Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar vallaha bırakamıyorum burayı ama medcezir başlayana kadar bu koşu jillianımı yapıp geleyim hemen...
Sen de mi Medcezir sevenlerdensin? Ben bu sezonun başında bi ara "amaaan bozdu bu da sanki" deyip birkaç bölüm izlemedim ama sonra yeniden pür dikkat takibe devam ettim. Bu bölümde Nadir ölüyor inşAllah

Kolay gelsin bu arada

Ayy olur mu ki funda 65 çok uzak şimdi ama 7li rakamları bi göreyim hele 65 sonraki hedef:)

Nişan dayım net buldum burda hazır yaziyim dedim.
Sonuç kötü ya benim
Gecen hafta 79.0
Bugun 78.8
200 gr gitmiş

Nişan dayım net buldum burda hazır yaziyim dedim.
Sonuç kötü ya benim
Gecen hafta 79.0
Bugun 78.8
200 gr gitmiş
Eğer nişanda net bulup hemen buraya yazma ihtiyacı duyduysan olmuşsun demektir :) 200 gramı gözümüz görmez...

Canım liste evet önemli ama sen listeden daha önemlisin ve gidersen tamamen kopacaksin benim için öyle olmuştu çok çok iyi gidiyordum alışmıştım her hafta düzenli gidiyordu sonra vizelerdi finallerdi butlerdi derken takımdan kopmaya başladım kilo vermelerim yavaşladı ve sabit kaldığım haftalar arttı ve gün gelip olmuyor deyip havlu attım sonuç haziranda takımı bıraktım eylülde koskoca 6 kilo ile geri döndüm takımda kalirsan bi kaç gün daha böyle gider sonra herkes yapıyor ben niye yapmayayım derken eski sana geri dönersin nacizhane fikrim kal ve hedefine ulaş gitmek çözüm değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…