motivasyonun çooook iyi...supersin...teşekkürler kaptanımbugün spor yaparken yoruldum baya ama devam ettim
yürrrrü perim kim tutar seniiiiii....Evet bi yerden sonra tıkandım artık çok uzundu :))) ama hepsini okicam eve varınca :)
bugün geze geze zaten günlük 10000 adımı geçmişim bile ve hala yürüme yolumda var :) su spora devaaam :))
ne güzel benim de hedefim 65 şimdi midem çok büyümüş bir türlü doyamıyorum 2 gündür açım kendimi motive ediyorum
yarına biraz gitmiş olur heralde
sağlıksız olmasındansa sağlıklı olup azcık yavaş olması daha iyi tabi ama ben şey diyorum kahvaltıyı normal kahvaltı öğleyi normal yemek akşam nesfit falan mı yesek meyveyle o zaman iyi olur mu acaba olmadı 2 gün deneyeyim
ne güzel benim de hedefim 65 şimdi midem çok büyümüş bir türlü doyamıyorum 2 gündür açım kendimi motive ediyorum
yarına biraz gitmiş olur heralde
sağlıksız olmasındansa sağlıklı olup azcık yavaş olması daha iyi tabi ama ben şey diyorum kahvaltıyı normal kahvaltı öğleyi normal yemek akşam nesfit falan mı yesek meyveyle o zaman iyi olur mu acaba olmadı 2 gün deneyeyim
aa yok canım yaşıt sayılırmışız kilolarımız da yakın 75.1 yazıyordu yanlış görmediysem benim de 75.8 dim 2 gün önce yarına kilo vermiş olmayı hedefliyorum inşallah vermişimdirSimdi buyuksen benden hitap seklime dkkat etcektim yasitm gibi davranmiym die kuzum bende 24dum 25e yürüyorum
sayenizde gerçektenn bugün şeytan bişeyler atıştır diyordu olmaz takıma menü yazacağım deyip onu ittrdim böyle bir şey düşündüğüm için de kendime ceza verdim 50 mekik çekecektim 50 de fazladan çektimmotivasyonun çooook iyi...supersin...
Veririz inşallah hep birlikteBenimde hedefim ilk olrak su 6li sayilari gormek kuzumyavas yavas kilo vermek en guzeli fistik moralini bozma takimca basaricaz
yok yok o şeytanı def et gitsin...sayenizde gerçektenn bugün şeytan bişeyler atıştır diyordu olmaz takıma menü yazacağım deyip onu ittrdim böyle bir şey düşündüğüm için de kendime ceza verdim 50 mekik çekecektim 50 de fazladan çektim
evet evet def ettim gittiyok yok o şeytanı def et gitsin...
Evet bi yerden sonra tıkandım artık çok uzundu :))) ama hepsini okicam eve varınca :)
bugün geze geze zaten günlük 10000 adımı geçmişim bile ve hala yürüme yolumda var :) su spora devaaam :))
aa yok canım yaşıt sayılırmışız kilolarımız da yakın 75.1 yazıyordu yanlış görmediysem benim de 75.8 dim 2 gün önce yarına kilo vermiş olmayı hedefliyorum inşallah vermişimdir
perimmmm çokkkk teşekkür ederim...söğlediyin program sayesinde lk kez bir video indirdim...çokkk mutluyummmm...
ay kızlarrr ben sizinle gerçekten çok mutluyum yaaa....sizinle yazışınca mutlu oluyorum...önceleri kocam benden önce uyuduğunda acayip kızardım ama şimdi ammmannn uyusun nasılsa arkadaşlarım var diyorum ve onu kapriz yaparak deyil öperek yatmaya yolluyorum...
Şimdi baktım 11100 adım atmışım10000 adim super kuzummmm
Canım önceden sağlık bakanlığının sağlık ocaklarında verdikleri adımsayarları kullanıyordum ama artık telefonumda s health diye bir uygulama var ilk aldığımda da vardı arka planda hep çalışıyor ben yürüdükçe sayıyor adımlarımı eğer telefon üzerimdeyse cebimde falan mesela yada elimde. Yani evin içinde telefon elimde yokken yürümeleri saymıyor haliyle. Telefonun android se eğer sende de vardır google play de indirebilirsinperimmmm çokkkk teşekkür ederim...söğlediyin program sayesinde lk kez bir video indirdim...çokkk mutluyummmm...
İşine yaramasına çoook sevindimmPerimmmmmm sen 10000 adim programimi var bende istiyorummm nasil yapicam
Şimdi baktım 11100 adım atmışımSüppeeerr :) Birde bisikletle çalıştım mı tamaammdıırr
Canım önceden sağlık bakanlığının sağlık ocaklarında verdikleri adımsayarları kullanıyordum ama artık telefonumda s health diye bir uygulama var ilk aldığımda da vardı arka planda hep çalışıyor ben yürüdükçe sayıyor adımlarımı eğer telefon üzerimdeyse cebimde falan mesela yada elimde. Yani evin içinde telefon elimde yokken yürümeleri saymıyor haliyle. Telefonun android se eğer sende de vardır google play de indirebilirsinEğer olmazsa başka bir program buluruz
İşine yaramasına çoook sevindimm
Yok canım telefondan indirmen lazımBen yapamıyorum kuzum o programmi var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?