Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cansucum (yanlış hatırlamadım umarım) senin fazla bir kilon yok ki öyle çok acil gitsin diye acele edesin ki öyle bile olsa isveç diyeti çok anlamsız

ben ilk oğlumda 77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım 15 gün sonra 74tüm

2. oğlumda yine 77 ile hamile kaldım 93le doğum yaptım şuan 71im

sen 60lı kilolardasın korkma bu kadar lütfen

Ya canım benim annem 85 kilo ve maşallah ufak boylu olduğu için tombik tombik duruyor. Ve şuan fazla kilodan dolayı dizlerdeki kıkırdak gitmiş durumda. Ameliyat olucak. Eşimin söylediği şey sadece kilodan ( kendisi doktor ) Sen de annen gibi olursun yoksa diyo bir de kiloyu hiç sevmez. Balık eti bile sevmez. Beni ilk tanıdığında 52 kiloydum. Fıstık gibiydin o zaman diyo. Daracık kot bile nasıl bol dururdu üstünde diyo.

bu erkeklerdeki zayıflık aşkı

boyun kaç ?

canım bende ilk oğluma 65 le hamile kaldım 90la doğuma gittim doğumdan sonra 76 idim
ikinci oğluma 65 le hamile kaldım 95 le doğuma gittim doğumdan sonra 85 tim şimdi 73 üm az kaldı gidecekkk bu kilolar

bu erkeklerdeki zayıflık aşkı

boyun kaç ?
kocama bir kez daha asık olayım o zaman zira kendisi hep
Aklıbaşında olan bir adam; refikasına(hanımına) muhabbetini ve sevgisini, beş-on senelik fâni ve zâhiri hüsn-ü cemâline(geçici güzelliğine) bina etmez. Belki, kadınların hüsn-ü cemâlinin en güzeli ve daimisi onun şefkatına ve kadınlığa mahsus hüsn-ü sîretine sevgisini bina etmeli. Tâ ki, o biçare ihtiyarlandıkça, kocasının muhabbeti ona devam etsin. Çünkü onun refikası, yalnız dünya hayatındaki muvakkat(geçici) bir yardımcı refika değil, belki hayat-ı ebediyesinde(ebedi hayatında ahirette) ebedi ve sevimli bir refika-i hayat olduğundan, ihtiyarlandıkça daha ziyade hürmet ve merhamet ile birbirine muhabbet etmek lâzım geliyor. Şimdiki terbiye-i medeniye perdesi altındaki hayvancasına muvakkat bir refakattan sonra(geçici birliktelikten sonra) ebedî bir müfarakata(sonsuz bir ayrılık) mâruz kalan o âile hayatı, esasiyle bozuluyor.
sözünün doğruluğunu vurgulr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…