler insallah.
Naz daha iyi olmana sevindim canim
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz
Canım benim çok yiyorsun çok...13.takımda da gördüm baya kilo almışdın.sana söyleyim yani bizim takımda artı yasak...kaç gündür de gelmiyorsun nasıl beslendiyini bilmiyorum.ama gerçekten cuma kilo alırsan ve haftalardır inmediyimiz dereceden inersek bozuşuruz haberin olsun...
Yarın listeye ek olarak gupse ve turtle girmeli.ama ben turtlenin ne katılımından ne menüsünden memnun deyilim.nne yapa bilirim acaba?çok az geliyor ve de menüleri iyi deyil.bi de yarın artıyla gelirse tozuturum her hal
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: ay__060
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZ: açıkça soylemek gerekirse hareketsizlikten degil cok yemekten
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZoncelikli olarak sagligim irsi rahatsizligimiz oldugunu ve cigerlerimde yaglanma oldugunu ogrendim doktorum tek carenin ilerlemesini durdurmak icin zayiflamam oldugunu soyledi
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ben 21yasinda ama yasindan cok daha olgun biriyim hayellerini gerceklestirememenin acisiyla evde cok yemekten omur boyu pismanlk cekmekten korktugu kilolarina karsi savas acmis ve solugu burada almis bulunmaktayim aslinda sayfalarca yazabilirim kalemim iyidir fakat suan cok istedigim o fit gunlerin hayaline yaklasmanin verdigi mutluluk ve heyecan ile daha fazla yazmamak icin kendimi tutuyorum.artik bende aranizdayim ☺☺☺☺ve bundan inanilmaz mutluluk duyuyorum ☺☺☺
kızlar ikinizde hoş geldiniz takıma...şimdi deneme haftalarınız başladı.her akam ne yediyinizi ne kadar su içip spor yaptığınızı paylaşıyorsunuz,taklmda da iyi katılım mutlaka şart...çünki bizi takım arkadaşlık üzerine kurulu ve her yeni gelen arkadaş da bizden biri olmalı...inşallah ikinizde olursunuz.eğer katılımınız ve kilo veriminiz iyi olursa inşallah 3.cuma listedesiniz...Yeni üyelerin katılım formu.ADINIZ:
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 1.55
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 48
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik ve işten çıkma
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendime iyilik yapmak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2yıl önce çok hareketliydim. Günde en az 3 saat hızlı tempoda yürürdüm. yeniden işe girdiğimde 52 kiloydum. ŞuaN 10 kilo fazlam var
biliyorum kuzum dün geldiyini.inşallah bu gün gelir de konuşuruz,anlaşırız,malu yarın cuma...Canım dün geldi ya hastayım dedi.Baya kötü olmuş öğrenci tek başınaGelir gelir bugun tekrar doktora gidecekti ugrar birazdan.
sen daha dün geldin ve iyi gidiyorsun...ben nasılım kaptan
ay Arzum yarın mezun mu oluyorsun.aklıma geldikce duygulanıyorum.ben şene merak ediyorum hiç mi bağımlılık yapmadık sen de kz?Selam 7. Takimin Gulleri
Bugun sporlarinizi erken yapin&en gec 6 da aksam yemeginizi yeyin, su tutacak tuzlu gidalardan uzak durun. Yarin tartida bol eksi gorup derece yapalim
Menun guzel Elif, ayni hiz ve motivasyonla devam canim
Bu hafta sosyal ve esmayi ben almistim ama esmanin abisi rahatsiz gelemedi. Sosyal hastaliktan basini kaldiramadi. Haftaya ikisi de normal sekilde devam edebilirler insallah.
Naz daha iyi olmana sevindim canim
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz
Bunu biilmiyirdum sagolun oyle yapayim
Turtlem doktor musun? Akşamları gel menünü yaz,ne yediğini ,nasıl beslendiğini bilelim...oldukça fazla kilo vermişsin,arkadaşlardan menünü takip edecekler olabilir...yoğun çalışıyorsun elbet bizim kadar rahat girmemeni anlıyorum ben...Aramıza yeni geldiğin için bilemiyoruz canım yoksa bizim takımda demotivasyon olmaz...sen gel ..ben gelemediğimin sebebini zaten açıkladım hastaydım ben şuan tatildeyim ve yetiştirmem gereken hastalar olduğu için evime gitmedim ve ben 2 gün hasta bakamadım başımı önüme eğemeyecek kadar kötüydüm okula gidemeyecek kadar kötüyken takıma gelememiş olmam bence çok da yadırganacak bir durum değil herkesin başına gelebilcek bir durum bu
benim menülerim hep böyledir. ben diyet yapmıyorum yapamam ben diyetisyene gidip pizza için pazarlık yaptım çünkü benim vermem gereken kilo 3-5 değil ki hadi şunu yemeyeyim bunu da yemeyeyim diyeyim
alışık olmadığın için benim menülerime sana çok gelmiştir zamanla alışırsın
bir örnek vermek istiyorum 1.5 kilo verdiğim haftadan sadece bir menü ...
Günaydın:))
Geçen hafta --98.6 (18.nisan 2014 cuma)
Bu hafta---97.1
Fark 1.5
Yüzde 1.52
menüm (17 nisan 2014 perşembe)
Kahvalti
2dilim tam tahlili
1domates
1dilim peynir
Marul
Çay
Ara
Şekersiz çikolatali kahve
Öğlen12:00
1kase çorba
Pilav üstu dönerin sadece dönerini yedim
Salata
Ayran
Akşam
1kase çorba
Türlü
Yogurt
(türlü ve yoğurdun miktarını yazmamışım büyük ihtimalle 1 tabak türlü 1 kase yoğurttur)
kaldı ki cuma günü tartıda + görmek isteyen 1 kişi dahi yoktur çünkü hepimizin ortak noktası aldığımız kiloları vermek ve ben bu süreçte takımın ne demek olduğunu gördüm ben tek başıma vermedim o kadar kiloyu takımım desteğiyle verdim ben sana söyledim 7. takıma gelme sebebim de takımdan destek alamamamdır benim için takım bu kadar önemliyken takımı tökezletmek istemem takımın da beni tökezletmesini istemem istediğim sadece motivasyon negatif cümleler yerine pozitif ve yanlışı gösteren şeyler isterim
kaptan sensin beni takıma almakta endişelerin varsa almayabilirsin sorun değil benim için ve bende kaptanımı karşımda değil yanımda görmek isterim
senin tozutmana sebep olmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?