Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zamaaan bence sen hemen uyu :)

O zaman sabah görüşürüz yine canım :) Ya bugün aslında çok garip bişey oldu. Sabah spordan sonra mutfkta bişiler hazırlarken içerden çocuklar bağırarak cansuuuu dedi. Ben de efendim diye cevap verdim ama geri cevap gelmyince odalarına baktım ikiside uyuyordu. Sonra ben odama geçtim bu seferde bir kız sesi tam benim odamın kapısından hıııııhhhh dedi ya :S Anneme anlattım açlıktan o açlıktan ye kızım bişiler dedi olur mu ki böyle

Nişan dayım net buldum burda hazır yaziyim dedim.
Sonuç kötü ya benim
Gecen hafta 79.0
Bugun 78.8
200 gr gitmiş

kuzum yine bişeler gitmiş ona sevinelim benm sabit

Haftaya birden duser o zaman. Olmustu bircok arkadasta. Yalniz yoklugunda partnerin cok bosladi, duyurulur

Haklsn ya çok boşluyorum burayı ..
Dövücem onu bi geleydim
gel de döv beniii gülüümm yaaaa özlediiim seeennniiiii
Kızlar meyveli activia hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben de merak ediyorum bu soruyu ..

açlıık değil de stres yorgunluk uykusuzluktan falandır

Kızlar meyveli activia hakkında ne düşünüyorsunuz?

Migdeyi cok rahatlatiyor diye duydum kuzum.ama yemedim ama iyi hatrlattin yerim

cok korktum yaw

Bilemedim ki :)

Bilen biri net bişey söylesin de, faydalıysa birlikte yeriz değilse birlikte yemeyiz canıım.

Anneme annemde hazimsizlik vardı migdesi sisiyordu doktor onermsti ama meyvelisiini deil.varya meyvesiz olani ama.diyette olurmi bilmiyorum bilen cikar bakalim

Yok zaten böyle durumlarda hemen sinirlenecek bişey buluyorum kendime. O sinirle herşeyi unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…