Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldinnnnn :) :)

İnşallaah canım ağzından bal damlıyoor :) eşim ve ben azimle hallederiz kesinlikle )

Şuan 2. Gibi görünüyoruz herkesi tebrik ederim

Kızlar burayı gercekten çok seviyorum bana çok katkısı oldu diyeti bırakmamayı azmi spor yapmayı herşeyi burda öğrendim hepiniz iyi ki varsınız
2-3 gündür görüyorsunuzdur kızlar beslenme düzenim tamamen değişti doğru düzgün bişey yemiyorum diyete uygun beslenmiyorum takım kurallarına uygun olmadığından listeden çıkmak istiyorum

Hosgeldinnn

avatarının altındaki kızgın, kırgın, bitkin ifadesine sebep olan durumun beslenme düzenine de yansıması oluyor sanırım şu sıralar. bilmiyorum anlatmış mıydın bu kadar moralsiz oluşunun sebebini daha önce burda

beslenme düzenimiz ara ara rayından çıkabiliyor, demotive olabiliyoruz ama lütfen takımdan ayrılmayı düşünme

Oldumu şimdi rapunzel?mesajının başını okuduğumda yüzüm gülümsedi ama sonrası sadece üzgünlük...neden konuşmak yerine ayrılıyorsun?nneden kilo verip de ilk önce sağlığına kavuşmayı sonra da daha güzel görünmeyi seçmiyorsun ?neden bunu kendine yapıyorsun bitanem?

Ya takimdan ayrilmaaaa

menüm

sabah 2 dl tam buğday ekm., baharatlı domates sosu, peynir, zeytin

öğle şekersiz nescafe, dorişe yaptığım kakaolu bisküvilerden 2 tane

akşam zeytinyağlı bamya, salata

menüm

sabah 2 dl tam buğday ekm., baharatlı domates sosu, peynir, zeytin

öğle şekersiz nescafe, dorişe yaptığım kakaolu bisküvilerden 2 tane

akşam zeytinyağlı bamya, salata
Neeee?bisküvimİ?oldumu şimdi elifim?hemen hemen hemen kalk 2mile leslie yap hemen...

Menum

Kahvalti
Kepekli tost domates yesillik yesil cay

öğlen
lahana çorbası
yogurt

aksam

1 kase lahana corbasi
3 adet kofte
cacik

greyfurt

1 saat yuruyus hizli tempo
600 kere ip atlama

Bol bol su ictim

bekle 6li sayilar ben geliyorum

Neeee?bisküvimİ?oldumu şimdi elifim?hemen hemen hemen kalk 2mile leslie yap hemen...

yemek istemedi canım ege'yi uyuturken onu attım ağzıma

ah biri şu çocuklara baksa da ben yapabilsem o dediğiniz sporların hepsini namazı zor kılıyorum, yemeği zor yapıp mutfağımı ancak topluyorm bu ikisiyle

Elifim bunu sana söğlememe gerek yok zaten sen biliyorsundur dorişin bisküvileriyle kilo veremezsinkiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…