- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
ay yazık kız sanada ne biçim bi yerdesin hiç biri mi normal değilBende tatil donusu protezde olucam nefret ediyorum o bolumden de asistanlarindan da hocalarindan da orda calisan havali ogrencilerinden de (ustune alinma
Canim olalim benm esim honeydi canim cok destek oldu ama ben fos ciktim honeeyim resmen irade abidesibana yorum yapmadın kaptanım
sosyal var mıydı senin eşin? ne diyosun eş olalım mı?
İyiyiz vallahi sen nasilsin:)
Benim o yeni =) hosbuldukkk =))
Agzini burnunun yerini degistresim var benimdeeee
Ahh bacim sorma sormaaa hedef 60 gibi uzaklarda =)İyi olmaya çalışıyorum ya hep sabit kilom
Spor yapacak buraya gelecek Fırsatı bu hafta hiç bulamadım ya ..
Bide ebeciğimi çok özledim nerde gördün mü hiç
Hoş geldin tatlm hedef kaç :)
Hatlar karisiti pardon =)Ahh bacim sorma sormaaa hedef 60 gibi uzaklarda =)
Ahh bacim sorma sormaaa hedef 60 gibi uzaklarda =)
Bugunki menum allah ne verduyse yedimSosyalim sen menü veriyormusun?spor yapıyormysun?
Susunca iyi olmuyo ki icime atiyom olmuyo bagira cigira kavga eticen =en guzeli susmak oyle sinir oluyorlar kiii
Hic sormaaa 20 kilo var daha benim =( sen kactin kaca dusuceksinHedefimiz aynı :)
Benm verecek 8 kilom kaldı senin kaç
Bazen hakediyorlar amaHahahhaah vursam oda bana vurur benim vurmam hafif o vurdumu yere yapisirim o yuzden vurmuyom =)) lafimla dovuyom genelde =)
Hic sormaaa 20 kilo var daha benim =( sen kactin kaca dusuceksin
Canim senle ozelden yazisalim soyle tam bir haftalik beslenme ve spor prog yapalim (yulaf kepeksiz mumkunse kusacam artik )kilomuzda hemen hemen aynibiz senle birbirimize sahip çıkçaz kuzu
Kuzum yok yok benim calistigim yerde sorun varay yazık kız sanada ne biçim bi yerdesin hiç biri mi normal değil
hem havalarından değildir çoğunun o hali işleri yetiştirme telaşı bazı şeylere çözüm bulamıyor oluşu bazen ters bi hasta bile agresifleştiriyor insanı hele ki protez başlı başına bi dert sonuçta sadece sana bağlı değil yapığın işin iyi olması teknisyen hataları yüzünden çok iş rpt oluyor o yüzden sende çok üstüne alınma bazen elindeki şeyi düzeltmeye çalışırken yanında oturan hastayı bile unutabiliyorsun
şükür benim hocam da asitanımda çok iyi Allah razı olsun ikisinde de ben seviyorum protezi yazık ya genel olarak tüm hastaların ortak olarak söylediği şey dişlerim takılsın bir yıl çorba içmiycem hatta bi tane hastam son seansa fındık getirmişti dişler takılınca ağzına bir sürü fındık atmıştı hastaları anladıkça seviyorsun yani başlarda bende sevmiyordum da böyle şeyleri yaptığın şeyle mutlu olan insanları gördükçe seviyorsun
Tabiki hakkediyolar hele bende az cadilik var adam benden korkuyo yazik =)Bazen hakediyorlar ama
ya ne bilim içime hep kız doğuyor zaten %50 ihtimal var çaktırma işteahahhaha nerden bilion kiz olacagini :)havvam emin ol sirf cabam yavrucak icin tertrmiz bir bedende bilincli bir anasi olsun brokoli ispanak et tavuk balikla beslicem teyzesi kiz olursa 38 beden erkek olursa ucgen vucud hedeflerim arasinda olsun o zaman ahahahah.
Hele beni dusun yani benim hic hic yok =(Buraya geldiğimde 70.3 idim
Şimdi 68 im
Gecen hafta ilk kez girdim listeye bir haftada verdim yani 2 kilo 300 gramı :)
Hedefim 60 .
Ama bu haftadan ümidim yok
o zaman ciddiye alma boşver :)Kuzum yok yok benim calistigim yerde sorun var
Buralardaydiİyi olmaya çalışıyorum ya hep sabit kilom
Spor yapacak buraya gelecek Fırsatı bu hafta hiç bulamadım ya ..
Bide ebeciğimi çok özledim nerde gördün mü hiç
Hoş geldin tatlm hedef kaç :)
Bende cadilik yoktu zorla cadi yaptilarTabiki hakkediyolar hele bende az cadilik var adam benden korkuyo yazik =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?