- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
bana da tarif versenYulaf kepegi ile yaptiysan tum de yiyebilirsin desem
Oy çok sevindim çok teşekkurlerrrr :) öğlen bir dilim ekmek yiyordum ekmek yemeyin o zaman aksam yemeğine de dikkat ederek yiyeyim yoğurt her zaman var bendeTabiki kuzum öğreneceksin ama sana tavsiyemiz öğlen sebze yemeyi salata yogurt akşam da et balık tavuk türü ayran salata ye,kkahvaltın iyiyiydi.aralarda 4saat aç kalmaya çalış.3litre suyunu iç.yürüyüşünü de ne güzel yapmışsın,kkocaman bi afferin sana...
yaa bende special k nın gevreğini aldım hep nesfit alırdım bunun kuru meyvelisini hiç beğenmedim çok kuru meyve var içinde gevrek az meyve çokBende alim bari kahvalti icin guzel olur hem daha az yag =)
canım sen hangisini yiyorsun nesfit mi special k mı ben hep nesfit alıyordum ama special k çok hoşuma gitmediAl al kuzum cok lezzetli cikoltalisida varkalorisi dusuk hemncecikte hazr elinin altnda koy sutu ye gtsn
canım sen hangisini yiyorsun nesfit mi special k mı ben hep nesfit alıyordum ama special k çok hoşuma gitmedi
tekrar nesfit alacağım büyük ihtimal
Bende bu hitjncr balli bademli alicam kuzum arkdsm suoer dioduyaa bende special k nın gevreğini aldım hep nesfit alırdım bunun kuru meyvelisini hiç beğenmedim çok kuru meyve var içinde gevrek az meyve çok
nesfitin ballı bademlisini almayı düşünüyorum bal normal hayatımda yemiyorum sevmiyorum da ama hani bayram çikolataları vardı ya onlardan biri ballı bademliydi ben bayramlarda hep ondan yerdim onun tadını bana anımsatır belki diye ondan almak istiyorum
menün süpeeerr kuzumMenum
kahvalti
nesfit
Öğlen
lahana salatasi bir bardak ayran
aksam
tarhana corbasi
cacik
45 dk yürüyüş
500 kere ip atlama
Suda bol bol ictim.
yok ekmek istiyorsan ye ekmek günde 2 3dilim.nasıl olsa yolumuz uzun...önce böğle dene olmazsa ekmeyi kısarsın.bak ben 6dilim ekmek yiyerek verdim kilolarımı,şimdi yemiyorum ama.seviyorsan ye...yoksa yemesen de olur...Oy çok sevindim çok teşekkurlerrrr :) öğlen bir dilim ekmek yiyordum ekmek yemeyin o zaman aksam yemeğine de dikkat ederek yiyeyim yoğurt her zaman var bende
canım formdan kaysılı çay...hemen etki eder...Kizlar ya dun ve bugun lavobaya cikamadim kayisi felan da yiyorum ac karnina su da iciyorum eger yatana kadar cikmazsam yarin tam olarak istedigim sonucu goremeyecegim sabah erken cikiyorum ise.ne onerirsiniz ne yapayim asiri bi sislik var karnimda
Yogurt kuru ye kuzum bence zaten bisi yememissinmenüneerr kuzum
Bende bi ara öğlenleri nesfit yemiştim ama iyi mi kötü mü anlamadım hiç :))))
Bu arada en son 9474. Sayfayı okuyabildim gerisini evde okurum :)
Bugün iğrenç bir menüm var aslında yokta denilenilir
Sadece sabah kahvaltı yaptım
1 kk peynir
Kavurmalı yumurta (normal evde eti kavurarak, markette satılan değil)
4 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz, dereotu
Öğlen ve akşam hep dışardaydım bişi yiyemedim canımda istemedi aklımada gelmedi açıkcası
3 bardak şekersiz çay ve 1 şekersiz türk kahvesi içtim
Su da 1 lt falan olmuştur ama eve gidince çok rahat 1.5 lt su içerim.
Hiç yememiş olmamak için akşam sporumu yapıp bi kase o yoğurt küründen yesem mi ne dersiniz ?_AYNURA_
O iui geliyormu[/QUOTE][QUOTEgeliyoapunzel, post: 39147213, member: 642656"]Sinameki çayı iç bir bardak
Ewet canım iyi gelir[/QUOTE]O iui geliyormu
ızlar kahvaltı için en idealı sağlıklı olanı yumurta,salata,zeytin,peynir,1 2 dilim ekmek....ne yapacaksınız öğle hazır şeyleri.ki ben onların içeriyini bilmiyorum.şeker falan yok mu içinde?yaa bende special k nın gevreğini aldım hep nesfit alırdım bunun kuru meyvelisini hiç beğenmedim çok kuru meyve var içinde gevrek az meyve çok
nesfitin ballı bademlisini almayı düşünüyorum bal normal hayatımda yemiyorum sevmiyorum da ama hani bayram çikolataları vardı ya onlardan biri ballı bademliydi ben bayramlarda hep ondan yerdim onun tadını bana anımsatır belki diye ondan almak istiyorum
k
ızlar kahvaltı için en idealı sağlıklı olanı yumurta,salata,zeytin,peynir,1 2 dilim ekmek....ne yapacaksınız öğle hazır şeyleri.ki ben onların içeriyini bilmiyorum.şeker falan yok mu içinde?
açlık hiss ediyorsan ye perim,aç deyilsen boş ver...bırak leptin salgılansın güzel güzel...menün süpeeerr kuzum
Bende bi ara öğlenleri nesfit yemiştim ama iyi mi kötü mü anlamadım hiç :))))
Bu arada en son 9474. Sayfayı okuyabildim gerisini evde okurum :)
Bugün iğrenç bir menüm var aslında yokta denilenilir
Sadece sabah kahvaltı yaptım
1 kk peynir
Kavurmalı yumurta (normal evde eti kavurarak, markette satılan değil)
4 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz, dereotu
Öğlen ve akşam hep dışardaydım bişi yiyemedim canımda istemedi aklımada gelmedi açıkcası
3 bardak şekersiz çay ve 1 şekersiz türk kahvesi içtim
Su da 1 lt falan olmuştur ama eve gidince çok rahat 1.5 lt su içerim.
Hiç yememiş olmamak için akşam sporumu yapıp bi kase o yoğurt küründen yesem mi ne dersiniz ?_AYNURA_
bilemedimCanim.ben diyetistenime sordum arada nesfit tuketeblrsn kahvalti icn uygun demişti kaptanim
Oyyyy sağol canımmm benimm :))) bu sözlerin öyle mutlu etti ki beni anlatamaaamm :))Yogurt kuru ye kuzum bence zaten bisi yememissinsagol kuzum ozledim seniii
Sadece susuzluk hissediyorum valla yemesem amaan uyuyamam demem :)) eskiden olsa eyvaah ölüyorum derdim :)))açlık hiss ediyorsan ye perim,aç deyilsen boş ver...bırak leptin salgılansın güzel güzel...
k
ızlar kahvaltı için en idealı sağlıklı olanı yumurta,salata,zeytin,peynir,1 2 dilim ekmek....ne yapacaksınız öğle hazır şeyleri.ki ben onların içeriyini bilmiyorum.şeker falan yok mu içinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?