- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
kaptancım karatay bence sana göre değil senin kilon kaç ne kadar vermen gerekiyor birde boyunu söylersen başka bi diyet bulalım sana aç kalarak zayıflanmazcılardanım ben :)
ooo 16 yıl çok sende yarı antalyalı sayılırsın artık :) ben bile 6 yıldır ankaradayım arada angaralı olduk diye dalga geçiyoruz arkadaşlarımlaAntalyalı değilim,16 yıldır burdayım,içinde...
Çok ait hissetmiyorum buraya kendimi,hissedemiyorum..ooo 16 yıl çok sende yarı antalyalı sayılırsın artık :) ben bile 6 yıldır ankaradayım arada angaralı olduk diye dalga geçiyoruz arkadaşlarımla
doğru ya o Türkiye de değil ben unuttum onu hep açım diyor ya üzüldüm ben açlığa dayanamıyorum ya açım diyince biri üzülüyorum en iyisi uyumak o zaman :)Canim kaptanimiz aksami hayli erken yiyor. Aramizda da 2 saat fark olunca orada gecenin 1 i suan. Hala ayakta olunca normal acikmasi
Adımı özelden yazdım, ama forumda kullanıcı adımla hitap edersen sevinirim canım.Mavi adın ne ,mahsuru yoksa..
neden ki ?Çok ait hissetmiyorum buraya kendimi,hissedemiyorum..
Güzelliğine sözüm yok...ne bileyim kaç yıl olmuş,öğrenciyim de okul bitince gidecekmişim gibi hissettiriyor bana..,
geldiğin yeri özlüyorsan öyle oluyor genelde bende ankaraya çok zor alıştımGüzelliğine sözüm yok...ne bileyim kaç yıl olmuş,öğrenciyim de okul bitince gidecekmişim gibi hissettiriyor bana..,
En güzeliii valla :) bu arada adımım 18238 olmuş 11.95 km yürümüşüm bisikletle çalışamayacağım çünkü bacaklarım ağrıyo artık :))))))Bende aktardan aldim kuzum yapicam simdi
avatarının altındaki kızgın, kırgın, bitkin ifadesine sebep olan durumun beslenme düzenine de yansıması oluyor sanırım şu sıralar. bilmiyorum anlatmış mıydın bu kadar moralsiz oluşunun sebebini daha önce burda
beslenme düzenimiz ara ara rayından çıkabiliyor, demotive olabiliyoruz ama lütfen takımdan ayrılmayı düşünme
Oldumu şimdi rapunzel?mesajının başını okuduğumda yüzüm gülümsedi ama sonrası sadece üzgünlük...neden konuşmak yerine ayrılıyorsun?nneden kilo verip de ilk önce sağlığına kavuşmayı sonra da daha güzel görünmeyi seçmiyorsun ?neden bunu kendine yapıyorsun bitanem?
Ya takimdan ayrilmaaaa
Rapunzel nereye .s
Lucid hos geldin canim
Elif listeden cikarak sadece sorunlarini ertelersin tatlim. Sen saglik icin de vermen getektiginin farkindasin. Seni mutsuz edenler listesinden kiloyu cikart guzelim. Gel basladigin isi beraber bitirelim canim
AynuraaaKacamaklara verecegin cezayi merak ediyorum Elif in yedigi kurabiyeler sekersizdir, meyveyle yapilmistir buyuk ihtimalle
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz içinCanım liste evet önemli ama sen listeden daha önemlisin ve gidersen tamamen kopacaksin benim için öyle olmuştu çok çok iyi gidiyordum alışmıştım her hafta düzenli gidiyordu sonra vizelerdi finallerdi butlerdi derken takımdan kopmaya başladım kilo vermelerim yavaşladı ve sabit kaldığım haftalar arttı ve gün gelip olmuyor deyip havlu attım sonuç haziranda takımı bıraktım eylülde koskoca 6 kilo ile geri döndüm takımda kalirsan bi kaç gün daha böyle gider sonra herkes yapıyor ben niye yapmayayım derken eski sana geri dönersin nacizhane fikrim kal ve hedefine ulaş gitmek çözüm değil
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30daylevel-3.784408/page-130Aynuram takip ettigimiz form butonunu kaldirmislar bana level 2nin linkini atsana bildirimimi yapiym bulamiyorum.konuyu
MAŞALLAH kuzumEn güzeliii valla :) bu arada adımım 18238 olmuş 11.95 km yürümüşüm bisikletle çalışamayacağım çünkü bacaklarım ağrıyo artık :))))))
ben çok acıktım kızlar yaa
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için
Sizzi seviyorum
Ilk.zmanlar ole oluyo kuzum bana diyetsyenim cok ackrsan ayran ic yanindada salatalik ye demisti
Bende normalde evdeyken bu kadar yürümüyorun ama dışarı çıkınca oraya git buraya git derken baya gidiyorum :) istanbulu bilenler varsa eğer güzergahımı söyleyeyim :)MAŞALLAH kuzum
Kuzum ben okadar yurumiyorum yaa ben evdeyim ya hep ondan sanırımnasil cogaltcam.esimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?