e geçmişi okumazsan tabiki trip atarsın perimmmm...Oyyyy sağol canımmm benimm :))) bu sözlerin öyle mutlu etti ki beni anlatamaaamm :))
Normalde telefonlada giriyorum siteye ama doğum günümde evdekiler telefon hediye etti ilk kezde tüm gün dışarıda oldum bu yeni telefonla şarjı ne kadar yeter emin olamadığım için riske atmayayım dedim :) ama gayet iyi yetiyor yarına dahaaa dahaaa sık geliceem özletmicem kendimi
Dur bende bi trip atıcam aynura beni özlememiş hiç sormamış bilee gizem nerelerde diye galiba beni sevmiyoooorr
ben de almak istiyorum ondan ya kahvaltıya vakit olmayınca yemek için güzel bir alternatif gerçektenBende bu hitjncr balli bademli alicam kuzum arkdsm suoer diodu
daha iyi ya bol bol su iç sporunu yap koş uyu....Sadece susuzluk hissediyorum valla yemesem amaan uyuyamam demem :)) eskiden olsa eyvaah ölüyorum derdim :)))
bende bu sefer special k aldım ama beğenmedim içine çok meyve koymuşlar nesfitin ki daha iyiydi bunu bitiremeyeceğim sanırımNesfit tatlim benimkisi special k hic yemedim
Oyyyy sağol canımmm benimm :))) bu sözlerin öyle mutlu etti ki beni anlatamaaamm :))
Normalde telefonlada giriyorum siteye ama doğum günümde evdekiler telefon hediye etti ilk kezde tüm gün dışarıda oldum bu yeni telefonla şarjı ne kadar yeter emin olamadığım için riske atmayayım dedim :) ama gayet iyi yetiyor yarına dahaaa dahaaa sık geliceem özletmicem kendimi
Dur bende bi trip atıcam aynura beni özlememiş hiç sormamış bilee gizem nerelerde diye galiba beni sevmiyoooorr
benim erkek arkadaşım baya güçlü vurmaya çalışmak istemiyorumBazen hakediyorlar ama
1 kasesi çeşidine göre 150-200 kalori arasında değişiyor ama onlar da güzel kahvaltı yapmaya vakit olmayınca çok iyi oluyor bence tabiki gerçek kahvaltının yerini tutmaz ama arada yenilebilir
bu sabah geç kalıyordum hemen ondan yedim kahvaltı yapmadan çıkmamış oldum
bende bu sefer special k aldım ama beğenmedim içine çok meyve koymuşlar nesfitin ki daha iyiydi bunu bitiremeyeceğim sanırım
Yagmurcum yasin 22ydi dimibenim erkek arkadaşım baya güçlü vurmaya çalışmak istemiyorum
hemen menümü paylaşayım bende
kahvaltı:1 kase nesfit, 1 küçük muz (gecikiyordum hemen hızlı bir kahvaltı yapmam gerekiyordu)
ara :1 bardak çay
öğle:1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 3 kaşık sade makarna, 1 kase kadar yoğurt
ara:1 bardak ıhlamur
akşam:1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 kase kadar sebze sote(içinde kırmızı biber,soğan,domates ve baharat vardı)
2 litre su , 40 dakika yürüyüş , 100 mekik
hadi bakalım ne güzel söyledin öyle bazen diyorum ki kahvaltı yerine akşam yemeği yerine mi nesfit yesem yesektabi kahvaltınin yerini tutmaz ama yinede altarnatif guzel oluyor ama ben her gun yemem yumurta peynir de tuketirim kuzum artik bisekilde yuvarlanip gidicezaz ondan yicez az oburunden bi bakmissin zayfladik
Nesfit alrsn fistik
Yagmurcum yasin 22ydi dimi
hadi bakalım ne güzel söyledin öyle bazen diyorum ki kahvaltı yerine akşam yemeği yerine mi nesfit yesem yesek? acayip olur tığ gibi oluruz bence
teşekkürler kaptanımtamam kuzum...iyi gidiyorsunnn...
evet öyle yaparım artık bir dahakineevet 22 yim 23 e doğru adımlıyorum
Kuzu ben zamaninda 65 kiloydum unv yıllarında sabah nesfit oglen sebze yemeği
aksam nesfit yiyiordum bol.bol spor 11 gunde 61 e dusmustum ama cok zordu kuzu sagliksizda sanirim
Evet bi yerden sonra tıkandım artık çok uzundu :))) ama hepsini okicam eve varınca :)e geçmişi okumazsan tabiki trip atarsın perimmmm...
bugün geze geze zaten günlük 10000 adımı geçmişim bile ve hala yürüme yolumda var :) su spora devaaam :))daha iyi ya bol bol su iç sporunu yap koş uyu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?