yumurta, peynir, zeytin, tam buğday ekmeği, eğer istersen yanına salata
çocuklar dediğin yanlış anlamadıysam senin çocukların değil (daha önceki bir mesajına istinaden )
Olsun canım karıştır yine faydası olur onundaBen yoğurt hastasıyım zaten bir de artık kendi yoğurdumu kendim yapıyorum evde en sağlıklı olanı bu bence. Ama şu var yoğurdu yemeğe karıştırmadan yiyemiyorum
Olsun canım karıştır yine faydası olur onunda
Afiyet olsun canm bende sabah kahve ictimSüt içmeden ağzıma tek lokma koymadan geceyi geçirdim kızlar. Sabah hemen kalktım 20 dk zumba 1 km 200 metre yürüyüş yaptım ve 50 mekik yine. Ama bugün ben de isveç diyetine başladım. Şuan elimde sütsüz şekersiz kahve var.
Sadece cacık mıYa ayığtır söylemesi bugün cacık yapıyım diyorum yemeğin yanında. Ben de bir kepçe içsem yağsız tabi zararlı olur mu?
alışveriş mi yapıyosunuz?
Ama can cagizim isvecte yogurt yokYa ayığtır söylemesi bugün cacık yapıyım diyorum yemeğin yanında. Ben de bir kepçe içsem yağsız tabi zararlı olur mu?
Sadece cacık mı
Tek cacık olmasın bence et ya da sebze yemeğini de ye
Ama can cagizim isvecte yogurt yok
yaptık geldik elifim toptan satış yaptıkları için fiyatlar çok uygun oluyor . patronların kiracısı olduğu için tek tek alabiliyoruz biz.
Afiyet olsun canm bende sabah kahve ictim
Kizlar kahvaltida yogurt yiyince benm gun icinde istahim kapali oluyoteşekkür ederimm yoğurtla mıbende severim yoğurt ama sabah kahvaltıda yemedim hiç afiyet olsun canım
Tamam o zaman güzelYa az da kurufasülye olucak yanında canım
Tuk kahnescafe mi içtin canım
güle güle kullan canım
kadınlar öyle yerlere girdi mi kendilerini kaybediyor zaten
Tamam o zaman güzel
Bu arada diyetisyenlere göre 8 kaşık kurubaklagil yenebiliyo
Tuk kah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?