Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim gecmis olsun demistik sana rahatsizligindan bahsettiginde. Takimimiz kalabalik, unutulmus olabilir. Merak ediliyorsun ki sorulmus.

Kirilmis olabilirsin ama yine de uslubun sert. Bizim takimda bildirimler/paylasimlar onemlidir. Siki takip ettigimiz icin basarili oluyoruz zaten. Ama buna paralel cok guzel de dostluklar kuruluyor. Tatli sert uyarilar illa ki olacak...

Akşam 2 kişi gelecek ben yine ayarımı tutturamadım,15 kişi gelse de yeter yaptıklarım...Ne olacak benim bu halim

ooooooh be yemin ederim öğle rahatladım ki...havvam senin kaçan zamandır beklediyim mesajın işte busen bana açıklama yapmazsan ben nereden bileyim tatlım bunları...hiç merak etme ben diyetini doğru yapan tüm fıstıklarımın yanındayım,eğer iyileşir de aramıza dönersen bunu sende göreceksin...

diş hekimi olcam inşallah okul biterse :) ben hep gelmeye çalışırım ama işte sinüzitim atak yaptı birde üşüttüm heralde o yüzden yoksa her akşam yazarım menülerimi
motive olmak en çok istediğim şey söylediğim gibi ben takımı tökezletmek istemem

Oy yavrummm ne kaldı şurda 70eee çabuk toparlan bebek.

kırılmadım alınmam da ben :) sadece biraz motive edici şeyler görmek istediğimi, durumumu belirttim
zaten takımınızı seçmemizin de sebebi buydu
dün yazmıştım kötüydüm diye ilaç alınca uyuyup kalıyorum ama iki gündür daha iyiyim en azından takıma gelebilirim:)

Gelir halinizi hatrinizi sorarim yine Hulya abla. Kalabaliklasti takimimiz, civil civil Takimca gelelim, agirlarsin bizi. Ziyan olmaz ikramliklar

Seviyorum hepinizi Aynura
aslında insan mezun olduğunda gelirim mutlaka diyor ama bir süre gerçekten uzaklaşıyor bazen.ben de mezun olduğumda gelemiyordum hiç tanımadığı üyeler kalmışdı takımda...ama biz buradayız ki ben hep buradayım Allah izin verirse...sen fırsat buldukca gel...

Takıma da ha bire yeni üye çağırıyorum çünki yeni çağırdığım üyelerin hiç 1nin motivasyonu iyi deyil...
Alınmalımıyım anlayamadım ama söyledikleriniz az insanın motivasyonuna dokunuyor ve pozitif değil kesinlikle... Daha önce de söylediğim gibi sabah 6-7 gibi evden çıkıp 6 gibi eve geri dönüyorum öğleğin yemek yeme fırsatım bile olmuyor tüm bunlara rağmen spor yapmaya özen gösteriyorum ve yediklerime dikkat ediyorum, motivasyondan kastınız ne acaba ?? Anlayamıyorum her akşam gelip rapor da veriyorum elimden geldiğince katılmya da çalışıyorum. Bence söylediklerinizi hak etmiyor kimse ve morel bozmaktan başka birşey değil destek almak için gelmiştim ama tam ters etki yaptınız.Herkesin yaşam şekli aynı değil foruma aynı vakti ayıramaz, kişi bunu belirtmesine rağmen bunu ondan isteyemezsiniz. Zamanım olmadığı için etrafımda beraber paylaşabileceğim arkadaşım yok bunu burada aramak ta büyük bir yanlışmış . Umarım herşey gönlünüzce olur. Hepinize başarılar. İyi akşamlar!

Sen gel, bak nasil motive ederiz seni tatlim

ama canım benim sen gelmezsen gelip de bi mesaj yazıp gidersen nasıl destek oluruz...inşallah sağlığına kavuşur da katılımın düzeltirsin,bizim de desteyimizi görürsün...yarın için durum nasıl peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…