Yok zaten böyle durumlarda hemen sinirlenecek bişey buluyorum kendime. O sinirle herşeyi unutuyorum
BennUyumayan var miii
Nasilsinn:)
İyiyimNasilsinn:)
İyiyim bnde uykum var ama uyumak istemiyorumİyiyim
Sen nasılsın
Neen uyumak istemiyosunİyiyim bnde uykum var ama uyumak istemiyorum
Kafam dolu beynimde dusunceler rahat rahat uyumayi ozledimNeen uyumak istemiyosun
Ne düşünüyosun canimKafam dolu beynimde dusunceler rahat rahat uyumayi ozledim
Bi arkadasim erkek arkadasindan ayrildi bugun o uyudu simdi ben hala onu dusunuyorumNe düşünüyosun canim
Ne güzel arkadaşlığınız var hiç bozulmasın inşallahBi arkadasim erkek arkadasindan ayrildi bugun o uyudu simdi ben hala onu dusunuyorumuzuluyo agliyo ben rahat edemiyorum uyuyamaz ya da uyanirda mesaj atar diye bekliyorum..
Canim ben suyu cok icerim 2 2.5 mutlaka olur o yuzden suyu hic yazmiyorum bugun misaafirim vardi canm menumude gordun gun boyu hic oturmadim namaz disinda o yuzden exra bir spor yspamdim butun evi bastan sona temizledm derken baya efor sarfettimSosyalim su spor?
Bende ayni nedenden kayisilisini yedim canm gercekten ise yariyor biraktktan sonra bile birdaha o problemim olmadi ☺Anneme annemde hazimsizlik vardı migdesi sisiyordu doktor onermsti ama meyvelisiini deil.varya meyvesiz olani ama.diyette olurmi bilmiyorum bilen cikar bakalim
Günaydinn ☺☺Kızlar henüz tanışamadık ama birazdan çıkacağım mesai bitimine doğru yoğunlaşıyorum. Akşamda misafirliğe gidiyorum. Akşam geç saatlerde de olsa görüşmek üzere iyi akşamlar.
=) Bu arada önerebileceğiniz diyet listesi varsa bilmek isterim.
Cnm diyet gruplarinin i lk sayfasinda gruplarin paylasim alani var oraya kendni anlatan kisa bir msj ve istegini yaz isteyen takimlar sana bildirirBen anlamadım. Nasıl katilcam bu yarismalara. Heryer doldumu
Dedigini yaptim canm 97.3 geldim birkac kilo oynuyormus gercekten ama aylar aylar sonra bunlari dert etmeme gerek kalmayacak ☺aldın mı tartını aycım...bugün kıyafetle tarıtıldığın için yanıltıcı olabilir..yarın sabah aç karnına,tuvalete çıktıktan sonra çıplak tartılıp belirtir misin bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?