Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde hedefim ilk olrak su 6li sayilari gormek kuzum yavas yavas kilo vermek en guzeli fistik moralini bozma takimca basaricaz

Benimde hedefim ilk olrak su 6li sayilari gormek kuzum yavas yavas kilo vermek en guzeli fistik moralini bozma takimca basaricaz

Simdi buyuksen benden hitap seklime dkkat etcektim yasitm gibi davranmiym die kuzum bende 24dum 25e yürüyorum
aa yok canım yaşıt sayılırmışız kilolarımız da yakın 75.1 yazıyordu yanlış görmediysem benim de 75.8 dim 2 gün önce yarına kilo vermiş olmayı hedefliyorum inşallah vermişimdir

aa yok canım yaşıt sayılırmışız kilolarımız da yakın 75.1 yazıyordu yanlış görmediysem benim de 75.8 dim 2 gün önce yarına kilo vermiş olmayı hedefliyorum inşallah vermişimdir

Aynen kuzum 75.100 bakalim yarin ne olcaz İNŞALLAH guzel sonuclar olur kuzum

Ya kaptanimmm bizimmm takimimiz bitane yaaa sizinle bende Cok mutluyum iyiki varsiniz

10000 adim super kuzummmm
Şimdi baktım 11100 adım atmışım Süppeeerr :) Birde bisikletle çalıştım mı tamaammdıırr
perimmmm çokkkk teşekkür ederim...söğlediyin program sayesinde lk kez bir video indirdim...çokkk mutluyummmm...
Canım önceden sağlık bakanlığının sağlık ocaklarında verdikleri adımsayarları kullanıyordum ama artık telefonumda s health diye bir uygulama var ilk aldığımda da vardı arka planda hep çalışıyor ben yürüdükçe sayıyor adımlarımı eğer telefon üzerimdeyse cebimde falan mesela yada elimde. Yani evin içinde telefon elimde yokken yürümeleri saymıyor haliyle. Telefonun android se eğer sende de vardır google play de indirebilirsin Eğer olmazsa başka bir program buluruz
Perimmmmmm sen 10000 adim programimi var bende istiyorummm nasil yapicam
İşine yaramasına çoook sevindimm

Ben yapamıyorum kuzum o programmi var sende

Selam kızlar. Bugün 2 km yürüyüş 1 lt su içtim. Sabah kahvaltısında yarım kaseden çook daha az nesfit yedim az sütle. Öğle yemeği olarak 3 tane form bisküvi akşam yemeği olarak dışarda olduğum için yağsız ve tuzsuz tavuklu bol yeşillikli salata. Ama yarın misafirlerim geldiği ve yemek hazırlamak zorunda olduğum için bugün yaptığım yemeklerden azıcık tırtıkladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…