bak o bisküvilerin hiç bir halini sevmeyiz bizzzz...su ne kadar kuzu.?Bugün ki menüm:
Sabah: Nesfit ile yulaf yarım saat spor sonrasnda 1 km yürüyüş oldu.
Öğle yemeğni ev işi yapmaktan dolayı kaçırdım ama saat 2 ib yyebildim 2 tane kepekli bisküvi ve yanında yeşil çay.
Akşam: 1 kaşık pilav bolca salata bir tanede haşlanmış patlıcan içinde köfte. Yanında su içtim.
Slm genclerrr bana niye demiyonuz 2 gundur menum yazmiom neyse bugun ne yedim yazayim
Kahvalti
Zeytin 1 dilim peynir bol bol yesillik yesil cay ictim 1 tanede yumurta kati
Arada meyve yedim yani elma ve portakal yedim 1 tane
Aksam
Mercimekli yemek yedim 2 kasik yogurt yedim bol yesillik gene
2 lt su ictim =)
bak o bisküvilerin hiç bir halini sevmeyiz bizzzz...su ne kadar kuzu.?
nerelerdesin kuzu?dün de yazmadın raporunu,bu gün de yoktun.peki bu gün bildirm günüydü biliyormusun?saat 12ye kadar bildirm yapmalıydın...kurallara uyalımmm...
erkenden içmeye başla suyunu kuzum...Az önce 1.5 lt tamamlandı canım su da. Ama şuan midem kalktı yani su içmekten
erkenden içmeye başla suyunu kuzum...
Nerden bakılıyor sonuçlarakimseler yok ama kıla payı farkla ikinci olmuşuz kızlarrrr...her şey super.....daha da iyi olacak inşallah..yeni motivasyonu yüksek üyelerimiz ve bazı canlanan daimi üyelerimiz sayesinde daha da iyi olacak inşallah...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1372Nerden bakılıyor sonuçlara
Hatta şuan hala devam ediyor dışardayım hala eve varmadım :)))))Helal fistik 15.000 adim varya mukemelll
Sagol kuzum
Ama kesinlikle sallama çay değilde bitkiyi alıp yapmaya çalış canım. Tadı bana çok güzel geliyo yasemininEsime buyuk alkisssss
Yasemli bende cay aldim daha icemedim kuzum tadi kotumu
Valla bende yılbaşındakş bedduadan sonra korktummmmm :))Dukan yapmadim Funda ama protein agirlikli beslendim. Duzenli spor ve emzirme (ayrica sut sagma) de eklenince istikrarli bir surecten gectim
Elif (ortanca miydi?) canim sen hep aksam vakti geliyorsun. Gece uyumadigini soylemistin ama bildirim de yapmadin bugun
Ikinciligimiz hayirli olsunOyle soyleme Aynura. Iste ben o beddua ve oklavadan kacmak icin tam surat kilo verdim
Havva hala hasta misin canim? Tum gun tavuk corbasi ictim demissin. Cabucak toparlan, beslenmene dikkat et.
Hatta şuan hala devam ediyor dışardayım hala eve varmadım :)))))
Ama kesinlikle sallama çay değilde bitkiyi alıp yapmaya çalış canım. Tadı bana çok güzel geliyo yaseminin
Arzum , esmam tebrikler kizlar mezun olmussunuzikinizde taktire sayansiniz
Yok arzum daha burdalar :))NerelerdesinGitti mi misafirlerin?
katı şeyler yiyemiyorum boğazım acıyor birde çocukluktan kalma alışkanlık hasta olunca annem hep köy tavuğu alıp onla çorba yapardı o çorbayı içince hemen iyileşirdim o yüzden hasta olunca hep yaparım ama hiç biri annemin yaptığı gibi işe yaramıyorDukan yapmadim Funda ama protein agirlikli beslendim. Duzenli spor ve emzirme (ayrica sut sagma) de eklenince istikrarli bir surecten gectim
Elif (ortanca miydi?) canim sen hep aksam vakti geliyorsun. Gece uyumadigini soylemistin ama bildirim de yapmadin bugun
Ikinciligimiz hayirli olsunOyle soyleme Aynura. Iste ben o beddua ve oklavadan kacmak icin tam surat kilo verdim
Havva hala hasta misin canim? Tum gun tavuk corbasi ictim demissin. Cabucak toparlan, beslenmene dikkat et.
teşkkür ederim birinci olur muyum merak ettim de:))http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1372
sonuçlar daha hazır deyil ama,listeler burada en sonolan en günceli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?