- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ben de aldım geldim kızlar. Kendime göre planlar çıkardım. Mesela sabah kahvaltısında yemek için yağsız peynir aldım. Yanında 2 zeytin domates yicem. Öğle yemeğinde sebze haşlıcam ( karnabahar, ıspanak,vb. ) Akşam yemeğinde eve ne yaptıysam 2 kaşık alıcam ( yağsız olmak şartıyla ) yanında 1 kase yoğurt yicem. Gün içinde 1.5 lt su tabi ki.. Onun dışında bir de çavdar ekmeği aldım bugün. Dilimlicem sabah kahvaltıdan kahvaltıya 1 dilim yemeyi düşünüyorum ne dersiniz?
canım benim meyvelisi deyil ama sade olanı çok iyi yenile bilir,meyvelisi deyil çünki içinde şeker var...
kuzular eşsiniz siz artık biliyormusunuz?1-1nizin menülerine dikkat edin...
anlamadım kahvaltı olarak bunu mu yaptın?anlamadım....
tuğbacım lütfen bu hafta dikkat et,senin ve sosyalimin üzerine büyük yük düşüyor bu hafta...
isveç ne bilmiyorum ama kızların yazdıklarına bakılırsa sağlıksız bir diyet,kesinlikle yasak kuzum...
elifim bak dünki gibi bisküvleri falan olmasın aaa...
supersin rapunzelimmmm...
aaa sebzede mi yemiyorsun perim bilmiyordum hiç...
evde yapılan en iyisi leslie vallaha...
gördümmmmm bileeee...
nasıl yani?örnek vere bilirmisin ne yiyceksin?
supersin elifim.inşallah bu hafta 60lı rakamları görürüz....
hmmm,ama biz sağlıklı kilo vermeden yanadyız dimi fıstığım....
akşam 2 kaşık yemene gerek yok canım doldur 2 kepçe ye istersen ama karnın doymuş olsun sonra gece acıkmaların olmasın. diyet yapıyorum eyvah aç kalıyorum psikolojisine girmesin vücudun
Cacık ne ki hayatım?neden ayıp yazmış ki mayıscım anlamadım.
Ben hep cacik tukeyiyorum yenellerimin yanında hic sorun olmaz aksine faydali
İşte kurufasuülye olacak akşam canım. O zaman akşam 2 kepçe kurufasulye yanında semizotlu yoğurt yicem uygun mu sence ?
bakliyat+yeşillik+yoğurt gayet güzel işte
Ama yarın napıcam hiç bilmiyorum. Sabah erkenden yola çıkıcaz. Çocukları gezmeye götürücez. Haliyle tüm gün dışarda olucam. Onlara tost yapıcam yolda yesinler diye. Ben de sabah nesfit yiyip mi çıksam çavdar ekmeğine tost mu yapsam yağsız peynirden domatesten?
olur tabi niye olmasın
kuuuuzuuuuummmmm sen hiç cacık yemedinmi çok şey kaybetmişsinn kurufsulye pilV YANINA ÇOK GÜZEL OLUURRR yap mutlakaNe olur cacığın içinde tatlım?
bende yapmak istedim hatta tüm malzemleri bile aldım ama yapamadım yani yapmadım belki bu ara denerim birbende ondan yapmak istiyorum forumda görmüştüm fena durmuyor değil mi
Canım akşam girebilecek vaktim oldu eve geldiğim gibi uyudum =) Bebek görmeye gitmiştim ama misafirlik uzadıkça uzadı gerçi çokta iyi oldu.Canım çalışıyormusun?inşallah akşam görüşür konuşuruz uzun uzun.bizde tavsiyeler çoook...
kızlarrr bir şey danışıcam size benim cildimm çoook kuru bir nemlendirici almak istiyorum daha önce bazı markaları kullandım ama yok ben gerçekten cildimi nemlendirsin ışıl ışıl etsin istiyorum destekk lütfen bna özelden marka adı yazın
Hafta sonunuz güzel olsun kızlar dün gece geç girerim dedim ama giremedim misafirlik baya bi uzadı.
sabah geç kalktım kahvaltı bile yapmadan dişciye gittim ağzımın uyuşukluğu henüz geçmedi hiçbirşey yiyemedim hala bayılmak üzereyim açlıktan
Eski msjları okuyup dönüyorum bakalım=)
Sana bişey diyim mi ? Nive q10 sürüyorum günde 2 defa bacaklarıma göbeğime. Extradan biberiye yağı. pürüzsüz yumuşacık yapıyo. Banyodan banyoya da ponza taşıyla dairesel hareketlerle keseliyorum.
aman canım benim bdenime bir şey sürecek zamanım mı var yüzüm için sordumSana bişey diyim mi ? Nive q10 sürüyorum günde 2 defa bacaklarıma göbeğime. Extradan biberiye yağı. pürüzsüz yumuşacık yapıyo. Banyodan banyoya da ponza taşıyla dairesel hareketlerle keseliyorum.
Bende alicamm ne tasi kuzu
aman canım benim bdenime bir şey sürecek zamanım mı var yüzüm için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?