Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende tatil donusu protezde olucam nefret ediyorum o bolumden de asistanlarindan da hocalarindan da orda calisan havali ogrencilerinden de (ustune alinma
ay yazık kız sanada ne biçim bi yerdesin hiç biri mi normal değil
hem havalarından değildir çoğunun o hali işleri yetiştirme telaşı bazı şeylere çözüm bulamıyor oluşu bazen ters bi hasta bile agresifleştiriyor insanı hele ki protez başlı başına bi dert sonuçta sadece sana bağlı değil yapığın işin iyi olması teknisyen hataları yüzünden çok iş rpt oluyor o yüzden sende çok üstüne alınma bazen elindeki şeyi düzeltmeye çalışırken yanında oturan hastayı bile unutabiliyorsun
şükür benim hocam da asitanımda çok iyi Allah razı olsun ikisinde de ben seviyorum protezi yazık ya genel olarak tüm hastaların ortak olarak söylediği şey dişlerim takılsın bir yıl çorba içmiycem hatta bi tane hastam son seansa fındık getirmişti dişler takılınca ağzına bir sürü fındık atmıştı hastaları anladıkça seviyorsun yani başlarda bende sevmiyordum da böyle şeyleri yaptığın şeyle mutlu olan insanları gördükçe seviyorsun

Kuzum yok yok benim calistigim yerde sorun var

ya ne bilim içime hep kız doğuyor zaten %50 ihtimal var çaktırma işte kız olursa zaten yandı bebiş anne sütüne bile limit getirip 5. ayda emekletiriz biz onu platese de yürümeye başlayınca başlatırız erkek olursa da artık baklava midesinde değil karnında olur eheheh ne pisikopatım be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…