Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oy çok sevindim çok teşekkurlerrrr :) öğlen bir dilim ekmek yiyordum ekmek yemeyin o zaman aksam yemeğine de dikkat ederek yiyeyim yoğurt her zaman var bende

Bende alim bari kahvalti icin guzel olur hem daha az yag =)
yaa bende special k nın gevreğini aldım hep nesfit alırdım bunun kuru meyvelisini hiç beğenmedim çok kuru meyve var içinde gevrek az meyve çok
nesfitin ballı bademlisini almayı düşünüyorum bal normal hayatımda yemiyorum sevmiyorum da ama hani bayram çikolataları vardı ya onlardan biri ballı bademliydi ben bayramlarda hep ondan yerdim onun tadını bana anımsatır belki diye ondan almak istiyorum

Al al kuzum cok lezzetli cikoltalisida var kalorisi dusuk hemncecikte hazr elinin altnda koy sutu ye gtsn
canım sen hangisini yiyorsun nesfit mi special k mı ben hep nesfit alıyordum ama special k çok hoşuma gitmedi
tekrar nesfit alacağım büyük ihtimal

Bende bu hitjncr balli bademli alicam kuzum arkdsm suoer diodu

Menum

kahvalti

nesfit

Öğlen
lahana salatasi bir bardak ayran

aksam

tarhana corbasi
cacik

45 dk yürüyüş
500 kere ip atlama

Suda bol bol ictim.
menün süpeeerr kuzum
Bende bi ara öğlenleri nesfit yemiştim ama iyi mi kötü mü anlamadım hiç :))))
Bu arada en son 9474. Sayfayı okuyabildim gerisini evde okurum :)

Bugün iğrenç bir menüm var aslında yokta denilenilir
Sadece sabah kahvaltı yaptım
1 kk peynir
Kavurmalı yumurta (normal evde eti kavurarak, markette satılan değil)
4 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz, dereotu

Öğlen ve akşam hep dışardaydım bişi yiyemedim canımda istemedi aklımada gelmedi açıkcası
3 bardak şekersiz çay ve 1 şekersiz türk kahvesi içtim
Su da 1 lt falan olmuştur ama eve gidince çok rahat 1.5 lt su içerim.
Hiç yememiş olmamak için akşam sporumu yapıp bi kase o yoğurt küründen yesem mi ne dersiniz ? _AYNURA_

[QUOTEgeliyoapunzel, post: 39147213, member: 642656"]Sinameki çayı iç bir bardak[/QUOTE]
O iui geliyormu

Oy çok sevindim çok teşekkurlerrrr :) öğlen bir dilim ekmek yiyordum ekmek yemeyin o zaman aksam yemeğine de dikkat ederek yiyeyim yoğurt her zaman var bende
yok ekmek istiyorsan ye ekmek günde 2 3dilim.nasıl olsa yolumuz uzun...önce böğle dene olmazsa ekmeyi kısarsın.bak ben 6dilim ekmek yiyerek verdim kilolarımı,şimdi yemiyorum ama.seviyorsan ye...yoksa yemesen de olur...

Kizlar ya dun ve bugun lavobaya cikamadim kayisi felan da yiyorum ac karnina su da iciyorum eger yatana kadar cikmazsam yarin tam olarak istedigim sonucu goremeyecegim sabah erken cikiyorum ise.ne onerirsiniz ne yapayim asiri bi sislik var karnimda
canım formdan kaysılı çay...hemen etki eder...

Yogurt kuru ye kuzum bence zaten bisi yememissin sagol kuzum ozledim seniii

k
ızlar kahvaltı için en idealı sağlıklı olanı yumurta,salata,zeytin,peynir,1 2 dilim ekmek....ne yapacaksınız öğle hazır şeyleri.ki ben onların içeriyini bilmiyorum.şeker falan yok mu içinde?

k

ızlar kahvaltı için en idealı sağlıklı olanı yumurta,salata,zeytin,peynir,1 2 dilim ekmek....ne yapacaksınız öğle hazır şeyleri.ki ben onların içeriyini bilmiyorum.şeker falan yok mu içinde?

Canim.ben diyetistenime sordum arada nesfit tuketeblrsn kahvalti icn uygun demişti kaptanim

açlık hiss ediyorsan ye perim,aç deyilsen boş ver...bırak leptin salgılansın güzel güzel...

Yogurt kuru ye kuzum bence zaten bisi yememissin sagol kuzum ozledim seniii
Oyyyy sağol canımmm benimm :))) bu sözlerin öyle mutlu etti ki beni anlatamaaamm :))
Normalde telefonlada giriyorum siteye ama doğum günümde evdekiler telefon hediye etti ilk kezde tüm gün dışarıda oldum bu yeni telefonla şarjı ne kadar yeter emin olamadığım için riske atmayayım dedim :) ama gayet iyi yetiyor yarına dahaaa dahaaa sık geliceem özletmicem kendimi

Dur bende bi trip atıcam aynura beni özlememiş hiç sormamış bilee gizem nerelerde diye galiba beni sevmiyoooorr

k

1 kasesi çeşidine göre 150-200 kalori arasında değişiyor ama onlar da güzel kahvaltı yapmaya vakit olmayınca çok iyi oluyor bence tabiki gerçek kahvaltının yerini tutmaz ama arada yenilebilir
bu sabah geç kalıyordum hemen ondan yedim kahvaltı yapmadan çıkmamış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…