Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QU: 39143986, me: 641231"]Tatlim ip atlamak yürümekten daha cok terletiyor ben sana ip alirim fistik ama sen zaten fitsin
Hala yumusak sayilirim kuzum iyce taş olmak lazim[/QUOTE]

Olursun fistigim kilolardan kurtuldun ya en onemlisini hallettin sporla tas gibi olirsunn

yaaa fundaaa resmen gözleirm yaşardı teyzesinin kuzusu o ya yerim onu ben bak kızı iyi beslicez yok öle hamburger pizza neyine alıştırmak fit ve güzel olacak annesi gibi en fazla 38 beden olabilir
ahahhaha nerden bilion kiz olacagini :)havvam emin ol sirf cabam yavrucak icin tertrmiz bir bedende bilincli bir anasi olsun brokoli ispanak et tavuk balikla beslicem teyzesi kiz olursa 38 beden erkek olursa ucgen vucud hedeflerim arasinda olsun o zaman ahahahah.

Herkese merhaba, ben iki hafta önce aranıza gelmeye niyetlendim; ama finallerim ve başka özel sebepler bastırınca koptum gittim. Yediklerime dikkat edemediğim gibi spor da yapamadım. Sanırım en son 60 olarak bildirim yapmıştım; şuan 61'im!

Dünden beri yeniden yediklerimi düzene sokmaya başladım gibi. Spora da yazıldım! 3 gündür gidiyorum. :)

Sabah (9-9.30)
Bir kaynamış yumurta
2 kahvaltılık domates
1/4 salatalık
4 zeytin
Çok az peynir
Çay

Öğle (14.30)
Bir porsiyon ton balıklı çoban salata
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

Su
Şu ana kadar 1 lt su.

Spor
2.5 km yürüyüşümsü koşu :)
15 dk eliptik
Ağırlık çalışması (kol ve bacak)
40 dk spinning (ilk defa yaptığım için %100 uygulayamadım ama yine de durmadım yani )

Akşam (?)
Spor hocam menüme 3 yumurta beyazı ve bir sarısıyla yapılan menemen yazmış; ama bakalım :) akşam güncellerim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…