Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte buuuuu...supersinnnn...

40 yaşındayım canımcım..,spor yaptığım için sıkı...yaz dedim ama Mart sonuna çekmeye karar verdim...

himm 11 yas varmis aramizda ne diim nasil hitap edilmesini istersin:)evet yaz baya uzak bir an once 6 kilocuk verip korumaya gecersin.

Ben yazılan ortamda abla hitabına sıcak bakmıyorum ama inatla söylüyor bizim kızlar :) zaten yeterince abla diyen var çevremde,Hülya de..

Lucid hos geldin canim

Elif listeden cikarak sadece sorunlarini ertelersin tatlim. Sen saglik icin de vermen getektiginin farkindasin. Seni mutsuz edenler listesinden kiloyu cikart guzelim. Gel basladigin isi beraber bitirelim canim

Aynuraaa Kacamaklara verecegin cezayi merak ediyorum Elif in yedigi kurabiyeler sekersizdir, meyveyle yapilmistir buyuk ihtimalle

Heyyyy ! Nereye,Amazonuz kardeşim biz ,gitmek yok...haftasonu kafanı dinle,Pazartesi sil baştan.,, okey?

Sporla ceza vericem ama bak elif yan çizdi...Eliiiiiiif bari çeke bildiyin kadar mekik çek kuzum....nne yapayım ben yaaaa

Ben yazılan ortamda abla hitabına sıcak bakmıyorum ama inatla söylüyor bizim kızlar :) zaten yeterince abla diyen var çevremde,Hülya de..
ahahah tabiii nasil istersen hulyacim sen abla desen yeridir valla baya kilom fazla iriyim senden ahahah:)

teşekkür ederim canım senden duymak ayrı bir mutluluk

Bak ben usluyum canım söz dinliyom...
Çevremde herkese ablam ablam diyorum..markettekine,su getirene ..eşim kızıyor hatta niye ablam diyosun ya diye :) burada yazılınca ne bileyimmm tuhaf geliyo işte..

Menümü paylaşayım bugün biraz rahatsızlandım kızlar spor yapamadım akşam yemeğinden sonra afedersiniz çıkardım uzanıyorum şimdi
sabah:2 dilim kepek ekmeğiyle peynir ve domatesli yağsız tost,5 zeytin, bir parça maydanoz,yarım domates,1 bardak çay
öğle:1 fincan tarçınlı salep (midem rahatsız diye yiyemedim bir şey)
ara:1 fincan kahve
akşam:8 tane mercimek köftesi, salata, 1 bardak ayran
akşam yemeğini yer yemez çıkardım şimdi de nane limon yaptım onu içiyorum
su:2 litre

Ne oldu canım benim?Allah acil şifalar versin...ççok az olmuş bbugün.ama akşam saldırmayasın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…