Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ben suyu cok icerim 2 2.5 mutlaka olur o yuzden suyu hic yazmiyorum bugun misaafirim vardi canm menumude gordun gun boyu hic oturmadim namaz disinda o yuzden exra bir spor yspamdim butun evi bastan sona temizledm derken baya efor sarfettim
Tamam o zaman bugün menünde spor görmek istiyorum...

doğru ya o Türkiye de değil ben unuttum onu hep açım diyor ya üzüldüm ben açlığa dayanamıyorum ya açım diyince biri üzülüyorum en iyisi uyumak o zaman :)
Yok tartlm benim açlığım öğle üzen açlıklardan deyil.tam aksine gece acıktığımda çok mutlu oluyorum ben...ayrıca ben çok aç gezmiyorum ki...hatta 19kilo vererken de yaptığım yöntemlerde hiç aç kalmadım...çünki açlıktan bi şeylere saldırmak çok kötü...hhele şimdiki iradem ve bilgim olsa 5aya deyil de 3aya mezun olurdum...yani üzülmü bitanem benim açlığım bsna eziyet deyil zevk...şşimdi mok açım ama mutluyum çünkiii kahvaltı zamanıııı..

kimseler yok ama kıla payı farkla ikinci olmuşuz kızlarrrr...her şey super.....daha da iyi olacak inşallah..yeni motivasyonu yüksek üyelerimiz ve bazı canlanan daimi üyelerimiz sayesinde daha da iyi olacak inşallah...
tebrik ederim 1.de oluruz inşallah

Tamam o zaman bugün menünde spor görmek istiyorum...
Tmm canim leslie 3 yapicam kore dizimde hazir elifim dikkatli gunler diliyprum sanada bak ben dun o kasar sevdigim seylere no no dedim elif kizar aynur dover.sabahta ilik sorkeli suyumu ictim bide turk kahvesi yaptim sekersiz oh mis oglende ispanakli yumurta salata yiycem

Süt içmeden ağzıma tek lokma koymadan geceyi geçirdim kızlar. Sabah hemen kalktım 20 dk zumba 1 km 200 metre yürüyüş yaptım ve 50 mekik yine. Ama bugün ben de isveç diyetine başladım. Şuan elimde sütsüz şekersiz kahve var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…