- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Dövücem onu bi geleydim
Ne oldu canım benim?Allah acil şifalar versin...ççok az olmuş bbugün.ama akşam saldırmayasın sakın
Menümü paylaşayım bugün biraz rahatsızlandım kızlar spor yapamadım akşam yemeğinden sonra afedersiniz çıkardım uzanıyorum şimdi
sabah:2 dilim kepek ekmeğiyle peynir ve domatesli yağsız tost,5 zeytin, bir parça maydanoz,yarım domates,1 bardak çay
öğle:1 fincan tarçınlı salep (midem rahatsız diye yiyemedim bir şey)
ara:1 fincan kahve
akşam:8 tane mercimek köftesi, salata, 1 bardak ayran
akşam yemeğini yer yemez çıkardım şimdi de nane limon yaptım onu içiyorum
su:2 litre
olur niye olmasinn ama sabir bu sefer de 6lara takinti yapacagiz dedigin gibi 7leri bi yakalayalim tez vakitte insallahAyy olur mu ki funda 65 çok uzak şimdi ama 7li rakamları bi göreyim hele 65 sonraki hedef:)
Marta kadar verecegine inanıyorum canım bu ara da ismini data oncede sormustum memnun oldum benimde yaşım 26 sanırım abla denmesini pek istemiyorsun ama yinede sormak isterim hülya mi dicem hülya abla mi :))40 yaşındayım canımcım..,spor yaptığım için sıkı...yaz dedim ama Mart sonuna çekmeye karar verdim...
Ehehe ben senden daha iriyiimahahah tabiii nasil istersen hulyacim sen abla desen yeridir valla baya kilom fazla iriyim senden ahahah:)
Çok sevindim hedefine olasmis olmana tebrik ederim darısı başımıza:))Sirrim kacamak yapinca beddua eden kaptanimiz Aynura, oklavasini sallayan Aeben ve antrenorumuz Hulya ablalar
İyiyim tatlım sen nasılsın ? Ama acayip yorgunum yaaarekorumu kırdım resmen şuan 15000 adım :)))
Her zamanki gibi süpeer
10 şubatNe zaman hallolacak net sorunun, ona gore bekleyelim yolunu
Uzun uzun, özene özene yazdım ama tepki gelmeyince akşam güncellemedim. Bugün de ses çıkmayınca yerim doldu sandım tatlım.
Bir kere geldim, bildirim yaptım, listeye giremeden aktifliğim azaldı. Sınavlarım falan zorlayınca ne yediklerime dikkat edebildim ne bildirim yapabildim. Hatta kilo aldım. 61,3 oldum.
7ler bile hayal gibiydi bir zamanlar 3 hanelilerden kurtulsam diyordum yavaş yavaş olacak inşallah be kaldı ki 7lere :)olur niye olmasinn ama sabir bu sefer de 6lara takinti yapacagiz dedigin gibi 7leri bi yakalayalim tez vakitte insallah
Bugünki menüm;
Sabah:
1 kk peynir
Omlet
4 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz
Arada yaseminli yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi
Akşam:
Izgara tavuklu sezar salata
Sonraaa bir paket süt
1 lt kadar evde su içtim ama dışarıda pek içmemeye özen gösteriyorum çünkü sürekli wc arıyorum bu defada :) :) :)
17100 adım atmışım 11 km ediyormuş :)
Ben hulya diyemem kiBen yazılan ortamda abla hitabına sıcak bakmıyorum ama inatla söylüyor bizim kızlar :) zaten yeterince abla diyen var çevremde,Hülya de..
Ayyy evet 7lerrrr cabuk gellll.7ler bile hayal gibiydi bir zamanlar 3 hanelilerden kurtulsam diyordum yavaş yavaş olacak inşallah be kaldı ki 7lere :)
Insallah cok kisa surede vermissin canim ya 14 hafta 20 kilooooo dukan mi yaptin?ortalama 1.5kg vermissin haftada regl donemlerinde nasil yaptin??oooo ne kadar soru sordum:)aklimda deli sorularSayili gun cabuk gecer arkadaslar. Bakin 1 gun daha eksildi
çok seviyorum diyemem ama izliyorum canım...Sen de mi Medcezir sevenlerdensin? Ben bu sezonun başında bi ara "amaaan bozdu bu da sanki" deyip birkaç bölüm izlemedim ama sonra yeniden pür dikkat takibe devam ettim.Bu bölümde Nadir ölüyor inşAllah
Kolay gelsin bu arada
senin vallaha ne benim bedduama ne aebenin oklavasına ne de hülyanın spor hocalığına ihtiyacın olmadıkiii...Sirrim kacamak yapinca beddua eden kaptanimiz Aynura, oklavasini sallayan Aeben ve antrenorumuz Hulya ablalar
evvvet şimdiye kadar ne verdiysen kendineydi zeynebim,ama bu gündeeen durumlar başka...gelecek hafta listeye girmeye adayssın,şimdi 10kat daha dikkatli olmalısın...bi de telefondakı javayı kapat ki çok mgb harcamayasn...Nişan dayım net buldum burda hazır yaziyim dedim.
Sonuç kötü ya benim
Gecen hafta 79.0
Bugun 78.8
200 gr gitmiş
Ayyy evet 7lerrrr cabuk gellll.
Insallah cok kisa surede vermissin canim ya 14 hafta 20 kilooooo dukan mi yaptin?ortalama 1.5kg vermissin haftada regl donemlerinde nasil yaptin??oooo ne kadar soru sordum:)aklimda deli sorular
Daha ben alamadim disari cikamadim yaa hava cok soguk =)yaa bende special k nın gevreğini aldım hep nesfit alırdım bunun kuru meyvelisini hiç beğenmedim çok kuru meyve var içinde gevrek az meyve çok
nesfitin ballı bademlisini almayı düşünüyorum bal normal hayatımda yemiyorum sevmiyorum da ama hani bayram çikolataları vardı ya onlardan biri ballı bademliydi ben bayramlarda hep ondan yerdim onun tadını bana anımsatır belki diye ondan almak istiyorum
teşekkür ederim canım daha iyiyim uyuyunca geçeceğini düşünüyorumcok gecmis olsun
ben de ballı bademlisini daha alamadımmDaha ben alamadim disari cikamadim yaa hava cok soguk =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?