- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
bütün gün hiç su içmedinn miii
teşekkür ederimm yoğurtla mıGecmis olsun canm cok iyiyim bnde kahvaltimi yaptim aksam bende yogurt yemistim o brz rahatsiz ediyor ama buyuk bir ask yasiyoruz kendisiyle kahvalti mönümde bile var
hayır ya olr muu :)
taş çatlasa 1 litre olmuştur ..
normalde 3 litre fln oluyordu ..bende su yok yazınca öyle sandımneyse 1 litre de iyi hiç yoktan yani
Sagol canm denemlisin bence aksamlari rahatsiz ediyorda beni.peki sen spor olrk ne yapiyorsun canm birkac gundur yagmur yagiyorda disari yuruyuse cikamiyorum cok.yagmur durunca firlihorum disari bir saat anca yuruyorm yine basliyorteşekkür ederimm yoğurtla mıbende severim yoğurt ama sabah kahvaltıda yemedim hiç afiyet olsun canım
ilk gün bende öyleydim 2.gün geçti
Günaydinn hosgeldin ☺Günaydın kızlar
Hoş bulduk :)Günaydinn hosgeldin ☺
Tmm canim leslie 3 yapicam kore dizimde hazir elifim dikkatli gunler diliyprum sanada bak ben dun o kasar sevdigim seylere no no dedim elif kizar aynur dover.sabahta ilik sorkeli suyumu ictim bide turk kahvesi yaptim sekersiz oh mis oglende ispanakli yumurta salata yiycem
Gunaydin iyi hafta sonlari
Gezmeler&misafirlikler... Hafta sonu rehavetine kapilmayin, sporunuzu aksatmayin
Elif bizde de oyle bu ara. Duzelecek insallah.
Az kaldı elifim 1kaç ay sora rahatlamış olacaksın
bugun eymende oksurmekten uyuyamadi sabaha kadar
Süt içmeden ağzıma tek lokma koymadan geceyi geçirdim kızlar. Sabah hemen kalktım 20 dk zumba 1 km 200 metre yürüyüş yaptım ve 50 mekik yine. Ama bugün ben de isveç diyetine başladım. Şuan elimde sütsüz şekersiz kahve var.
İsveç diyetini biliyorumm bence sağlıklı değil şok diyetlerden korkuyorum bıraktığında gidenin fazlasını alınıyoSüt içmeden ağzıma tek lokma koymadan geceyi geçirdim kızlar. Sabah hemen kalktım 20 dk zumba 1 km 200 metre yürüyüş yaptım ve 50 mekik yine. Ama bugün ben de isveç diyetine başladım. Şuan elimde sütsüz şekersiz kahve var.
Valla nedenini çözemedim ama acıktırıyor diye düşünüyorum. Çorba, bakliyat, sebze bile yasak :)))) ama böyle olması iyi oldu gayet güzel gidiyorum inşallah duraklama olmadan gideceğim.Neden yasakladi kuzu meyve kilomu aldriyor yoksa
Onemli degl canmm gunaydin:))Ne güzel arkadaşlığınız var hiç bozulmasın inşallah
Bu arada çok aşırı yağmur var internet kesìldi kusura bakma
Ve burdan arkadasim kadinlar kulubunden :)Ne güzel arkadaşlığınız var hiç bozulmasın inşallah
Bu arada çok aşırı yağmur var internet kesìldi kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?