Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

e geçmişi okumazsan tabiki trip atarsın perimmmm...

Canimsin sevindim cok girebilecigine kuzum

hemen menümü paylaşayım bende
kahvaltı:1 kase nesfit, 1 küçük muz (gecikiyordum hemen hızlı bir kahvaltı yapmam gerekiyordu)
ara :1 bardak çay
öğle:1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 3 kaşık sade makarna, 1 kase kadar yoğurt
ara:1 bardak ıhlamur
akşam:1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 kase kadar sebze sote(içinde kırmızı biber,soğan,domates ve baharat vardı)

2 litre su , 40 dakika yürüyüş , 100 mekik

tabi kahvaltınin yerini tutmaz ama yinede altarnatif guzel oluyor ama ben her gun yemem yumurta peynir de tuketirim kuzum artik bisekilde yuvarlanip gidicezaz ondan yicez az oburunden bi bakmissin zayfladik

tamam kuzum...iyi gidiyorsunnn...

tabi kahvaltınin yerini tutmaz ama yinede altarnatif guzel oluyor ama ben her gun yemem yumurta peynir de tuketirim kuzum artik bisekilde yuvarlanip gidicezaz ondan yicez az oburunden bi bakmissin zayfladik
hadi bakalım ne güzel söyledin öyle bazen diyorum ki kahvaltı yerine akşam yemeği yerine mi nesfit yesem yesek ? acayip olur tığ gibi oluruz bence

hadi bakalım ne güzel söyledin öyle bazen diyorum ki kahvaltı yerine akşam yemeği yerine mi nesfit yesem yesek ? acayip olur tığ gibi oluruz bence

Kuzu ben zamaninda 65 kiloydum unv yıllarında sabah nesfit oglen sebze yemeği
aksam nesfit yiyiordum bol.bol spor 11 gunde 61 e dusmustum ama cok zordu kuzu sagliksizda sanirim

Kuzu ben zamaninda 65 kiloydum unv yıllarında sabah nesfit oglen sebze yemeği
aksam nesfit yiyiordum bol.bol spor 11 gunde 61 e dusmustum ama cok zordu kuzu sagliksizda sanirim

ne güzel benim de hedefim 65 şimdi midem çok büyümüş bir türlü doyamıyorum 2 gündür açım kendimi motive ediyorum
yarına biraz gitmiş olur heralde
sağlıksız olmasındansa sağlıklı olup azcık yavaş olması daha iyi tabi ama ben şey diyorum kahvaltıyı normal kahvaltı öğleyi normal yemek akşam nesfit falan mı yesek meyveyle o zaman iyi olur mu acaba olmadı 2 gün deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…