- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
katı şeyler yiyemiyorum boğazım acıyor birde çocukluktan kalma alışkanlık hasta olunca annem hep köy tavuğu alıp onla çorba yapardı o çorbayı içince hemen iyileşirdim o yüzden hasta olunca hep yaparım ama hiç biri annemin yaptığı gibi işe yaramıyor
teşkkür ederim birinci olur muyum merak ettim de:))
Yok arzum daha burdalar :))
Firsat varken kalicaklar , bizde memnunuz dogrusu
Resimmi koydun arzum ?
sanırım sende yeni annesin yanlış hatırlamıyorsam?Farkli sehirdesin sanirim. Anneler sevgisini&sevkatini de koyuyor yaparken
sanırım sende yeni annesin yanlış hatırlamıyorsam?
annem antalyada ben ankaradayım
sevgiyi şefkati kısacası annemi özledim kiuzun zamandır göremiyorum
ayyy tam ısırmalık olmuş:) emekleyebiliyor mu? hayırlı bir evlat olur inşallah analı babalı büyütsün Allah'ımEvet canim, 10 aylik yavrum var. Firsat bulup gidersin insallah. Anne ozlemi hicbir seye benzemiyor.
Antalyalı mısın?bende Antalya'da yaşıyorum...sanırım sende yeni annesin yanlış hatırlamıyorsam?
annem antalyada ben ankaradayım
sevgiyi şefkati kısacası annemi özledim kiuzun zamandır göremiyorum
ayyy tam ısırmalık olmuş:) emekleyebiliyor mu? hayırlı bir evlat olur inşallah analı babalı büyütsün Allah'ım
inşallah gidebilirim
Beni özlemedin miiiiArzum supersinmasallah....
Bende sizleri özledim inanin aklim sizde
Aynura kiz senin kilodan ne haber :)) listede yoksun zati bakamadimda :)))
evet manavgatlıyım ben :) sen nerdesin antalyalı mısın?Antalyalı mısın?bende Antalya'da yaşıyorum...
maşallah benim içinde ısır :) bebişlerin en sevdiğim dönemleri bu dönemleri ya :)Aeben abla profile koydum senin icin
Elinden tutunca yuruyor canim. Isiriyorum her yakaladigimda
Valla aeben abla sorup da karizmamı çizdirme....bbugünden ttam gaz devam...Arzum supersinmasallah....
Bende sizleri özledim inanin aklim sizde
Aynura kiz senin kilodan ne haber :)) listede yoksun zati bakamadimda :)))
Selam hulyam, ankara yolcusuymussunAntalyalı mısın?bende Antalya'da yaşıyorum...
Pazartesi inşallâh...Selam hulyam, ankara yolcusuymussun
kaptancım karatay bence sana göre değil senin kilon kaç ne kadar vermen gerekiyor birde boyunu söylersen başka bi diyet bulalım sana aç kalarak zayıflanmazcılardanım ben :)Kızlar iyigeceler herkese.tel.a format attım.onunla uğraşlyordum saat olmuş kaç...bi de açlıktan geberiyorummmm....
Antalyalı değilim,16 yıldır burdayım,içinde...evet manavgatlıyım ben :) sen nerdesin antalyalı mısın?
maşallah benim içinde ısır :) bebişlerin en sevdiğim dönemleri bu dönemleri ya :)
Aynuram, bir bardak süt iç istersen; bastırır açlığını?Kızlar iyigeceler herkese.tel.a format attım.onunla uğraşlyordum saat olmuş kaç...bi de açlıktan geberiyorummmm....
Fiziğin ne kadar güzel, maşAllah *Iyi geceler
Mavi adın ne ,mahsuru yoksa..Aynuram, bir bardak süt iç istersen; bastırır açlığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?