Hala yumusak sayilirim kuzum iyce taş olmak lazim[QU: 39143986, me: 641231"]Tatlim ip atlamak yürümekten daha cok terletiyor ben sana ip alirim fistik ama sen zaten fitsin
İyiyiz vallahi sen nasilsin:)Merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni gelenler varmış galiba hoş geldiniz :)
Benim o yeni =) hosbuldukkk =))Merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni gelenler varmış galiba hoş geldiniz :)
Hala yumusak sayilirim kuzum iyce taş olmak lazim
Bende alim bari kahvalti icin guzel olur hem daha az yag =)
ahahhaha nerden bilion kiz olacagini :)havvam emin ol sirf cabam yavrucak icin tertrmiz bir bedende bilincli bir anasi olsun brokoli ispanak et tavuk balikla beslicem teyzesi kiz olursa 38 beden erkek olursa ucgen vucud hedeflerim arasinda olsun o zaman ahahahah.yaaa fundaaa resmen gözleirm yaşardı teyzesinin kuzusu o ya yerim onu ben bak kızı iyi beslicez yok öle hamburger pizza neyine alıştırmak fit ve güzel olacak annesi gibi en fazla 38 beden olabilir
Hep birlikte olucaz insallahOlursun fistigim kilolardan kurtuldun ya en onemlisini hallettin sporla tas gibi olirsunn
=(( seytan diyo kafasinin uzerine vur bi tane gorsun o zamanErkekleri takmamak lazim
Vur kiz=(( seytan diyo kafasinin uzerine vur bi tane gorsun o zaman
Benim o yeni =) hosbuldukkk =))
Aynen sabah sabah kahvalti hazirlamak zor geliyo =))Al al kuzum cok lezzetli cikoltalisida varkalorisi dusuk hemncecikte hazr elinin altnda koy sutu ye gtsn
=(( seytan diyo kafasinin uzerine vur bi tane gorsun o zaman
en guzeli susmak oyle sinir oluyorlar kiii=(( seytan diyo kafasinin uzerine vur bi tane gorsun o zaman
Valla ele bacim bizim oglanlar hic durmuyo gece surekli uyaniyprum sonrada onlara kizip hincimi dolaptan cikariyorum birde ben ilk hamileligimdrn sonra 74 tum 65e indim bunda 84 tum 73e indim 65e inmeye sabrim bitti azmim bittibiz senle birbirimize sahip çıkçaz kuzu
Hahahhaah vursam oda bana vurur benim vurmam hafif o vurdumu yere yapisirim o yuzden vurmuyom =)) lafimla dovuyom genelde =)Vur kiz
Ben vurmustum agzinin ortasina
Eskidim mi ben =)Sen yeni değilsin artik senden yeniler var kuzuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?