Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aldın mı tartını aycım...bugün kıyafetle tarıtıldığın için yanıltıcı olabilir..yarın sabah aç karnına,tuvalete çıktıktan sonra çıplak tartılıp belirtir misin bize?
Tamam ablacm bn kiyfti ckrtp tok krnina tartlmstm o yuzden herhlde yarin sabah erkenden yazarim buraya☺ bu arada evet hemen aldm sayesinde yuruyus ypms oldm

yok yok biz anlıyoruz birbirimizin dilinden,kızmaz bana :) 2 hafta sonra inşallah..okulların açıldığı haftanın cuması..
74 kilo,172 boy...ağır aksak 83 ten düştüm..67 olacağım yaza kadar..

Hedeflerimiz yaklaşık aynıymış benimde hedefim 70 ama bugün düşündüm biraz da diyet bitince 5 kilo falan alınıyor diyorlar hedefi 65 mi yapsam dedim 178 benim de boyum
Sen dön hele bi hallederiz hep beraber vercez inşallah benim hedefimde mezuniyet :)

Pogaca cisss

çok iyi bilgi olmuş hülyam...hem o zamanlar şimdi gibi insanları şişmanlatan besinler yokdu ki...
evim 2+1 canım hatta geçen gün annemin dediği gibi evdeki eşyalar bile eve fazla geliyor
canım benim ben pcde dizi koyuyorum ve tel.da leslie yapıyorum 42dakika nasıl geçti anlamadım bile ve çok zevkli....hem hergün aynı saatte yapmaya bak....ben günlük işlerimin arasına kattım bile...
ooooh afiyet olsun kuzumaaa....

beni niye sildin listeden aynurcum?
sen uzun zamandır izindeydin ya kuzum,2hafta önce güncelledim listeyi,inşallah gelecek hafta yeni üyelerimiz girsin yine güncelliycem,seni de eklerim...
bende mutlu oldum canım bakalım inşallah listeye girebilirsem mezun oluruz birlikte
tabiki girersinn canım...çok iyi katılımın ve motivasyonun...
canım benim olmaz sakın yeme o cıssları...öğlen yemeyin hep karbonhidrat olmuş ama gülrum,akşamı hafif geçir lütfen.bu menülerle kilo veremezsin ki fıstığım...
sağlıksız kuzum menün,poğaça olmaz,akşam da salata ekle..
ooo havvacım supersin...göreyim sizin 7.takımın fıstıkları...
Dogru hata oldu bndr aksami hafif tuttum yarn pogca icn brz dha yurirum bna ceza ☺

yarından itibaren her cısa ceza olacak bunu burdan duyurayım haberiniz olsun....

Merhaba Aynur tekrar teşekkür ederim beni kabul ettiğin için.
Ve merhaba Arkadaşlar kendimi tanıtayım önce.
28 yaşındayım. Bekarım ve çalışıyorum. Boyum 170 olması gerek emin değilim akşam eve gibince ölçerim.Kilomda 85 ne yazık ki. Beslenme düzenim oldukça sağlıksız uzun saatler aç kalıp sonra ıvır zıvırla karnımı doyurmam sonucu kilo aldım. Artık bu bedende olmak istemiyorum şu an için evlilik tarihim belli değil ama evlenirken kuğ gibi olmak istiyorum. Son bir kaç aydır ha diyete başladım diyorum 3 veriyorum 5 alıyorum. Pes ediyorum yeniden başlıyorum. Bu böyle gitmez diyerek siteye üye oldum. Diyetisyene gideceğim inş vakit ayarlayıp, o zamana kadar kalori hesabı yaparak beslenmeyi düşünüyorum. Elbette tavsiyelerinize açığım=)
Hedef kilom da şimdilik 59.
60 değil 59 50 li rakamları göreyim ya=)

BOY:170
KİLO:85
HEDEF :59

Bu arada rakamları da rakamlarla haşır neşir olmayıda severim. 7 benim için ayrı güzelliktedir. Takımın sayfasını okumamıştım cuma yarışmalarına katılmak için foruma yazarken 7. takımda olmak istediğimi belirttim. Cevap gelene kadarda sayfayı okuyordum . Enerjinizi ayrı bi sevdim kesin bu grupta olmalıyım diyordum ki burdayım=)

kaptanımmm. yaa öğlenleri kendim ayarlayamıyroum malesefff iş yerinde ne çıkıyorsa onu yiyorumm. ama dediğin gibi bundan sonra çok dikkat etcemm..

Hoşgeldin canım inşallah vercez hepimiz bu kiloları

Kızlar henüz tanışamadık ama birazdan çıkacağım mesai bitimine doğru yoğunlaşıyorum. Akşamda misafirliğe gidiyorum. Akşam geç saatlerde de olsa görüşmek üzere iyi akşamlar.
=) Bu arada önerebileceğiniz diyet listesi varsa bilmek isterim.

orayada mı mesaj bıraktın kuzucum?görmedim.

Kızlar üye sayımız iyi ama luci arkadaşım özelden öğle iyi ifade etmişki kendini motivasyonu oradan hiss edildi ben de kırmadım aldım.ama kırmamak için deyil gerçekten enerjisi hoşuma gitti...

Canım çalışıyormusun?inşallah akşam görüşür konuşuruz uzun uzun.bizde tavsiyeler çoook...

Ehehhe burdayım kii yakaladım seni fundayi vermem ama istersen sende gel üçümüz olalim 13. Takimdan beraber. Gelding biz
senden ayrilirmiyim ben hiiccc havvam havvam guzel yuzlu havvammmm

yok yok biz anlıyoruz birbirimizin dilinden,kızmaz bana :) 2 hafta sonra inşallah..okulların açıldığı haftanın cuması..
Kizmaz dogrudur pamuk gibidir o.tamam canim bekliyoruz o zaman seni de:)
74 kilo,172 boy...ağır aksak 83 ten düştüm..67 olacağım yaza kadar..
ayyy benim hedefim 70di ama bebise gec kaliyorum okadar zamanim yokolmaz felan Allah korusun okadar bekletemeyecegim.iyi gorunuyorsundur bu kiloda bile him?sıkı mi vucudun?6 kg nedir ya gellll yok edelim hemen:)bu arada yas kacti?

Geldim ki burdayım :)

selvii boylum 65de sen ne olursun bilion mu kasli bi karin ince bacaklar sıkı omzlar offf afeetttt.

canim hosgeldin isini bitir gel tanisalim:)

Tamam ablam yemem bir daha söz:) artik mönüyü u zengin tutcgm salata+ayran hep olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…