Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne oldu canım benim?Allah acil şifalar versin...ççok az olmuş bbugün.ama akşam saldırmayasın sakın

cok gecmis olsun

40 yaşındayım canımcım..,spor yaptığım için sıkı...yaz dedim ama Mart sonuna çekmeye karar verdim...
Marta kadar verecegine inanıyorum canım bu ara da ismini data oncede sormustum memnun oldum benimde yaşım 26 sanırım abla denmesini pek istemiyorsun ama yinede sormak isterim hülya mi dicem hülya abla mi :))
ahahah tabiii nasil istersen hulyacim sen abla desen yeridir valla baya kilom fazla iriyim senden ahahah:)
Ehehe ben senden daha iriyiim

Sirrim kacamak yapinca beddua eden kaptanimiz Aynura, oklavasini sallayan Aeben ve antrenorumuz Hulya ablalar
Çok sevindim hedefine olasmis olmana tebrik ederim darısı başımıza:))

Canimm bende gormemisim yoksa tabi yazariz biz bi aileyiz

Esime buyuk alkisssss
Yasemli bende cay aldim daha icemedim kuzum tadi kotumu

7ler bile hayal gibiydi bir zamanlar 3 hanelilerden kurtulsam diyordum yavaş yavaş olacak inşallah be kaldı ki 7lere :)
Ayyy evet 7lerrrr cabuk gellll.
Sayili gun cabuk gecer arkadaslar. Bakin 1 gun daha eksildi
Insallah cok kisa surede vermissin canim ya 14 hafta 20 kilooooo dukan mi yaptin?ortalama 1.5kg vermissin haftada regl donemlerinde nasil yaptin??oooo ne kadar soru sordum:)aklimda deli sorular

çok seviyorum diyemem ama izliyorum canım...
Sirrim kacamak yapinca beddua eden kaptanimiz Aynura, oklavasini sallayan Aeben ve antrenorumuz Hulya ablalar
senin vallaha ne benim bedduama ne aebenin oklavasına ne de hülyanın spor hocalığına ihtiyacın olmadıkiii...
Nişan dayım net buldum burda hazır yaziyim dedim.
Sonuç kötü ya benim
Gecen hafta 79.0
Bugun 78.8
200 gr gitmiş
evvvet şimdiye kadar ne verdiysen kendineydi zeynebim,ama bu gündeeen durumlar başka...gelecek hafta listeye girmeye adayssın,şimdi 10kat daha dikkatli olmalısın...bi de telefondakı javayı kapat ki çok mgb harcamayasn...
Ayyy evet 7lerrrr cabuk gellll.

Insallah cok kisa surede vermissin canim ya 14 hafta 20 kilooooo dukan mi yaptin?ortalama 1.5kg vermissin haftada regl donemlerinde nasil yaptin??oooo ne kadar soru sordum:)aklimda deli sorular

Düşün işte 14haftada hiçççç kaçamak yapmayan ve günde 2saat falan yürüyüş yapan ve emziren bi efsane...hem de menüleri dolu dolu sağlıklı sağlıklı...

ben de super menümü yazayım...

11.00 2yumurta,yeşillik,lor peyniri,1dilik kızarmış ekmek,tarçınlı s üt

17.30 etleri ince ince doğradım süt sarımsak soğan tuz ve pul biber ve sütle 2saat kadar bekledim ve tosterin en düşük ısısnda 1saat ızgara yaptım,yanına sebze sote(biberler,kuru soğan,havuç),ayran,salata(yeşillik,yumurta,peynir,nar)

3kupa yeşil çay,2.5litre su
leslie 3mile strong walk
jillian level 3

Son düzenleme:
Bugün ki menüm:

Sabah: Nesfit ile yulaf yarım saat spor sonrasnda 1 km yürüyüş oldu.

Öğle yemeğni ev işi yapmaktan dolayı kaçırdım ama saat 2 ib yyebildim 2 tane kepekli bisküvi ve yanında yeşil çay.

Akşam: 1 kaşık pilav bolca salata bir tanede haşlanmış patlıcan içinde köfte. Yanında su içtim.

Daha ben alamadim disari cikamadim yaa hava cok soguk =)

Slm genclerrr bana niye demiyonuz 2 gundur menum yazmiom neyse bugun ne yedim yazayim

Kahvalti
Zeytin 1 dilim peynir bol bol yesillik yesil cay ictim 1 tanede yumurta kati

Arada meyve yedim yani elma ve portakal yedim 1 tane

Aksam
Mercimekli yemek yedim 2 kasik yogurt yedim bol yesillik gene
2 lt su ictim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…