- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
ben gelemediğimin sebebini zaten açıkladım hastaydım ben şuan tatildeyim ve yetiştirmem gereken hastalar olduğu için evime gitmedim ve ben 2 gün hasta bakamadım başımı önüme eğemeyecek kadar kötüydüm okula gidemeyecek kadar kötüyken takıma gelememiş olmam bence çok da yadırganacak bir durum değil herkesin başına gelebilcek bir durum bu
benim menülerim hep böyledir. ben diyet yapmıyorum yapamam ben diyetisyene gidip pizza için pazarlık yaptım çünkü benim vermem gereken kilo 3-5 değil ki hadi şunu yemeyeyim bunu da yemeyeyim diyeyim
alışık olmadığın için benim menülerime sana çok gelmiştir zamanla alışırsın
bir örnek vermek istiyorum 1.5 kilo verdiğim haftadan sadece bir menü ...
Günaydın:))
Geçen hafta --98.6 (18.nisan 2014 cuma)
Bu hafta---97.1
Fark 1.5
Yüzde 1.52
menüm (17 nisan 2014 perşembe)
Kahvalti
2dilim tam tahlili
1domates
1dilim peynir
Marul
Çay
Ara
Şekersiz çikolatali kahve
Öğlen12:00
1kase çorba
Pilav üstu dönerin sadece dönerini yedim
Salata
Ayran
Akşam
1kase çorba
Türlü
Yogurt
(türlü ve yoğurdun miktarını yazmamışım büyük ihtimalle 1 tabak türlü 1 kase yoğurttur)
kaldı ki cuma günü tartıda + görmek isteyen 1 kişi dahi yoktur çünkü hepimizin ortak noktası aldığımız kiloları vermek ve ben bu süreçte takımın ne demek olduğunu gördüm ben tek başıma vermedim o kadar kiloyu takımım desteğiyle verdim ben sana söyledim 7. takıma gelme sebebim de takımdan destek alamamamdır benim için takım bu kadar önemliyken takımı tökezletmek istemem takımın da beni tökezletmesini istemem istediğim sadece motivasyon negatif cümleler yerine pozitif ve yanlışı gösteren şeyler isterim
kaptan sensin beni takıma almakta endişelerin varsa almayabilirsin sorun değil benim için ve bende kaptanımı karşımda değil yanımda görmek isterim
senin tozutmana sebep olmak istemem.
ben gelemediğimin sebebini zaten açıkladım hastaydım ben şuan tatildeyim ve yetiştirmem gereken hastalar olduğu için evime gitmedim ve ben 2 gün hasta bakamadım başımı önüme eğemeyecek kadar kötüydüm okula gidemeyecek kadar kötüyken takıma gelememiş olmam bence çok da yadırganacak bir durum değil herkesin başına gelebilcek bir durum bu
benim menülerim hep böyledir. ben diyet yapmıyorum yapamam ben diyetisyene gidip pizza için pazarlık yaptım çünkü benim vermem gereken kilo 3-5 değil ki hadi şunu yemeyeyim bunu da yemeyeyim diyeyim
Bu hafta---97.1
Fark 1.5
Yüzde 1.52
Kahvalti
2dilim tam tahlili
1domates
1dilim peynir
Marul
Çay
Ara
1kase çorba
Salata
Ayran
Akşam
1kase çorba
Türlü
Yogurt
(türlü ve yoğurdun miktarını yazmamışım büyük ihtimalle 1 tabak türlü 1 kase yoğurttur)
kaldı ki cuma günü tartıda + görmek isteyen 1 kişi dahi yoktur çünkü hepimizin ortak noktası aldığımız kiloları vermek ve ben bu süreçte takımın ne demek olduğunu gördüm ben tek başıma vermedim o kadar kiloyu takımım desteğiyle verdim ben sana söyledim 7. takıma gelme sebebim de takımdan destek alamamamdır benim için takım bu kadar önemliyken takımı tökezletmek istemem takımın da beni tökezletmesini istemem istediğim sadece motivasyon negatif cümleler yerine pozitif ve yanlışı gösteren şeyler isterim
kaptan sensin beni takıma almakta endişelerin varsa almayabilirsin sorun değil benim için ve bende kaptanımı karşımda değil yanımda görmek isterim
diş hekimi olcam inşallah okul biterse :) ben hep gelmeye çalışırım ama işte sinüzitim atak yaptı birde üşüttüm heralde o yüzden yoksa her akşam yazarım menülerimiTurtlem doktor musun? Akşamları gel menünü yaz,ne yediğini ,nasıl beslendiğini bilelim...oldukça fazla kilo vermişsin,arkadaşlardan menünü takip edecekler olabilir...yoğun çalışıyorsun elbet bizim kadar rahat girmemeni anlıyorum ben...Aramıza yeni geldiğin için bilemiyoruz canım yoksa bizim takımda demotivasyon olmaz...sen gel ..
Akşam 2 kişi gelecek ben yine ayarımı tutturamadım,15 kişi gelse de yeter yaptıklarım...Ne olacak benim bu halim
Buraya gelmissinn:)))Merhaba ben geldimm ☺☺
nerden yolladın kız?Buraya gelmissinn:)))
Gelir halinizi hatrinizi sorarim yine Hulya abla. Kalabaliklasti takimimiz, civil civilTakimca gelelim, agirlarsin bizi. Ziyan olmaz ikramliklar
Seviyorum hepinizi Aynura
oy elifim ne güzel yazmış ama...Akşam 2 kişi gelecek ben yine ayarımı tutturamadım,15 kişi gelse de yeter yaptıklarım...Ne olacak benim bu halim
yarın cuma olmasa takımca gelirdik
Bu hafta---97.1
Fark 1.5
Yüzde 1.52
Kahvalti
2dilim tam tahlili
1domates
1dilim peynir
Marul
Çay
Ara
1kase çorba
Salata
Ayran
Akşam
1kase çorba
Türlü
Yogurt
kırılmadım alınmam da ben :) sadece biraz motive edici şeyler görmek istediğimi, durumumu belirttimCanim gecmis olsun demistik sana rahatsizligindan bahsettiginde. Takimimiz kalabalik, unutulmus olabilir. Merak ediliyorsun ki sorulmus.
Kirilmis olabilirsin ama yine de uslubun sert. Bizim takimda bildirimler/paylasimlar onemlidir. Siki takip ettigimiz icin basarili oluyoruz zaten. Ama buna paralel cok guzel de dostluklar kuruluyor. Tatli sert uyarilar illa ki olacak...
dün yazmıştım kötüydüm diye ilaç alınca uyuyup kalıyorum ama iki gündür daha iyiyim en azından takıma gelebilirim:)ooooooh be yemin ederim öğle rahatladım ki...havvam senin kaçan zamandır beklediyim mesajın işte bu sen bana açıklama yapmazsan ben nereden bileyim tatlım bunları...hiç merak etme ben diyetini doğru yapan tüm fıstıklarımın yanındayım,eğer iyileşir de aramıza dönersen bunu sende göreceksin...
aslında insan mezun olduğunda gelirim mutlaka diyor ama bir süre gerçekten uzaklaşıyor bazen.ben de mezun olduğumda gelemiyordum hiç tanımadığı üyeler kalmışdı takımda...ama biz buradayız ki ben hep buradayım Allah izin verirse...sen fırsat buldukca gel...Gelir halinizi hatrinizi sorarim yine Hulya abla. Kalabaliklasti takimimiz, civil civilTakimca gelelim, agirlarsin bizi. Ziyan olmaz ikramliklar
Seviyorum hepinizi Aynura
AşkolsuuuunArkamdan "oh kurtulduk" der parti yaparsiniz:)
Alınmalımıyım anlayamadım ama söyledikleriniz az insanın motivasyonuna dokunuyor ve pozitif değil kesinlikle... Daha önce de söylediğim gibi sabah 6-7 gibi evden çıkıp 6 gibi eve geri dönüyorum öğleğin yemek yeme fırsatım bile olmuyor tüm bunlara rağmen spor yapmaya özen gösteriyorum ve yediklerime dikkat ediyorum, motivasyondan kastınız ne acaba ?? Anlayamıyorum her akşam gelip rapor da veriyorum elimden geldiğince katılmya da çalışıyorum. Bence söylediklerinizi hak etmiyor kimse ve morel bozmaktan başka birşey değil destek almak için gelmiştim ama tam ters etki yaptınız.Herkesin yaşam şekli aynı değil foruma aynı vakti ayıramaz, kişi bunu belirtmesine rağmen bunu ondan isteyemezsiniz. Zamanım olmadığı için etrafımda beraber paylaşabileceğim arkadaşım yok bunu burada aramak ta büyük bir yanlışmış . Umarım herşey gönlünüzce olur. Hepinize başarılar. İyi akşamlar!Takıma da ha bire yeni üye çağırıyorum çünki yeni çağırdığım üyelerin hiç 1nin motivasyonu iyi deyil...
yarıdan çoğu gitti benim mezuniyetime ve çok az kaldı teyze olmama yehuuuu:))Oy yavrummm ne kaldı şurda 70eee çabuk toparlan bebek.
kırılmadım alınmam da ben :) sadece biraz motive edici şeyler görmek istediğimi, durumumu belirttim
zaten takımınızı seçmemizin de sebebi buydu
dün yazmıştım kötüydüm diye ilaç alınca uyuyup kalıyorum ama iki gündür daha iyiyim en azından takıma gelebilirim:)
ama canım benim sen gelmezsen gelip de bi mesaj yazıp gidersen nasıl destek oluruz...inşallah sağlığına kavuşur da katılımın düzeltirsin,bizim de desteyimizi görürsün...yarın için durum nasıl peki?kırılmadım alınmam da ben :) sadece biraz motive edici şeyler görmek istediğimi, durumumu belirttim
zaten takımınızı seçmemizin de sebebi buydu
dün yazmıştım kötüydüm diye ilaç alınca uyuyup kalıyorum ama iki gündür daha iyiyim en azından takıma gelebilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?