Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun canm cok iyiyim bnde kahvaltimi yaptim aksam bende yogurt yemistim o brz rahatsiz ediyor ama buyuk bir ask yasiyoruz kendisiyle kahvalti mönümde bile var
teşekkür ederimm yoğurtla mı bende severim yoğurt ama sabah kahvaltıda yemedim hiç afiyet olsun canım

teşekkür ederimm yoğurtla mı bende severim yoğurt ama sabah kahvaltıda yemedim hiç afiyet olsun canım
Sagol canm denemlisin bence aksamlari rahatsiz ediyorda beni.peki sen spor olrk ne yapiyorsun canm birkac gundur yagmur yagiyorda disari yuruyuse cikamiyorum cok.yagmur durunca firlihorum disari bir saat anca yuruyorm yine basliyor

bende sabah limonlu suyumu içtim, ekmeksiz omletimi yedim. akşamdan yemeklerim de hazır bana pırasa, oğlumla eşime biber dolması

isveç diyeti

İsveç diyetini biliyorumm bence sağlıklı değil şok diyetlerden korkuyorum bıraktığında gidenin fazlasını alınıyo
Bence hiç yapma sağlığını bozma günde 500 kalori bile almıyorsun yorgun düşersin

günaydınlar . sabah sabah işyerini bırakıp toptan mutfak eşyası vs satan bir mağza var işyerinin altında kendimizi oraya attık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…