Tamam ablacm bn kiyfti ckrtp tok krnina tartlmstm o yuzden herhlde yarin sabah erkenden yazarim buraya☺ bu arada evet hemen aldm sayesinde yuruyus ypms oldmaldın mı tartını aycım...bugün kıyafetle tarıtıldığın için yanıltıcı olabilir..yarın sabah aç karnına,tuvalete çıktıktan sonra çıplak tartılıp belirtir misin bize?
Geldim ki burdayım :)Canım havvayı kızdıracaksın zor yumuşattık rahatsız ondan ugruyamıyordu burda ama artık.Her türlü motivasyona açığım veririm ben gazzzzzne zaman dönüyorsun izinden?
yok yok biz anlıyoruz birbirimizin dilinden,kızmaz bana :) 2 hafta sonra inşallah..okulların açıldığı haftanın cuması..
74 kilo,172 boy...ağır aksak 83 ten düştüm..67 olacağım yaza kadar..
Pogaca cisssKaptan ben raporu yazayim :)
Sabah:iki dilim kasarla cavdar eknekli tost
5-6adet yesil zeytin
Bir fincan ihlamur(seker yerine 1c.k balla)
Bir domates
Oglen:yarim poaça
Ara:bir paket etiform biskuvi
Aksam:bir kase yogurt
Menemen
Aksami en gec dortte yiyorum bugun tarti aricam derken bir saat yetiseym dye tempou yurudum sabah15aksam15 mekik cektim
Suan bir litre su ictim yatana kdar ikibucugu bulur :) yazmayi unutuordm gobis icin hareketler yaptim 10 lu uc set simdi sabh yapamadgim bir mili yapacgm hadi hayirli aksamlar :)
DogruPogaca cisss
çok iyi bilgi olmuş hülyam...hem o zamanlar şimdi gibi insanları şişmanlatan besinler yokdu ki...Bu sistem atalarımızdan esinlenerek hazırlanmış,çok mantıklı...ilk insanlar kilolu değildi,nedeni hareketli olmaları...avlanmaya çıktıklarında yürürlerken avlarını görüp koşarlar,dururlar ve yine avlanmak için koşarlar,mantık bu...
canım benim ben pcde dizi koyuyorum ve tel.da leslie yapıyorum 42dakika nasıl geçti anlamadım bile ve çok zevkli....hem hergün aynı saatte yapmaya bak....ben günlük işlerimin arasına kattım bile...evim 2+1 canım hatta geçen gün annemin dediği gibi evdeki eşyalar bile eve fazla geliyor
ooooh afiyet olsun kuzumaaa....Guzeller aylar sonra diyet degil gercek dondurma yedim. Rahat rahatInanin o "hayir yemeyecegim" dedigim gunler sanki hic yasanmamis gibi. Sizler de ajandaniza planinizi yapin. Bitireceginiz gunu belirlediginizde beklemesi daha kolay olur. Sabredip hedefinize gelince de, hasret bitiyor
sen uzun zamandır izindeydin ya kuzum,2hafta önce güncelledim listeyi,inşallah gelecek hafta yeni üyelerimiz girsin yine güncelliycem,seni de eklerim...
beni niye sildin listeden aynurcum?
tabiki girersinn canım...çok iyi katılımın ve motivasyonun...bende mutlu oldum canım bakalım inşallahlisteye girebilirsem mezun oluruz birlikte
canım benim olmaz sakın yeme o cıssları...öğlen yemeyin hep karbonhidrat olmuş ama gülrum,akşamı hafif geçir lütfen.bu menülerle kilo veremezsin ki fıstığım...kızlaaarr bugün annemle kardeşim geldi memleketten. çok mutluyum.
anneannem annemlerin geldiğini duyunca köy yumurtası koymuş,normalde burdada köy yumurtası alırız hep ama memleketin olunca bi başka :)
sabah yumurta ve annemin yazdan yaptığı nefis yeşil zeytin ve biraz peynir yedim
öğlen kuru fasulye mercimek çorbası 2 dilim havuç turşusu. 2 dilim kepek ekmeği.
akşama tarhana çorbası ana yemek ne bilmiyorum şu an annem yappıodur büyük ihtimal. ondan da az biraz yerimm artık. 30 dk leslie yapcam birde.
annemlere tiramusu yapcamm. allahım bayılırımmm. çok severim ama bana cızzzz.
önceden karnımı doyurasıya kadar yerdim sofradan öyle kalkardım. ama artık doymadan kalkmayı öğreniyorum. ve inanın acıkma sürelerim aynı oluyor. 2 haftadır burdayım pek iyi sonuçlar alamadım ama inşallah burda benimde yüzüm gülecek.
sağlıksız kuzum menün,poğaça olmaz,akşam da salata ekle..Kaptan ben raporu yazayim :)
Sabah:iki dilim kasarla cavdar eknekli tost
5-6adet yesil zeytin
Bir fincan ihlamur(seker yerine 1c.k balla)
Bir domates
Oglen:yarim poaça
Ara:bir paket etiform biskuvi
Aksam:bir kase yogurt
Menemen
Aksami en gec dortte yiyorum bugun tarti aricam derken bir saat yetiseym dye tempou yurudum sabah15aksam15 mekik cektim
Suan bir litre su ictim yatana kdar ikibucugu bulur :) yazmayi unutuordm gobis icin hareketler yaptim 10 lu uc set simdi sabh yapamadgim bir mili yapacgm hadi hayirli aksamlar :)
ooo havvacım supersin...göreyim sizin 7.takımın fıstıkları...Hedeflerimiz yaklaşık aynıymış benimde hedefim 70 ama bugün düşündüm biraz da diyet bitince 5 kilo falan alınıyor diyorlar hedefi 65 mi yapsam dedim178 benim de boyum
Sen dön hele bi hallederiz hep beraber vercez inşallah benim hedefimde mezuniyet :)
Dogruhata oldu bndr aksami hafif tuttum yarn pogca icn brz dha yurirum bna ceza ☺
Hoşgeldin canım inşallah vercez hepimiz bu kilolarıMerhaba Aynur tekrar teşekkür ederim beni kabul ettiğin için.
Ve merhaba Arkadaşlar kendimi tanıtayım önce.
28 yaşındayım. Bekarım ve çalışıyorum. Boyum 170 olması gerek emin değilim akşam eve gibince ölçerim.Kilomda 85 ne yazık ki. Beslenme düzenim oldukça sağlıksız uzun saatler aç kalıp sonra ıvır zıvırla karnımı doyurmam sonucu kilo aldım. Artık bu bedende olmak istemiyorum şu an için evlilik tarihim belli değil ama evlenirken kuğ gibi olmak istiyorum. Son bir kaç aydır ha diyete başladım diyorum 3 veriyorum 5 alıyorum. Pes ediyorum yeniden başlıyorum. Bu böyle gitmez diyerek siteye üye oldum. Diyetisyene gideceğim inş vakit ayarlayıp, o zamana kadar kalori hesabı yaparak beslenmeyi düşünüyorum. Elbette tavsiyelerinize açığım=)
Hedef kilom da şimdilik 59.
60 değil 59 50 li rakamları göreyim ya=)
BOY:170
KİLO:85
HEDEF :59
inş verelim keyfini sürelim hayatın=)Hoşgeldin canım inşallah vercez hepimiz bu kiloları
orayada mı mesaj bıraktın kuzucum?görmedim.Bu arada rakamları da rakamlarla haşır neşir olmayıda severim. 7 benim için ayrı güzelliktedir. Takımın sayfasını okumamıştım cuma yarışmalarına katılmak için foruma yazarken 7. takımda olmak istediğimi belirttim. Cevap gelene kadarda sayfayı okuyordum . Enerjinizi ayrı bi sevdim kesin bu grupta olmalıyım diyordum ki burdayım=)
Canım çalışıyormusun?inşallah akşam görüşür konuşuruz uzun uzun.bizde tavsiyeler çoook...Kızlar henüz tanışamadık ama birazdan çıkacağım mesai bitimine doğru yoğunlaşıyorum. Akşamda misafirliğe gidiyorum. Akşam geç saatlerde de olsa görüşmek üzere iyi akşamlar.
=) Bu arada önerebileceğiniz diyet listesi varsa bilmek isterim.
senden ayrilirmiyim ben hiiccc havvam havvam guzel yuzlu havvammmmEhehhe burdayım kii yakaladım seni fundayi vermem ama istersen sende gel üçümüz olalim 13. Takimdan beraber. Gelding biz
Kizmaz dogrudur pamuk gibidir o.tamam canim bekliyoruz o zaman seni de:)yok yok biz anlıyoruz birbirimizin dilinden,kızmaz bana :) 2 hafta sonra inşallah..okulların açıldığı haftanın cuması..
ayyy benim hedefim 70di ama bebise gec kaliyorum okadar zamanim yok74 kilo,172 boy...ağır aksak 83 ten düştüm..67 olacağım yaza kadar..
Geldim ki burdayım :)
selvii boylum 65de sen ne olursun bilion mu kasli bi karin ince bacaklar sıkı omzlar offf afeetttt.Hedeflerimiz yaklaşık aynıymış benimde hedefim 70 ama bugün düşündüm biraz da diyet bitince 5 kilo falan alınıyor diyorlar hedefi 65 mi yapsam dedim178 benim de boyum
Sen dön hele bi hallederiz hep beraber vercez inşallah benim hedefimde mezuniyet :)
canim hosgeldin isini bitir gel tanisalim:)Merhaba Aynur tekrar teşekkür ederim beni kabul ettiğin için.
Ve merhaba Arkadaşlar kendimi tanıtayım önce.
28 yaşındayım. Bekarım ve çalışıyorum. Boyum 170 olması gerek emin değilim akşam eve gibince ölçerim.Kilomda 85 ne yazık ki. Beslenme düzenim oldukça sağlıksız uzun saatler aç kalıp sonra ıvır zıvırla karnımı doyurmam sonucu kilo aldım. Artık bu bedende olmak istemiyorum şu an için evlilik tarihim belli değil ama evlenirken kuğ gibi olmak istiyorum. Son bir kaç aydır ha diyete başladım diyorum 3 veriyorum 5 alıyorum. Pes ediyorum yeniden başlıyorum. Bu böyle gitmez diyerek siteye üye oldum. Diyetisyene gideceğim inş vakit ayarlayıp, o zamana kadar kalori hesabı yaparak beslenmeyi düşünüyorum. Elbette tavsiyelerinize açığım=)
Hedef kilom da şimdilik 59.
60 değil 59 50 li rakamları göreyim ya=)
BOY:170
KİLO:85
HEDEF :59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?