Bende cadilik yoktu zorla cadi yaptilar
Daha yeni başladın kuzuHele beni dusun yani benim hic hic yok =(
Simdi susuşuma afedersin it gibi hasretEMCY-77bpost: 39144657 .!.:ama simdide susunca saf saniyolar sesin cikicak az bence
2 ayda 10 kilo versem sonra devam eterim ama once kilo vermem lazim ki motive olayimDaha yeni başladın kuzu
Ooooo =)) hakketmisdir hakketmese yapsamazsin ohh iyi olmus =)Simdi susuşuma afedersin it gibi hasret
Bana yanlis yapti da :)
Haketti dibine kadar hem deOoooo =)) hakketmisdir hakketmese yapsamazsin ohh iyi olmus =)
Napti diye Sormaya korktum simdiHaketti dibine kadar hem de
Evet sağol senin vesileyle oldu aslında :)Buraya gelmissinn:)))
Aldatti.yok korkma burdaki herkes dert ortagim benimNapti diye Sormaya korktum simdi
Rica ederm canimEvet sağol senin vesileyle oldu aslında :)
Canim olalim benm esim honeydi canim cok destek oldu ama ben fos ciktim honeeyim resmen irade abidesi
arzuyla bende eştim aynen fos çıktım bende, arzuya hayranım vallahi
Canim senle ozelden yazisalim soyle tam bir haftalik beslenme ve spor prog yapalim (yulaf kepeksiz mumkunse kusacam artik )kilomuzda hemen hemen ayni
Tam Hande (tattoos) versiyonusun :)=(( seytan diyo kafasinin uzerine vur bi tane gorsun o zaman
Oha evli misin di yoksa sevgilin miydiAldatti.yok korkma burdaki herkes dert ortagim benim
HaaaTam Hande (tattoos) versiyonusun :)
Sevgilkmdi AllahtanOha evli misin di yoksa sevgilin miydi
Allah kurtarmis o zaman cunku evli olsan hemen herseyi silmezsin canimSevgilkmdi Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?