- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
İstersen su iç. Beni genelde şişiriyo :)yatağa girdim canım yememek için
İstersen su iç. Beni genelde şişiriyo :)
Bana doktor meyveyi yasakladı :)) ama activia bence kullanılabilir gibi geliyor :)Kızlar meyveli activia hakkında ne düşünüyorsunuz?
O zamaaan bence sen hemen uyu :)Canım su içtim içtikçe acıktım Şimdi de lavabodan çıkamıyorum uff ne zor oldu bugün bana
O zamaaan bence sen hemen uyu :)
Nişan dayım net buldum burda hazır yaziyim dedim.
Sonuç kötü ya benim
Gecen hafta 79.0
Bugun 78.8
200 gr gitmiş
Haftaya birden duser o zaman. Olmustu bircok arkadasta. Yalniz yoklugunda partnerin cok bosladi, duyurulur
gel de döv beniiiDövücem onu bi geleydim
ben de merak ediyorum bu soruyu ..Kızlar meyveli activia hakkında ne düşünüyorsunuz?
O zaman sabah görüşürüz yine canım :) Ya bugün aslında çok garip bişey oldu. Sabah spordan sonra mutfkta bişiler hazırlarken içerden çocuklar bağırarak cansuuuu dedi. Ben de efendim diye cevap verdim ama geri cevap gelmyince odalarına baktım ikiside uyuyordu. Sonra ben odama geçtim bu seferde bir kız sesi tam benim odamın kapısından hıııııhhhh dedi ya :S Anneme anlattım açlıktan o açlıktan ye kızım bişiler dedi olur mu ki böyle
Kızlar meyveli activia hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bana doktor meyveyi yasakladı :)) ama activia bence kullanılabilir gibi geliyor :)
hala çook açım ben
valla mı öyle miymişşşMigdeyi cok rahatlatiyor diye duydum kuzum.ama yemedim ama iyi hatrlattin yerim
Bilemedim ki :)Bana doktor meyveyi yasakladı :)) ama activia bence kullanılabilir gibi geliyor :)
Bilen biri net bişey söylesin de, faydalıysa birlikte yeriz değilse birlikte yemeyiz canıım.Migdeyi cok rahatlatiyor diye duydum kuzum.ama yemedim ama iyi hatrlattin yerim
Kızlar meyveli activia hakkında ne düşünüyorsunuz?
O zaman sabah görüşürüz yine canım :) Ya bugün aslında çok garip bişey oldu. Sabah spordan sonra mutfkta bişiler hazırlarken içerden çocuklar bağırarak cansuuuu dedi. Ben de efendim diye cevap verdim ama geri cevap gelmyince odalarına baktım ikiside uyuyordu. Sonra ben odama geçtim bu seferde bir kız sesi tam benim odamın kapısından hıııııhhhh dedi ya :S Anneme anlattım açlıktan o açlıktan ye kızım bişiler dedi olur mu ki böyle
Bilemedim ki :)
Bilen biri net bişey söylesin de, faydalıysa birlikte yeriz değilse birlikte yemeyiz canıım.
Migdeyi cok rahatlatiyor diye duydum kuzum.ama yemedim ama iyi hatrlattin yerim
cok korktum yaw
Ben de korktum bayağı canım. Çocuklar dönsün istemiyorum hiç. Onlar olmayınca ben tek kalıyorum evde eşimde işe gidiyor.
süt iç uyu heemen yoksa elinden bi kaza çıkacak senin şimddiii
valla mı öyle miymişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?