- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Tabiki evlilik daha farkli. Biraktigi aciyla yasiyorum. Evli olssm sadece aci degil baska seylerle de başetmek zorunda kalirdimAllah kurtarmis saden cunku evli olsan hemen herseyi silmezsin canim
Cok şükür siz nasilsiniz
kızlar bugün
sabah iki dilim çavdar ekmegi 4,5 adet yeşil zeytin bir çaybardağı çay (malesef şekerli ama artık limonlu yeşil çayı deneyeceğim)ve bir domates
öğlen sahanda yumurta yedim bir dilim ekmek
az sonra yogurt yiyecektim ki saatin geçtiğini farkettim yazarken
spor olrk sabah iki saat akşam üzeri bir saat yürüdüm akşamki hızlı tempoluydu
hoşbuldum sende hoşgeldin o zaman :) inşallah canm çok istiyorum bendeHoş geldinBen de yeni katıldım gruba. Umarım her birimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Azimle yapamayacağımız yok emin ol
tmam artk öyle yazarım :) bir çay bardağı gidip yicem hemen dha fazla vakit geçirmeden :) teşekkürlercanım menünü bu şekilde altalta yazarsan daha okunaklı olur
saat 6yı geçti ama 1 kase yoğurt yiyebilirsin tabiki sorun değil
Aksam yemegi yemiycek misin?kızlar bugün sabah iki dilim çavdar ekmegi 4,5 adet yeşil zeytin bir çaybardağı çay içtim(malesef şekerli ama artık limonlu yeşil çayı deneyeceğim)ve bir domates yedim :)öğlen sahanda yumurta yedim bir dilim ekmekle az sonra yogurt yiyecektim ki saatin geçtiğini farkettim yazarkenspor olrk sabah iki saat akşam üzeri bir saat yürüdüm akşamki hızlı tempoluydu
Yok artikbu bdv'de gezdikçe hergün daha ne kadar şaşırabilirim ki dediğim konulardan daha şaşırtıcılarını okuyorum
düğünden sonra kanlı çarşaf görmek isteyen bir aile söz konusu şimdi de
çavdar ekmeği oyle tok tutuyor ki yogurt yemeyi düşünüyorum sadeceAksam yemegi yemiycek misin?
tmam artk öyle yazarım :) bir çay bardağı gidip yicem hemen dha fazla vakit geçirmeden :) teşekkürler
Yok artikyıl oldu 2015
aç kalmıyorum ki :) ben üç öğun yerim çok tok oldugumu hissedincede sadece yogurt yerim akşamları hem yeni başladım yanlışı dogruyu ögrenecegim burada :)hem zaten yemek olarak hiç bişey yememişsin ki
aç kalarak kilo vermek yok bu takımda
Hayirlisi olsun canim hicc uzulme allah belki daha iyi birini cikarie karsinaTabiki evlilik daha farkli. Biraktigi aciyla yasiyorum. Evli olssm sadece aci degil baska seylerle de başetmek zorunda kalirdim
Hedefimiz aynı :)
Benm verecek 8 kilom kaldı senin kaç
tatlibikiz IN sayesinde çok çok daha iyiyim buradaki insanları tanıdığım için :)
vallahi 2055 de olsa 2115 de hala aynı olcak gibi bu zihniyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?