Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aç kalmıyorum ki :) ben üç öğun yerim çok tok oldugumu hissedincede sadece yogurt yerim akşamları hem yeni başladım yanlışı dogruyu ögrenecegim burada :)
Tabiki kuzum öğreneceksin ama sana tavsiyemiz öğlen sebze yemeyi salata yogurt akşam da et balık tavuk türü ayran salata ye,kkahvaltın iyiyiydi.aralarda 4saat aç kalmaya çalış.3litre suyunu iç.yürüyüşünü de ne güzel yapmışsın,kkocaman bi afferin sana...

Kızlar hepinizi tanımaktan çok memnun oldum Tatile çıkacağım foruma girmem zor olacağı için veda ediyorum sizlere. Zaten tam olarak dahil olmamıştım listeye sadece deneme haftamdı o yüzden takımınıza eksisi olmayacaktır . Umarım hepiniz hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız. Yılmayın istedikten sonra herşey mümkün !!!!

Ayrilamana uzuldum

teşekkür ederimm

yarın cuma olduğunu untnadın dimiiii?yiyip içmemişsindir umarım...hmmm?
Yok abla arkadaşımda birşey yemedim hatta kızacaksın yine doğru düzgün bişey yemedim
Sabah 1 türk kahvesi içtim
Öğlen 1 bardak elma çayı 1 bardak ıhlamur içtim
Akşam çok az yeşil mercimek
Yoğurt
Ve salata( marul roka havuç kırmızı lahana )
Annemin zoruyla yedim bunlarıda

Kizlar ya dun ve bugun lavobaya cikamadim kayisi felan da yiyorum ac karnina su da iciyorum eger yatana kadar cikmazsam yarin tam olarak istedigim sonucu goremeyecegim sabah erken cikiyorum ise.ne onerirsiniz ne yapayim asiri bi sislik var karnimda

Kizlar ya dun ve bugun lavobaya cikamadim kayisi felan da yiyorum ac karnina su da iciyorum eger yatana kadar cikmazsam yarin tam olarak istedigim sonucu goremeyecegim sabah erken cikiyorum ise.ne onerirsiniz ne yapayim asiri bi sislik var karnimda
Sinameki çayı iç bir bardak

Ilık su da çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…