İşte buuuuu...supersinnnn...Menum
Kahvalti
Kepekli tost domates yesillik yesil cay
öğlen
lahana çorbası
yogurt
aksam
1 kase lahana corbasi
3 adet kofte
cacik
greyfurt
1 saat yuruyus hizli tempo
600 kere ip atlama
Bol bol su ictim
bekle 6li sayilar ben geliyorum
İşte buuuuu...supersinnnn...
40 yaşındayım canımcım..,spor yaptığım için sıkı...yaz dedim ama Mart sonuna çekmeye karar verdim...senden ayrilirmiyim ben hiiccc havvam havvam guzel yuzlu havvammmm
Kizmaz dogrudur pamuk gibidir o.tamam canim bekliyoruz o zaman seni de:)
ayyy benim hedefim 70di ama bebise gec kaliyorum okadar zamanim yokolmaz felan Allah korusun okadar bekletemeyecegim.iyi gorunuyorsundur bu kiloda bile him?sıkı mi vucudun?6 kg nedir ya gellll yok edelim hemen:)bu arada yas kacti?
selvii boylum 65de sen ne olursun bilion mu kasli bi karin ince bacaklar sıkı omzlar offf afeetttt.
canim hosgeldin isini bitir gel tanisalim:)
himm 11 yas varmis aramizda ne diim nasil hitap edilmesini istersin:)evet yaz baya uzak bir an once 6 kilocuk verip korumaya gecersin.40 yaşındayım canımcım..,spor yaptığım için sıkı...yaz dedim ama Mart sonuna çekmeye karar verdim...
himm 11 yas varmis aramizda ne diim nasil hitap edilmesini istersin:)evet yaz baya uzak bir an once 6 kilocuk verip korumaya gecersin.
Heyyyy ! Nereye,Amazonuz kardeşim biz ,gitmek yok...haftasonu kafanı dinle,Pazartesi sil baştan.,, okey?Şuan 2. Gibi görünüyoruz herkesi tebrik ederim
Kızlar burayı gercekten çok seviyorum bana çok katkısı oldu diyeti bırakmamayı azmi spor yapmayı herşeyi burda öğrendim hepiniz iyi ki varsınız
2-3 gündür görüyorsunuzdur kızlar beslenme düzenim tamamen değişti doğru düzgün bişey yemiyorum diyete uygun beslenmiyorum takım kurallarına uygun olmadığından listeden çıkmak istiyorum
Sporla ceza vericem ama bak elif yan çizdi...Eliiiiiiif bari çeke bildiyin kadar mekik çek kuzum....nne yapayım ben yaaaaLucid hos geldin canim
Elif listeden cikarak sadece sorunlarini ertelersin tatlim. Sen saglik icin de vermen getektiginin farkindasin. Seni mutsuz edenler listesinden kiloyu cikart guzelim. Gel basladigin isi beraber bitirelim canim
AynuraaaKacamaklara verecegin cezayi merak ediyorum Elif in yedigi kurabiyeler sekersizdir, meyveyle yapilmistir buyuk ihtimalle
Bak ben usluyum canım söz dinliyom...Ben yazılan ortamda abla hitabına sıcak bakmıyorum ama inatla söylüyor bizim kızlar :) zaten yeterince abla diyen var çevremde,Hülya de..
ahahah tabiii nasil istersen hulyacim sen abla desen yeridir valla baya kilom fazla iriyim senden ahahah:)Ben yazılan ortamda abla hitabına sıcak bakmıyorum ama inatla söylüyor bizim kızlar :) zaten yeterince abla diyen var çevremde,Hülya de..
Incecik olacağız amaahahah tabiii nasil istersen hulyacim sen abla desen yeridir valla baya kilom fazla iriyim senden ahahah:)
Bak ben usluyum canım söz dinliyom...
çok iyi bilgi olmuş hülyam...hem o zamanlar şimdi gibi insanları şişmanlatan besinler yokdu ki...
canım benim ben pcde dizi koyuyorum ve tel.da leslie yapıyorum 42dakika nasıl geçti anlamadım bile ve çok zevkli....hem hergün aynı saatte yapmaya bak....ben günlük işlerimin arasına kattım bile...
ooooh afiyet olsun kuzumaaa....
sen uzun zamandır izindeydin ya kuzum,2hafta önce güncelledim listeyi,inşallah gelecek hafta yeni üyelerimiz girsin yine güncelliycem,seni de eklerim...
tabiki girersinn canım...çok iyi katılımın ve motivasyonun...
canım benim olmaz sakın yeme o cıssları...öğlen yemeyin hep karbonhidrat olmuş ama gülrum,akşamı hafif geçir lütfen.bu menülerle kilo veremezsin ki fıstığım...
sağlıksız kuzum menün,poğaça olmaz,akşam da salata ekle..
ooo havvacım supersin...göreyim sizin 7.takımın fıstıkları...
yarından itibaren her cısa ceza olacak bunu burdan duyurayım haberiniz olsun....
Evvvvvet!!!Incecik olacağız ama
Çevremde herkese ablam ablam diyorum..markettekine,su getirene ..eşim kızıyor hatta niye ablam diyosun ya diye :) burada yazılınca ne bileyimmm tuhaf geliyo işte..Bak ben usluyum canım söz dinliyom...
Yaaa ben sana söğlemişdim dimiiiSen bana demistin aslinda. Ben de Hulya ablanin "abla kelimesini seviyorum etrafimda hep oyle konusuluyor/konusuyorum" dedigini hatirladigim icin abla diye hitap ediyordum. Hoslanmiyormus meger:
Ne oldu canım benim?Allah acil şifalar versin...ççok az olmuş bbugün.ama akşam saldırmayasın sakınMenümü paylaşayım bugün biraz rahatsızlandım kızlar spor yapamadım akşam yemeğinden sonra afedersiniz çıkardım uzanıyorum şimdi
sabah:2 dilim kepek ekmeğiyle peynir ve domatesli yağsız tost,5 zeytin, bir parça maydanoz,yarım domates,1 bardak çay
öğle:1 fincan tarçınlı salep (midem rahatsız diye yiyemedim bir şey)
ara:1 fincan kahve
akşam:8 tane mercimek köftesi, salata, 1 bardak ayran
akşam yemeğini yer yemez çıkardım şimdi de nane limon yaptım onu içiyorum
su:2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?