Tamam o zaman bugün menünde spor görmek istiyorum...Canim ben suyu cok icerim 2 2.5 mutlaka olur o yuzden suyu hic yazmiyorum bugun misaafirim vardi canm menumude gordun gun boyu hic oturmadim namaz disinda o yuzden exra bir spor yspamdim butun evi bastan sona temizledm derken baya efor sarfettim
Az kaldı elifim 1kaç ay sora rahatlamış olacaksıngünaydın güzeller
bu küçük beyefendi öldürcek beni sanki hiç uyumamış gibi uyanıyorum sabahları, enerjim minimumda
Yok tartlm benim açlığım öğle üzen açlıklardan deyil.tam aksine gece acıktığımda çok mutlu oluyorum ben...ayrıca ben çok aç gezmiyorum ki...hatta 19kilo vererken de yaptığım yöntemlerde hiç aç kalmadım...çünki açlıktan bi şeylere saldırmak çok kötü...hhele şimdiki iradem ve bilgim olsa 5aya deyil de 3aya mezun olurdum...yani üzülmü bitanem benim açlığım bsna eziyet deyil zevk...şşimdi mok açım ama mutluyum çünkiii kahvaltı zamanıııı..doğru ya o Türkiye de değil ben unuttum onu hep açım diyor ya üzüldüm ben açlığa dayanamıyorum ya açım diyince biri üzülüyorum en iyisi uyumak o zaman :)
tebrik ederim 1.de oluruz inşallahkimseler yok ama kıla payı farkla ikinci olmuşuz kızlarrrr...her şey super.....daha da iyi olacak inşallah..yeni motivasyonu yüksek üyelerimiz ve bazı canlanan daimi üyelerimiz sayesinde daha da iyi olacak inşallah...
yenilebilir aslında bağırsak problemi olanlar için daha faydalı diye biliyorum ama sonuçta şeker var içinde sen kendi meyveli yoğurdunu kendinde yapabilirsin benceKızlar meyveli activia hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tmm canim leslie 3 yapicam kore dizimde hazir elifim dikkatli gunler diliyprum sanada bak ben dun o kasar sevdigim seylere no no dedim elif kizar aynur dover.sabahta ilik sorkeli suyumu ictim bide turk kahvesi yaptim sekersiz oh mis oglende ispanakli yumurta salata yiycemTamam o zaman bugün menünde spor görmek istiyorum...
menü :
sabah : karatay kahvaltı
öğle : kahve - yeşil çay- azcık cevizli sucuk ( karatyda serbesttir )
akşam : lahmacn salata
su içmedim yine .. spor da yok
ilk gün bende öyleydim 2.gün geçtihala çook açım ben
meyvesiz yiyebilirsin canım ama daha çok bağırsak problemi yaşayanlar için ama meyvelisinin içinde şeker var dediğim gibiBilemedim ki :)
Bilen biri net bişey söylesin de, faydalıysa birlikte yeriz değilse birlikte yemeyiz canıım.
ben çoktan uyumuştum ne yapıyorsun gece yarılarına kadarUyumayan var miii
Günaydınn inşallahGünaydın kızlar bol sporlu bir gün olsun inşAllah
Nasilsin canmGünaydınn inşallah
iyiyim canım dün midem rahatsızdı ama uyudum uyandım geçmişNasilsin canm
Ben seninle tanismismiydim
Gecmis olsun canm cok iyiyim bnde kahvaltimi yaptim aksam bende yogurt yemistim o brz rahatsiz ediyor ama buyuk bir ask yasiyoruz kendisiyle kahvalti mönümde bile variyiyim canım dün midem rahatsızdı ama uyudum uyandım geçmişsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?