Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptan sabah sporumu yaptim yağmurdan dolayı çıkamadım bugün de yürüyüşe bana jillian zor geldiği için leslie 1mil i yaptim başlangıç olarak tabi öncesinde 10 dk da isinma hareketleri vardi
Sirada
15 mekik
50 ip atlama var

doriş sağolsun annesine spor yaptırıyor çıkıyor bacaklarımın üstüne indir kaldır bacak çalıştırıyor bana

basketbol oynuyoruz ,futbol oynuyoruz evin içinde

Sagol canm denemlisin bence aksamlari rahatsiz ediyorda beni.peki sen spor olrk ne yapiyorsun canm birkac gundur yagmur yagiyorda disari yuruyuse cikamiyorum cok.yagmur durunca firlihorum disari bir saat anca yuruyorm yine basliyor

benim koşu bandım var onda yürüyüş yapıyorum şimdilik
dışarda zorlanıyorsan leslie diye bir şey var evde yürüyüş programı bence onu dene böylece dışarda yapmak zorunda kalmazsın canım

normalde 3 litre fln oluyordu ..
hatta bol bol ayran soda falan derken bayağı sıvı alıyodum ..
ben çok su içmekten hoşlanmıyordum aslında geçen seneden beri otutturdum su alışkanlığını 3 litre içemem ama
2-2.5 falan içebilirim sanırım
ben hiç içmedin sanmıştım canım

Ama neden ki :S haklısın çok sağlıksız ama 2 ay sınır koydum kendime. Hamile kalmak istiyorum artık

Ya ben şöyle yapıcam o diyette aslında gene sabah kahvaltısını ve öğle yemeğini aynı yapıcam ama akşam 1 kaşık kurufasülye yicem mesela o zaman iyi olmaz mı?

o nasıl bir şey

Valla sadece aç bıraktırıp süründüren bişey cnm

benim koşu bandım var onda yürüyüş yapıyorum şimdilik
dışarda zorlanıyorsan leslie diye bir şey var evde yürüyüş programı bence onu dene böylece dışarda yapmak zorunda kalmazsın canım
Temiz kalpli :) bende jillian yapamayınca leslie buldum onu yaptim sagol

kesinlikle tavsiye etmiyorum o zaman ya hastalanırsan sağlığını kaybedersen zayıf olmanın ne anlamı var ki sağlıklı bir şekilde verebilirsin bence hala kahvaltı yapmak için vaktin var diyorum

seninde dediğin gibi aç bırakıp süründüren sağlıksız bir diyet

Sen yine karbonhidratnı proteinìni doğru miktarda al canım o zaman daha güzel verirsin bide yemeklerle yoğurt ye mümkün olduğunca

Sen yine karbonhidratnı proteinìni doğru miktarda al canım o zaman daha güzel verirsin bide yemeklerle yoğurt ye mümkün olduğunca

Ben yoğurt hastasıyım zaten bir de artık kendi yoğurdumu kendim yapıyorum evde en sağlıklı olanı bu bence. Ama şu var yoğurdu yemeğe karıştırmadan yiyemiyorum

O zaman kahvaltı da ne yiyim ben cnm yaa çocuklar gözümün önünde şöyle bol salamlı bol kaşarlı tostları hüpür hüpür götürdüler sadece bakabildim yani

yumurta, peynir, zeytin, tam buğday ekmeği, eğer istersen yanına salata

çocuklar dediğin yanlış anlamadıysam senin çocukların değil (daha önceki bir mesajına istinaden )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…