Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yenilebilir aslında bağırsak problemi olanlar için daha faydalı diye biliyorum ama sonuçta şeker var içinde sen kendi meyveli yoğurdunu kendinde yapabilirsin bence
canım benim meyvelisi deyil ama sade olanı çok iyi yenile bilir,meyvelisi deyil çünki içinde şeker var...

iyiyim canım dün midem rahatsızdı ama uyudum uyandım geçmiş sen nasılsın
kuzular eşsiniz siz artık biliyormusunuz?1-1nizin menülerine dikkat edin...
anlamadım kahvaltı olarak bunu mu yaptın?anlamadım....
normalde 3 litre fln oluyordu ..
hatta bol bol ayran soda falan derken bayağı sıvı alıyodum ..
tuğbacım lütfen bu hafta dikkat et,senin ve sosyalimin üzerine büyük yük düşüyor bu hafta...
şimdi isveçe başladım
isveç ne bilmiyorum ama kızların yazdıklarına bakılırsa sağlıksız bir diyet,kesinlikle yasak kuzum...
bende sabah limonlu suyumu içtim, ekmeksiz omletimi yedim. akşamdan yemeklerim de hazır bana pırasa, oğlumla eşime biber dolması
elifim bak dünki gibi bisküvleri falan olmasın aaa...
supersin rapunzelimmmm...
Valla nedenini çözemedim ama acıktırıyor diye düşünüyorum. Çorba, bakliyat, sebze bile yasak :)))) ama böyle olması iyi oldu gayet güzel gidiyorum inşallah duraklama olmadan gideceğim.
aaa sebzede mi yemiyorsun perim bilmiyordum hiç...
evde yapılan en iyisi leslie vallaha...
Aynura duymasin isvec diyetini
gördümmmmm bileeee...
Tamam ama bak kendime göre ayarladım o zaman
nasıl yani?örnek vere bilirmisin ne yiyceksin?
supersin elifim.inşallah bu hafta 60lı rakamları görürüz....
Teşekkür ederim kızlar
gittim 1. Ye de baktım ayran detoksu yapmış 2 günde 2.200 gr vermiş toplamda 4.8 kg vermiş

hmmm,ama biz sağlıklı kilo vermeden yanadyız dimi fıstığım....

2 tane sezeryan doğum yapmış bir anne olarak oturup normal doğumda atılan kesinin ve dikişin acıtıp acıtmadığını neden okuyorum diye sorguladım biran kendimi

Cacık ne ki hayatım?neden ayıp yazmış ki mayıscım anlamadım.

cacık içinde genelde dereotu, sarımsak olan biraz sulandırılmış yoğurt. değişik versiyonları da olabilir tabi

Türkler'de yaptığı yemeği karşıdakinin canı çekmesin diye ayıptır söylemesi diye başlanır ya lafa ondan dedi herhalde

Aa kaptanim onu soruyor bende anlamadım ilk basta

Günaydın millet....ne güzel herkes iyi..

17 mayıscım arkadaşlârım yazmış zaten ,benim gördüğüm en saçma diyet İsveç diyeti..sakın yapma..,Peri diyetisyene gidiyor onun listesinden yararlanabilirsin...

canım dün ben öyle yaptım bugünde ıspana kavrdm 2 yumurta kırdm yedim

Ben de aldım geldim kızlar. Kendime göre planlar çıkardım. Mesela sabah kahvaltısında yemek için yağsız peynir aldım. Yanında 2 zeytin domates yicem. Öğle yemeğinde sebze haşlıcam ( karnabahar, ıspanak,vb. ) Akşam yemeğinde eve ne yaptıysam 2 kaşık alıcam ( yağsız olmak şartıyla ) yanında 1 kase yoğurt yicem. Gün içinde 1.5 lt su tabi ki.. Onun dışında bir de çavdar ekmeği aldım bugün. Dilimlicem sabah kahvaltıdan kahvaltıya 1 dilim yemeyi düşünüyorum ne dersiniz?

Direk diyete uymak zor geliyor bana. 200 gram şundan al 500 gram bu gibi... Ama genel şekli kavradım. Yağ, tuz, şeker üçlüsü hayatımdan çıktı. Şuan 60.7 geliyorum. İsveçe hemencecik 4 kilo versem en azından diye başvurmuştum ama hakikaten saçma bişeymiş. Tam çocuklarla markete çıkacakken başım bir döndü. Çocuğun elindeki çikolatadan bir lokma alıverdim hemen. Ama tabi o çikolatyı vermek için hem yürüyüş yaptım yolu uzatarak hemde ağır ağır poşet taşıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…