Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bak o bisküvilerin hiç bir halini sevmeyiz bizzzz...su ne kadar kuzu.?

nerelerdesin kuzu?dün de yazmadın raporunu,bu gün de yoktun.peki bu gün bildirm günüydü biliyormusun?saat 12ye kadar bildirm yapmalıydın...kurallara uyalımmm...

Az önce 1.5 lt tamamlandı canım su da. Ama şuan midem kalktı yani su içmekten

Menünüm
Tüm gün sadece tavuk çorba içtim birde öğlen ve akşam 1 bardak portakal suyu akşam bir avuc ceviz ve badem yedim 1lt ancak su icmisimdir

Dukan yapmadim Funda ama protein agirlikli beslendim. Duzenli spor ve emzirme (ayrica sut sagma) de eklenince istikrarli bir surecten gectim

Elif (ortanca miydi?) canim sen hep aksam vakti geliyorsun. Gece uyumadigini soylemistin ama bildirim de yapmadin bugun

Ikinciligimiz hayirli olsun Oyle soyleme Aynura. Iste ben o beddua ve oklavadan kacmak icin tam surat kilo verdim

Havva hala hasta misin canim? Tum gun tavuk corbasi ictim demissin. Cabucak toparlan, beslenmene dikkat et.

Valla bende yılbaşındakş bedduadan sonra korktummmmm :))

katı şeyler yiyemiyorum boğazım acıyor birde çocukluktan kalma alışkanlık hasta olunca annem hep köy tavuğu alıp onla çorba yapardı o çorbayı içince hemen iyileşirdim o yüzden hasta olunca hep yaparım ama hiç biri annemin yaptığı gibi işe yaramıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1372

sonuçlar daha hazır deyil ama,listeler burada en sonolan en günceli...
teşkkür ederim birinci olur muyum merak ettim de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…