sağol canım ya bende anlamadım midem çok kötü bulanıyor dizlerim falan titriyorduNe oldu canım benim?Allah acil şifalar versin...ççok az olmuş bbugün.ama akşam saldırmayasın sakın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.91083/page-9476#post-39144171Kızlar masmavi arkadaş bu yakınlarda biraya mesaj yazdımı?
Anaaam bunu ne zaman yazmışsın kız?nasıl görmedim şu pempiş yazıları?sen bi ara gelmişdin yine ama tekrar gitdin dimi?Herkese merhaba, ben iki hafta önce aranıza gelmeye niyetlendim; ama finallerim ve başka özel sebepler bastırınca koptum gittim. Yediklerime dikkat edemediğim gibi spor da yapamadım. Sanırım en son 60 olarak bildirim yapmıştım; şuan 61'im!
Dünden beri yeniden yediklerimi düzene sokmaya başladım gibi. Spora da yazıldım! 3 gündür gidiyorum. :)
Sabah (9-9.30)
Bir kaynamış yumurta
2 kahvaltılık domates
1/4 salatalık
4 zeytin
Çok az peynir
Çay
Öğle (14.30)
Bir porsiyon ton balıklı çoban salata
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
Su
Şu ana kadar 1 lt su.
Spor
2.5 km yürüyüşümsü koşu :)
15 dk eliptik
Ağırlık çalışması (kol ve bacak)
40 dk spinning (ilk defa yaptığım için %100 uygulayamadım ama yine de durmadım yani)
Akşam (?)
Spor hocam menüme 3 yumurta beyazı ve bir sarısıyla yapılan menemen yazmış; ama bakalım :) akşam güncellerim yine.
İyiyim tatlım sen nasılsın ? Ama acayip yorgunum yaaaEsim nasilsin
Her zamanki gibi süpeerMenum
Kahvalti
Kepekli tost domates yesillik yesil cay
öğlen
lahana çorbası
yogurt
aksam
1 kase lahana corbasi
3 adet kofte
cacik
greyfurt
1 saat yuruyus hizli tempo
600 kere ip atlama
Bol bol su ictim
bekle 6li sayilar ben geliyorum
sağol canım ya bende anlamadım midem çok kötü bulanıyor dizlerim falan titriyordu
yok yemem ki birazdan yatarım büyük ihtimal
Uzun uzun, özene özene yazdım ama tepki gelmeyince akşam güncellemedim. Bugün de ses çıkmayınca yerim doldu sandım tatlım.Anaaam bunu ne zaman yazmışsın kız?nasıl görmedim şu pempiş yazıları?sen bi ara gelmişdin yine ama tekrar gitdin dimi?
Ha evet o zamanlar seni sormuşdum ezgi sölemişdi sınavlarln falan olduğunu. ..peki bu defa kararlımısın?hedefin kaç?9Uzun uzun, özene özene yazdım ama tepki gelmeyince akşam güncellemedim. Bugün de ses çıkmayınca yerim doldu sandım tatlım.
Bir kere geldim, bildirim yaptım, listeye giremeden aktifliğim azaldı. Sınavlarım falan zorlayınca ne yediklerime dikkat edebildim ne bildirim yapabildim. Hatta kilo aldım. 61,3 oldum.
Haaa bi de daydream çoook haklı buraya tekrar bi el sallasaydın ya...o elleri gözümüze soksaydın ya kız...ne işin var oralardaUzun uzun, özene özene yazdım ama tepki gelmeyince akşam güncellemedim. Bugün de ses çıkmayınca yerim doldu sandım tatlım.
Bir kere geldim, bildirim yaptım, listeye giremeden aktifliğim azaldı. Sınavlarım falan zorlayınca ne yediklerime dikkat edebildim ne bildirim yapabildim. Hatta kilo aldım. 61,3 oldum.
Kararlıyım bu defa. Spora falan da yazıldım, haftada en az 4 gün gidiyorum. Kendimi hiç 59un altında hatırlamıyorum, o yüzden sınırımı öncelikle minik minik aşmayı istiyorum. O yüzden şuan için 57. :)Ha evet o zamanlar seni sormuşdum ezgi sölemişdi sınavlarln falan olduğunu. ..peki bu defa kararlımısın?hedefin kaç?
Uzun uzun, özene özene yazdım ama tepki gelmeyince akşam güncellemedim. Bugün de ses çıkmayınca yerim doldu sandım tatlım.
Sitem değildi benimki, orda yazılan bir cevapta söylemiştim; oraya yazarsam yine kaybolur diye buraya yazdım diye. Bir de tam bildirim gününün öncesinde yazdığım için heyecanınızı da bölmek istemedim aslında :)Ben beğenmişim yazdığını masmavinin... Yazdığı sırada burası tenha olabilir,o an okuyanın dikkatinden kaçmış olabilir...keşke sitemini burada dile getirseydin Mavicim,biz bi aileyiz ve atalarımız ne güzel demişler dimi..kol kırılır yen içinde kalır...
Bildirim arefesinde yazmaya cesaret bulamadım sanırım Aynuram, yine kaynar diye düşündüm.Haaa bi de daydream çoook haklı buraya tekrar bi el sallasaydın ya...o elleri gözümüze soksaydın ya kız...ne işin var oralarda
Ben de aynen öğle anlamışdım zaten...neyse tam gaz devam.. yine ...yenide. .Sitem değildi benimki, orda yazılan bir cevapta söylemiştim; oraya yazarsam yine kaybolur diye buraya yazdım diye. Bir de tam bildirim gününün öncesinde yazdığım için heyecanınızı da bölmek istemedim aslında :)
Bildirim arefesinde yazmaya cesaret bulamadım sanırım Aynuram, yine kaynar diye düşündüm.Yoksa gerçekten kötü bi niyetle veya tavırlı bir şekilde yazmadım oraya. Biraz da mahçup oladuğum için ısrarla didiklemeye yüz bulamadım galiba.
Zaten gitmek istemiyorum ki. Hatta üzülmüştüm cevap gelmeyince. :) Ben sevdim burayı, ama bir önceki mesajımda dediğim gibi; bu kadar kararlı bayanın arasında istikrar sağlayamayıp gelip katılamadım diye çekindim. O arada da takım kalabalıklaştı falan diye artık gruptan değilim diye düşündüm.Ben de okudum canim. O aksam 18 sayfa okumustum sanirim. Alinti yapmayinca da unutmusum. Tekrar yazsaydin keske. Yerin yurdun belli baska topikte ne isin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?