- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Aaa kızlar oooturtleooo bireysel de üçüncü olmuş listelere baktım da şimdi tebrikler arkadaşım
Teşekkür ederim kızlar
canım dün ben öyle yaptım bugünde ıspana kavrdm 2 yumurta kırdm yedimkarnabahar alayım evet. Ben haşlama yerim. Bizimkilere yumurtalı kızartırım mesela. Olur olur evet :)
canım benim meyvelisi deyil ama sade olanı çok iyi yenile bilir,meyvelisi deyil çünki içinde şeker var...yenilebilir aslında bağırsak problemi olanlar için daha faydalı diye biliyorum ama sonuçta şeker var içinde sen kendi meyveli yoğurdunu kendinde yapabilirsin bence
Tmm canim leslie 3 yapicam kore dizimde hazir elifim dikkatli gunler diliyprum sanada bak ben dun o kasar sevdigim seylere no no dedim elif kizar aynur dover.sabahta ilik sorkeli suyumu ictim bide turk kahvesi yaptim sekersiz oh mis oglende ispanakli yumurta salata yiycem
Nasilsin canm
kuzular eşsiniz siz artık biliyormusunuz?1-1nizin menülerine dikkat edin...iyiyim canım dün midem rahatsızdı ama uyudum uyandım geçmişsen nasılsın
anlamadım kahvaltı olarak bunu mu yaptın?anlamadım....Süt içmeden ağzıma tek lokma koymadan geceyi geçirdim kızlar. Sabah hemen kalktım 20 dk zumba 1 km 200 metre yürüyüş yaptım ve 50 mekik yine. Ama bugün ben de isveç diyetine başladım. Şuan elimde sütsüz şekersiz kahve var.
tuğbacım lütfen bu hafta dikkat et,senin ve sosyalimin üzerine büyük yük düşüyor bu hafta...normalde 3 litre fln oluyordu ..
hatta bol bol ayran soda falan derken bayağı sıvı alıyodum ..
isveç ne bilmiyorum ama kızların yazdıklarına bakılırsa sağlıksız bir diyet,kesinlikle yasak kuzum...şimdi isveçe başladım
elifim bak dünki gibi bisküvleri falan olmasın aaa...bende sabah limonlu suyumu içtim, ekmeksiz omletimi yedim. akşamdan yemeklerim de hazır bana pırasa, oğlumla eşime biber dolması
supersin rapunzelimmmm...İsveç diyetini biliyorumm bence sağlıklı değil şok diyetlerden korkuyorum bıraktığında gidenin fazlasını alınıyo
Bence hiç yapma sağlığını bozma günde 500 kalori bile almıyorsun yorgun düşersin
aaa sebzede mi yemiyorsun perim bilmiyordum hiç...Valla nedenini çözemedim ama acıktırıyor diye düşünüyorum. Çorba, bakliyat, sebze bile yasak :)))) ama böyle olması iyi oldu gayet güzel gidiyorum inşallah duraklama olmadan gideceğim.
evde yapılan en iyisi leslie vallaha...Kaptan sabah sporumu yaptim yağmurdan dolayı çıkamadım bugün de yürüyüşe bana jillian zor geldiği için leslie 1mil i yaptim başlangıç olarak tabi öncesinde 10 dk da isinma hareketleri vardi
Sirada
15 mekik
50 ip atlama var
gördümmmmm bileeee...Aynura duymasin isvec diyetini
nasıl yani?örnek vere bilirmisin ne yiyceksin?Tamam ama bak kendime göre ayarladım o zaman
supersin elifim.inşallah bu hafta 60lı rakamları görürüz....cansucum (yanlış hatırlamadım umarım) senin fazla bir kilon yok ki öyle çok acil gitsin diye acele edesin ki öyle bile olsa isveç diyeti çok anlamsız
ben ilk oğlumda 77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım 15 gün sonra 74tüm
2. oğlumda yine 77 ile hamile kaldım 93le doğum yaptım şuan 71im
sen 60lı kilolardasın korkma bu kadar lütfen
Teşekkür ederim kızlar
gittim 1. Ye de baktım ayran detoksu yapmış 2 günde 2.200 gr vermiş toplamda 4.8 kg vermiş
bende ondan yapmak istiyorum forumda görmüştüm fena durmuyor değil miTeşekkür ederim kızlar
gittim 1. Ye de baktım ayran detoksu yapmış 2 günde 2.200 gr vermiş toplamda 4.8 kg vermiş
Bende ayni nedenden kayisilisini yedim canm gercekten ise yariyor biraktktan sonra bile birdaha o problemim olmadi ☺
Canlarım benim akıllı fıstıklarım benim şu detoks falan yeni başlayanlar için deyil...kilosu duranlar için...siz sağlıklı beslenin lütfen,bakın nasıl veriyorsunuz...bende ondan yapmak istiyorum forumda görmüştüm fena durmuyor değil mi
Kendine işgence yapmak için her hal2 tane sezeryan doğum yapmış bir anne olarak oturup normal doğumda atılan kesinin ve dikişin acıtıp acıtmadığını neden okuyorum diye sorguladım biran kendimi
Ya ayığtır söylemesi bugün cacık yapıyım diyorum yemeğin yanında. Ben de bir kepçe içsem yağsız tabi zararlı olur mu?
Cacık ne ki hayatım?neden ayıp yazmış ki mayıscım anlamadım.Ben hep cacik tukeyiyorum yenellerimin yanında hic sorun olmaz aksine faydali
Cacık ne ki hayatım?neden ayıp yazmış ki mayıscım anlamadım.
Ne olur cacığın içinde tatlım?Cacik diyette yenilebilrmi diye sormus kaptanim bende her yemegimim yanında yiyiyorum ve tok tutuyor dedim
Cacık ne ki hayatım?neden ayıp yazmış ki mayıscım anlamadım.
cacık içinde genelde dereotu, sarımsak olan biraz sulandırılmış yoğurt. değişik versiyonları da olabilir tabi
Türkler'de yaptığı yemeği karşıdakinin canı çekmesin diye ayıptır söylemesi diye başlanır ya lafa ondan dedi herhalde
Ne olur cacığın içinde tatlım?
Ben sulandirilmis yofurda salatalik dogruyorum birazda ustune pul biber koyuyorum
canım dün ben öyle yaptım bugünde ıspana kavrdm 2 yumurta kırdm yedim
Günaydın millet....ne güzel herkes iyi..
17 mayıscım arkadaşlârım yazmış zaten ,benim gördüğüm en saçma diyet İsveç diyeti..sakın yapma..,Peri diyetisyene gidiyor onun listesinden yararlanabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?