Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Takimda bi gerginlik mi var hic bize gore bisey degil buu
Bak bende mezunum ama geliyorum aynuram istersen gelmiyim
Hulya abla adres ver ben kizlari topluyorum takimdan gelicez aksama
hah bi senin alınman eksikdi ezgim
yaaa fundaaa resmen gözleirm yaşardı teyzesinin kuzusu o ya yerim onu ben bak kızı iyi beslicez yok öle hamburger pizza neyine alıştırmak fit ve güzel olacak annesi gibi en fazla 38 beden olabilir
haaah çok şükür işte böğle kızlar....
Aaaa bana mi dedin =( =D

tabi ya sen gelmiyorsun ya elifim.tam sanaydı sözüm

Sizde yariyil tatili vermiyorlar mi
Hastayi bitirince mi cikabliyorsunuz?
eski dekan hiç vermiyordu cuma son vizeye girip pazartesi dönem başlardı şimki dekan sağolsun 1 hafta verdi ama işte ben protezdeyim hastalar yığıldı sonra bitrmek sıkıntı olacak diye gitmedim eve

eski dekan hiç vermiyordu cuma son vizeye girip pazartesi dönem başlardı şimki dekan sağolsun 1 hafta verdi ama işte ben protezdeyim hastalar yığıldı sonra bitrmek sıkıntı olacak diye gitmedim eve
Bende tatil donusu protezde olucam nefret ediyorum o bolumden de asistanlarindan da hocalarindan da orda calisan havali ogrencilerinden de (ustune alinma

kaç gündür spora gidemiyordum hastalığımdan bugün gidicem İNŞALLAH özledim spor yapmayı ya büyük eksiklik oluyor bende spor olmayınca

[QU: 39143986, me: 641231"]Tatlim ip atlamak yürümekten daha cok terletiyor ben sana ip alirim fistik ama sen zaten fitsin [/QUOTE]
Hala yumusak sayilirim kuzum iyce taş olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…