O bi efsane berilim...Honeyım mezunıyetın hayırlı olsun bır daha kılo almamanı dılıyorum
Bırde 14 haftada 20 kılonun sırrını
Hıc duraksama yasadınmı
Eeee efsaneden açıklama ısterımmmmO bi efsane berilim...
Devam tabii!Ben de aynen öğle anlamışdım zaten...neyse tam gaz devam.. yine ...yenide. .
Sen de mi Medcezir sevenlerdensin? Ben bu sezonun başında bi ara "amaaan bozdu bu da sanki" deyip birkaç bölüm izlemedim ama sonra yeniden pür dikkat takibe devam ettim.Kızlar vallaha bırakamıyorum burayı ama medcezir başlayana kadar bu koşu jillianımı yapıp geleyim hemen...
Eeee efsaneden açıklama ısterımmmm
Devam tabii!
O zaman benim bugünkü bildiririm 61,3 olarak geçsin kayıtlara. Önümüzdeki hafta için hedefim de 60.3 olsun.
Devam tabii!
O zaman benim bugünkü bildiririm 61,3 olarak geçsin kayıtlara. Önümüzdeki hafta için hedefim de 60.3 olsun.
Hoşbuldum canımmmmHos geldin yeniden tatlim. Gule oynaya gonderecegiz kilolarini
Ayy olur mu ki funda 65 çok uzak şimdi ama 7li rakamları bi göreyim hele 65 sonraki hedef:)senden ayrilirmiyim ben hiiccc havvam havvam guzel yuzlu havvammmm
Kizmaz dogrudur pamuk gibidir o.tamam canim bekliyoruz o zaman seni de:)
ayyy benim hedefim 70di ama bebise gec kaliyorum okadar zamanim yokolmaz felan Allah korusun okadar bekletemeyecegim.iyi gorunuyorsundur bu kiloda bile him?sıkı mi vucudun?6 kg nedir ya gellll yok edelim hemen:)bu arada yas kacti?
selvii boylum 65de sen ne olursun bilion mu kasli bi karin ince bacaklar sıkı omzlar offf afeetttt.
canim hosgeldin isini bitir gel tanisalim:)
Tevazu gösterme kuzum ,tamamen senin ve oğluşunun başarısı :)Sirrim kacamak yapinca beddua eden kaptanimiz Aynura, oklavasini sallayan Aeben ve antrenorumuz Hulya ablalar
Eğer nişanda net bulup hemen buraya yazma ihtiyacı duyduysan olmuşsun demektir :) 200 gramı gözümüz görmez...Nişan dayım net buldum burda hazır yaziyim dedim.
Sonuç kötü ya benim
Gecen hafta 79.0
Bugun 78.8
200 gr gitmiş
Nişan dayım net buldum burda hazır yaziyim dedim.
Sonuç kötü ya benim
Gecen hafta 79.0
Bugun 78.8
200 gr gitmiş
Hayır yenilenmedi girdim kesilmesi net.iki paket bitirdim ya yetmiyor bana çok kullanıyorumSen gecen net paketim yenilendi demedin mu gulum. Ben de zeynep nerede diyorum surekli
Hayır yenilenmedi girdim kesilmesi net.iki paket bitirdim ya yetmiyor bana çok kullanıyorum
Canım liste evet önemli ama sen listeden daha önemlisin ve gidersen tamamen kopacaksin benim için öyle olmuştu çok çok iyi gidiyordum alışmıştım her hafta düzenli gidiyordu sonra vizelerdi finallerdi butlerdi derken takımdan kopmaya başladım kilo vermelerim yavaşladı ve sabit kaldığım haftalar arttı ve gün gelip olmuyor deyip havlu attım sonuç haziranda takımı bıraktım eylülde koskoca 6 kilo ile geri döndüm takımda kalirsan bi kaç gün daha böyle gider sonra herkes yapıyor ben niye yapmayayım derken eski sana geri dönersin nacizhane fikrim kal ve hedefine ulaş gitmek çözüm değilŞuan 2. Gibi görünüyoruz herkesi tebrik ederim
Kızlar burayı gercekten çok seviyorum bana çok katkısı oldu diyeti bırakmamayı azmi spor yapmayı herşeyi burda öğrendim hepiniz iyi ki varsınız
2-3 gündür görüyorsunuzdur kızlar beslenme düzenim tamamen değişti doğru düzgün bişey yemiyorum diyete uygun beslenmiyorum takım kurallarına uygun olmadığından listeden çıkmak istiyorum
Yok ya tam tersi spordu da çok iyi yaptım.anlamadimNeden az gitti bu hafta. Burada yokken Canan hocaya ihanet mi ettin?
Yok ya tam tersi spordu da çok iyi yaptım.anlamadim
Dövücem onu bi geleydimHaftaya birden duser o zaman. Olmustu bircok arkadasta. Yalniz yoklugunda partnerin cok bosladi, duyurulur
Gecmis olsun canim, cabuk toparlanirsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?