- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Sen vazgecersen söylemeyizduymadı o zaman
ben hiç denemedim nasıl olur ki kahvaltıda yoğurt yemekKizlar kahvaltida yogurt yiyince benm gun icinde istahim kapali oluyo
yeşillik , yumurta, peynir falan yiyebilirsin canım sağlıklı beslenerek de kilo verebilirsin bence bak ben 2 gün dikkat ettim 600 gram vermişimNe yesem o zaman canım?
çok doğru ve güzel bir resimmiş
tabiki olmaz cacık çok faydalı yemek ne yemeği meselaYa ayığtır söylemesi bugün cacık yapıyım diyorum yemeğin yanında. Ben de bir kepçe içsem yağsız tabi zararlı olur mu?
Sen vazgecersen söylemeyiz
tabiki olmaz cacık çok faydalı yemek ne yemeği mesela
cansucum (yanlış hatırlamadım umarım) senin fazla bir kilon yok ki öyle çok acil gitsin diye acele edesin ki öyle bile olsa isveç diyeti çok anlamsız
ben ilk oğlumda 77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım 15 gün sonra 74tüm
2. oğlumda yine 77 ile hamile kaldım 93le doğum yaptım şuan 71im
sen 60lı kilolardasın korkma bu kadar lütfen
Ya canım benim annem 85 kilo ve maşallah ufak boylu olduğu için tombik tombik duruyor. Ve şuan fazla kilodan dolayı dizlerdeki kıkırdak gitmiş durumda. Ameliyat olucak. Eşimin söylediği şey sadece kilodan ( kendisi doktor ) Sen de annen gibi olursun yoksa diyo bir de kiloyu hiç sevmez. Balık eti bile sevmez. Beni ilk tanıdığında 52 kiloydum. Fıstık gibiydin o zaman diyo. Daracık kot bile nasıl bol dururdu üstünde diyo.
bu erkeklerdeki zayıflık aşkı
boyun kaç ?
olur canım neden olmasınKuru fasülye yapıcam canım
Karnibahar brokoli felan da alabilirsin onlari haslayip sarimsakli yogurtla yersen bir ogun olr senn icinbirazdan dışarı çıkıcam çocuklarla ıspanak felan alıcam
Karnibahar brokoli felan da alabilirsin onlari haslayip sarimsakli yogurtla yersen bir ogun olr senn icin
birazdan dışarı çıkıcam çocuklarla ıspanak felan alıcam
canım bende ilk oğluma 65 le hamile kaldım 90la doğuma gittim doğumdan sonra 76 idimcansucum (yanlış hatırlamadım umarım) senin fazla bir kilon yok ki öyle çok acil gitsin diye acele edesin ki öyle bile olsa isveç diyeti çok anlamsız
ben ilk oğlumda 77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım 15 gün sonra 74tüm
2. oğlumda yine 77 ile hamile kaldım 93le doğum yaptım şuan 71im
sen 60lı kilolardasın korkma bu kadar lütfen
:)karnabahar alayım evet. Ben haşlama yerim. Bizimkilere yumurtalı kızartırım mesela. Olur olur evet :)
kocama bir kez daha asık olayım o zaman zira kendisi hepbu erkeklerdeki zayıflık aşkı
boyun kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?