Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Paylaşıma yazmış da 7..takım bana cevap vermedi diye...çok kötü oldum.ne zaman yazmış?görmemişim....

Anaaam bunu ne zaman yazmışsın kız?nasıl görmedim şu pempiş yazıları?sen bi ara gelmişdin yine ama tekrar gitdin dimi?

İyiyim tatlım sen nasılsın ? Ama acayip yorgunum yaaa rekorumu kırdım resmen şuan 15000 adım :)))
Her zamanki gibi süpeer

Anaaam bunu ne zaman yazmışsın kız?nasıl görmedim şu pempiş yazıları?sen bi ara gelmişdin yine ama tekrar gitdin dimi?
Uzun uzun, özene özene yazdım ama tepki gelmeyince akşam güncellemedim. Bugün de ses çıkmayınca yerim doldu sandım tatlım.

Bir kere geldim, bildirim yaptım, listeye giremeden aktifliğim azaldı. Sınavlarım falan zorlayınca ne yediklerime dikkat edebildim ne bildirim yapabildim. Hatta kilo aldım. 61,3 oldum.

Ben beğenmişim yazdığını masmavinin... Yazdığı sırada burası tenha olabilir,o an okuyanın dikkatinden kaçmış olabilir...keşke sitemini burada dile getirseydin Mavicim,biz bi aileyiz ve atalarımız ne güzel demişler dimi..kol kırılır yen içinde kalır...

Ha evet o zamanlar seni sormuşdum ezgi sölemişdi sınavlarln falan olduğunu. ..peki bu defa kararlımısın?hedefin kaç?

Haaa bi de daydream çoook haklı buraya tekrar bi el sallasaydın ya...o elleri gözümüze soksaydın ya kız...ne işin var oralarda

Bugünki menüm;
Sabah:
1 kk peynir
Omlet
4 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz

Arada yaseminli yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi

Akşam:
Izgara tavuklu sezar salata

Sonraaa bir paket süt

1 lt kadar evde su içtim ama dışarıda pek içmemeye özen gösteriyorum çünkü sürekli wc arıyorum bu defada :) :) :)

17100 adım atmışım 11 km ediyormuş :)

Ha evet o zamanlar seni sormuşdum ezgi sölemişdi sınavlarln falan olduğunu. ..peki bu defa kararlımısın?hedefin kaç?
Kararlıyım bu defa. Spora falan da yazıldım, haftada en az 4 gün gidiyorum. Kendimi hiç 59un altında hatırlamıyorum, o yüzden sınırımı öncelikle minik minik aşmayı istiyorum. O yüzden şuan için 57. :)

Ben de okudum canim. O aksam 18 sayfa okumustum sanirim. Alinti yapmayinca da unutmusum. Tekrar yazsaydin keske. Yerin yurdun belli baska topikte ne isin var

Sitem değildi benimki, orda yazılan bir cevapta söylemiştim; oraya yazarsam yine kaybolur diye buraya yazdım diye. Bir de tam bildirim gününün öncesinde yazdığım için heyecanınızı da bölmek istemedim aslında :)

Haaa bi de daydream çoook haklı buraya tekrar bi el sallasaydın ya...o elleri gözümüze soksaydın ya kız...ne işin var oralarda
Bildirim arefesinde yazmaya cesaret bulamadım sanırım Aynuram, yine kaynar diye düşündüm. Yoksa gerçekten kötü bi niyetle veya tavırlı bir şekilde yazmadım oraya. Biraz da mahçup oladuğum için ısrarla didiklemeye yüz bulamadım galiba.

Yediklerimi yazayim bugun cok gec kaldim ise kahvalti yapamadim 1 bardak limonlu su ictim ciktim evden.
ara
1 turk kahvesi sade
3 kayisi 8 badem 1 kucuk incir

ogle
Yesil fasulye
yogurt

ara
1 beyaz cay
1 turk kahvesi daha
yarim avuc karpuz cekirdegi

Aksam
Isten gelir gelmez 1 kucuk elma
2 yumurtadan peynirli omlet
domates biber tursu biber azvcik da karalahana
simdi markete gidecegim yuruyerek en uzaktakine:)gelince de kosu bandi beni bekler.

Ben de aynen öğle anlamışdım zaten...neyse tam gaz devam.. yine ...yenide. .

Honeyım mezunıyetın hayırlı olsun bır daha kılo almamanı dılıyorum
Bırde 14 haftada 20 kılonun sırrını
Hıc duraksama yasadınmı

Ben de okudum canim. O aksam 18 sayfa okumustum sanirim. Alinti yapmayinca da unutmusum. Tekrar yazsaydin keske. Yerin yurdun belli baska topikte ne isin var
Zaten gitmek istemiyorum ki. Hatta üzülmüştüm cevap gelmeyince. :) Ben sevdim burayı, ama bir önceki mesajımda dediğim gibi; bu kadar kararlı bayanın arasında istikrar sağlayamayıp gelip katılamadım diye çekindim. O arada da takım kalabalıklaştı falan diye artık gruptan değilim diye düşündüm. Oraya yazarak kırdıysam özür dilerim. Demin de dediğim gibi, kötü niyetle yazmamıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…