Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptancım karatay bence sana göre değil senin kilon kaç ne kadar vermen gerekiyor birde boyunu söylersen başka bi diyet bulalım sana aç kalarak zayıflanmazcılardanım ben :)

Canim kaptanimiz aksami hayli erken yiyor. Aramizda da 2 saat fark olunca orada gecenin 1 i suan. Hala ayakta olunca normal acikmasi

ooo 16 yıl çok sende yarı antalyalı sayılırsın artık :) ben bile 6 yıldır ankaradayım arada angaralı olduk diye dalga geçiyoruz arkadaşlarımla
Çok ait hissetmiyorum buraya kendimi,hissedemiyorum..

Canim kaptanimiz aksami hayli erken yiyor. Aramizda da 2 saat fark olunca orada gecenin 1 i suan. Hala ayakta olunca normal acikmasi
doğru ya o Türkiye de değil ben unuttum onu hep açım diyor ya üzüldüm ben açlığa dayanamıyorum ya açım diyince biri üzülüyorum en iyisi uyumak o zaman :)

Aynuram takip ettigimiz form butonunu kaldirmislar bana level 2nin linkini atsana bildirimimi yapiym bulamiyorum.konuyu

Ya takimdan ayrilmaaaa

Rapunzel nereye .s

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için
Sizzi seviyorum

MAŞALLAH kuzum
Kuzum ben okadar yurumiyorum yaa ben evdeyim ya hep ondan sanırım nasil cogaltcam.esimmm
Bende normalde evdeyken bu kadar yürümüyorun ama dışarı çıkınca oraya git buraya git derken baya gidiyorum :) istanbulu bilenler varsa eğer güzergahımı söyleyeyim :)
Taksimden unkapanına kadae yürüdüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…