Hoşgeldinnnnn :) :)Bu arada rakamları da rakamlarla haşır neşir olmayıda severim. 7 benim için ayrı güzelliktedir. Takımın sayfasını okumamıştım cuma yarışmalarına katılmak için foruma yazarken 7. takımda olmak istediğimi belirttim. Cevap gelene kadarda sayfayı okuyordum . Enerjinizi ayrı bi sevdim kesin bu grupta olmalıyım diyordum ki burdayım=)
İnşallaah canım ağzından bal damlıyoor :) eşim ve ben azimle hallederiz kesinliklemerhaba arkadaşlarım, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,
sevgili honey ball ve sevgili esma sizleri ayriyetten kutluyorum, umarım hep bu kilolarda kalırsınız, hiç kilo almazsınız,
sevgili perigunlugu, sevgili hayatbos sizler gayet istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsunuz, sizi mezun olan arkadaşımız honey ball gibi 2-3 ay sonra kaçamaksız bir şekilde, 50 li rakamlarda görmek dileğiyle :)
ben kilo aldımama dikkat etmiyorum , ablam ve dünyalar tatlısı 3 tane yeğenim var , tek dikkat ettiğim akşam 8 den sonra yememek ve ve bol bol su içmek...
hepinize kucak dolusu sevgiler....
Bu arada rakamları da rakamlarla haşır neşir olmayıda severim. 7 benim için ayrı güzelliktedir. Takımın sayfasını okumamıştım cuma yarışmalarına katılmak için foruma yazarken 7. takımda olmak istediğimi belirttim. Cevap gelene kadarda sayfayı okuyordum . Enerjinizi ayrı bi sevdim kesin bu grupta olmalıyım diyordum ki burdayım=)
Şuan 2. Gibi görünüyoruz herkesi tebrik ederim
Kızlar burayı gercekten çok seviyorum bana çok katkısı oldu diyeti bırakmamayı azmi spor yapmayı herşeyi burda öğrendim hepiniz iyi ki varsınız
2-3 gündür görüyorsunuzdur kızlar beslenme düzenim tamamen değişti doğru düzgün bişey yemiyorum diyete uygun beslenmiyorum takım kurallarına uygun olmadığından listeden çıkmak istiyorum
İnşallaah canım ağzından bal damlıyoor :) eşim ve ben azimle hallederiz kesinlikle)
Oldumu şimdi rapunzel?mesajının başını okuduğumda yüzüm gülümsedi ama sonrası sadece üzgünlük...neden konuşmak yerine ayrılıyorsun?nneden kilo verip de ilk önce sağlığına kavuşmayı sonra da daha güzel görünmeyi seçmiyorsun ?neden bunu kendine yapıyorsun bitanem?Şuan 2. Gibi görünüyoruz herkesi tebrik ederim
Kızlar burayı gercekten çok seviyorum bana çok katkısı oldu diyeti bırakmamayı azmi spor yapmayı herşeyi burda öğrendim hepiniz iyi ki varsınız
2-3 gündür görüyorsunuzdur kızlar beslenme düzenim tamamen değişti doğru düzgün bişey yemiyorum diyete uygun beslenmiyorum takım kurallarına uygun olmadığından listeden çıkmak istiyorum
Şuan 2. Gibi görünüyoruz herkesi tebrik ederim
Bu eş olayini anlamadım ben henuz deneme suresindeyim diye mi Esim yok benim
Seni de lusiyle eşliyorum o zaman...akşam gelince konuşursunuz güzelce...1 1lerinizin raporuna yorum yapacaksınnızBu eş olayini anlamadım ben henuz deneme suresindeyim diye mi Esim yok benim
Sosyalim su spor?Saka saka bugun misafirim var aksam yemegi menum bu canim cikti bugun hic oturmadim.
Sabah yumurta yogurt salata
Ogle greyfurt yogurtlu karnibahar
Aksam tavuk sote yogurt
canım ben göremedim listeyi benim eşim kim ki acep?Kaptan herkezi esledi birbirimizn menusune bakiyoruz destek oluyoruz sanada es ayarlanir
canım ben göremedim listeyi benim eşim kim ki acep?
Neeee?bisküvimİ?oldumu şimdi elifim?hemen hemen hemen kalk 2mile leslie yap hemen...menüm
sabah 2 dl tam buğday ekm., baharatlı domates sosu, peynir, zeytin
öğle şekersiz nescafe, dorişe yaptığım kakaolu bisküvilerden 2 tane
akşam zeytinyağlı bamya, salata
Geçen cuma yapmışdım listeyi.isteyi.yorgunrapunzeldi eşin...canım ben göremedim listeyi benim eşim kim ki acep?
Neeee?bisküvimİ?oldumu şimdi elifim?hemen hemen hemen kalk 2mile leslie yap hemen...
Elifim bunu sana söğlememe gerek yok zaten sen biliyorsundur dorişin bisküvileriyle kilo veremezsinkiiii....
yemek istemedi canım ege'yi uyuturken onu attım ağzıma
ah biri şu çocuklara baksa da ben yapabilsem o dediğiniz sporların hepsininamazı zor kılıyorum, yemeği zor yapıp mutfağımı ancak topluyorm bu ikisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?