- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Oyle geziniyorum buralarda, gunaydin :)ben çoktan uyumuştum ne yapıyorsun gece yarılarına kadar
iyi yapıyorsun :) günaydınnOyle geziniyorum buralarda, gunaydin :)
o nasıl bir şeyşimdi isveçe başladım
günaydınlar . sabah sabah işyerini bırakıp toptan mutfak eşyası vs satan bir mağza var işyerinin altında kendimizi oraya attık
Çok severim öyle yerleri :)günaydınlar . sabah sabah işyerini bırakıp toptan mutfak eşyası vs satan bir mağza var işyerinin altında kendimizi oraya attık
Sagol canm denemlisin bence aksamlari rahatsiz ediyorda beni.peki sen spor olrk ne yapiyorsun canm birkac gundur yagmur yagiyorda disari yuruyuse cikamiyorum cok.yagmur durunca firlihorum disari bir saat anca yuruyorm yine basliyor
ben çok su içmekten hoşlanmıyordum aslında geçen seneden beri otutturdum su alışkanlığını 3 litre içemem amanormalde 3 litre fln oluyordu ..
hatta bol bol ayran soda falan derken bayağı sıvı alıyodum ..
isveç diyeti
İsveç diyetini biliyorumm bence sağlıklı değil şok diyetlerden korkuyorum bıraktığında gidenin fazlasını alınıyo
Bence hiç yapma sağlığını bozma günde 500 kalori bile almıyorsun yorgun düşersin
o nasıl bir şey
Temiz kalpli :) bende jillian yapamayınca leslie buldum onu yaptim sagolbenim koşu bandım var onda yürüyüş yapıyorum şimdilik
dışarda zorlanıyorsan leslie diye bir şey var evde yürüyüş programı bence onu dene böylece dışarda yapmak zorunda kalmazsın canım
rica ederim yardımcı olabildiysemTemiz kalpli :) bende jillian yapamayınca leslie buldum onu yaptim sagol
Ama neden ki :S haklısın çok sağlıksız ama 2 ay sınır koydum kendime. Hamile kalmak istiyorum artık
Ya ben şöyle yapıcam o diyette aslında gene sabah kahvaltısını ve öğle yemeğini aynı yapıcam ama akşam 1 kaşık kurufasülye yicem mesela o zaman iyi olmaz mı?
Valla sadece aç bıraktırıp süründüren bişey cnm
Ama neden ki :S haklısın çok sağlıksız ama 2 ay sınır koydum kendime. Hamile kalmak istiyorum artık
Ya ben şöyle yapıcam o diyette aslında gene sabah kahvaltısını ve öğle yemeğini aynı yapıcam ama akşam 1 kaşık kurufasülye yicem mesela o zaman iyi olmaz mı?
kesinlikle tavsiye etmiyorum o zaman ya hastalanırsan sağlığını kaybedersen zayıf olmanın ne anlamı var ki sağlıklı bir şekilde verebilirsin bence hala kahvaltı yapmak için vaktin var diyorum
seninde dediğin gibi aç bırakıp süründüren sağlıksız bir diyet
Sen yine karbonhidratnı proteinìni doğru miktarda al canım o zaman daha güzel verirsin bide yemeklerle yoğurt ye mümkün olduğuncaAma neden ki :S haklısın çok sağlıksız ama 2 ay sınır koydum kendime. Hamile kalmak istiyorum artık
Sen yine karbonhidratnı proteinìni doğru miktarda al canım o zaman daha güzel verirsin bide yemeklerle yoğurt ye mümkün olduğunca
O zaman kahvaltı da ne yiyim ben cnm yaa çocuklar gözümün önünde şöyle bol salamlı bol kaşarlı tostları hüpür hüpür götürdüler sadece bakabildim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?