- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Arkamdan "oh kurtulduk" der parti yaparsiniz:)
Havva kız hazirana ben 70 karnımda bebe sen 70 kafanda kep yehuuuuuuu inşalllah amin:)yarıdan çoğu gitti benim mezuniyetime ve çok az kaldı teyze olmama yehuuuu:))
hıhı hazırlıklara başladık bilebak hülya abla mamaları da hazırladı parti için
Slm genclerr nabersiniz neler oluyo
Basari oykume yazdi bana cuma zayiflama takimlarini sordu bende paylasim alanina yazarsan biri alir seni dedim:)nerden yolladın kız?
Moral bozuklugu kocayla kavga sinir var =( = DSohbet&muhabbetSende ne var ne yok canim?
dur canım yaaaaaaa nereye gidiyorsun?evet senin katılımn yeteri kadarsa sen neden üstüne alınıyorsun canım?sen biliyormusun ben seninle beraber kaç kişiyi davet ettim buraya?ve bazıları bi mesaj yazıp gidiyor her gün...benim sözüm onlara.lütfen bir yerlere gitme,hele bana kırılp da gidersen gece uyuyamamki ben.vallaha özelden yazıp taciz derim seni...Alınmalımıyım anlayamadım ama söyledikleriniz az insanın motivasyonuna dokunuyor ve pozitif değil kesinlikle... Daha önce de söylediğim gibi sabah 6-7 gibi evden çıkıp 6 gibi eve geri dönüyorum öğleğin yemek yeme fırsatım bile olmuyor tüm bunlara rağmen spor yapmaya özen gösteriyorum ve yediklerime dikkat ediyorum, motivasyondan kastınız ne acaba ?? Anlayamıyorum her akşam gelip rapor da veriyorum elimden geldiğince katılmya da çalışıyorum. Bence söylediklerinizi hak etmiyor kimse ve morel bozmaktan başka birşey değil destek almak için gelmiştim ama tam ters etki yaptınız.Herkesin yaşam şekli aynı değil foruma aynı vakti ayıramaz, kişi bunu belirtmesine rağmen bunu ondan isteyemezsiniz. Zamanım olmadığı için etrafımda beraber paylaşabileceğim arkadaşım yok bunu burada aramak ta büyük bir yanlışmış . Umarım herşey gönlünüzce olur. Hepinize başarılar. İyi kşamlar!
Moral bozuklugu kocayla kavga sinir var =( = D
yaaa fundaaa resmen gözleirm yaşardı teyzesinin kuzusu o ya yerim onu ben bak kızı iyi beslicez yok öle hamburger pizza neyine alıştırmak fit ve güzel olacak annesi gibi en fazla 38 beden olabilirHavva kız hazirana ben 70 karnımda bebe sen 70 kafanda kep yehuuuuuuu inşalllah amin:)
Aaaa bana mi dedin =( =Dq
dur canım yaaaaaaa nereye gidiyorsun?evet senin katılımn yeteri kadarsa sen neden üstüne alınıyorsun canım?sen biliyormusun ben seninle beraber kaç kişiyi davet ettim buraya?ve bazıları bi mesaj yazıp gidiyor her gün...benim sözüm onlara.lütfen bir yerlere gitme,hele bana kırılp da gidersen gece uyuyamamki ben.vallaha özelden yazıp taciz derim seni...
Yok be baglamicam umrum dışı =)Oluyor arada canim. Tatliya baglarsiniz biran once insallah.
olur kız öğle şeyler...Moral bozuklugu kocayla kavga sinir var =( = D
Yok be baglamicam umrum dışı =)
hadi inşallah canım hep burdayım artık:)Sen gel, bak nasil motive ederiz seni tatlim
gelcem artık burdayım hep iyileşiyorum daha da iyi olcam inşallahama canım benim sen gelmezsen gelip de bi mesaj yazıp gidersen nasıl destek oluruz...inşallah sağlığına kavuşur da katılımın düzeltirsin,bizim de desteyimizi görürsün...yarın için durum nasıl peki?
Sizde yariyil tatili vermiyorlar mihadi inşallah canım hep burdayım artık:)
gelcem artık burdayım hep iyileşiyorum daha da iyi olcam inşallah
yarın süpriz olsun bakalım ne diyecek tartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?