Tatlim bitane @ bundan yapman lazim iki tane yapinca iletilmiyorlucia28 .!.:@@OoOturtleOoO başarını kutluyorumm :)
@@Honey_ball ve @@esmaaa06 mezun olmuşsunuz tebrikler. kilonuzu her daim korursunuz inş =) ay bizde hepberaber görelim o günleri=)
ee garnier kullan 3 ü bir arada olandan sadece t bölgene bile yapsan çok yararlı oluyo cnm
saolasın canım ama çok acıktım artık uyuşukluğum geçti. Annem bir şeyler hazırlıyor yemeğe geceyim görüşürüz=)Geçmiş olsun kuzumdis agrisi kotudur bilirim
saol canım yeni yeni öğreniyorum =)Tatlim bitane @ bundan yapman lazim iki tane yapinca iletilmiyor
saol canım yeni yeni öğreniyorum =)
Cacık cacık okudum bende şimdi iki dk yapacağım kırmızı biber hiç atmazdım ama bi deneyeyim bakalım=)Menum
kahvalti
yumurta haslamasi
limonlu maydonoz
Az peynir
yesil cay
1dlim kizartilmis kepek ekmegi
araogun turk kahvesi sekersiz
öğlen
lahana çorbası
1 bardak ayran
aksamda
tavuk sote
cacik
1dilim ekmek yicem
45 dk sabah
30 dk oglen
biraz yurudum biraz kostum
500 kerede ip atlicam
bol bol su ictim
Menum
kahvalti
yumurta haslamasi
limonlu maydonoz
Az peynir
yesil cay
öğlen
lahana çorbası
1 bardak ayran
aksamda
tavuk sote
cacik
1dilim ekmek yicem
45 dk sabah
30 dk oglen
500 kerede ip atlicam
bol bol su ictim
Birbirinizin spıruna menüsüne dikkat edeceksiniz canimay_060 simdi biz eşmişiz sanırım =) ama ben bu eş olayı nedir anlamadım ki ?
Owww süper olmuş canım. Lahana çorbası güzel oluyor mu
Cacık cacık okudum bende şimdi iki dk yapacağım kırmızı biber hiç atmazdım ama bi deneyeyim bakalım=)
Sporda menüdede iyisin maşallah=)
Menünde sporunda cok güzel çok iyi gidiyosunMenum
kahvalti
yumurta haslamasi
limonlu maydonoz
Az peynir
yesil cay
öğlen
lahana çorbası
1 bardak ayran
aksamda
tavuk sote
cacik
1dilim ekmek yicem
45 dk sabah
30 dk oglen
500 kerede ip atlicam
bol bol su ictim
Bu akşam takımca cacık yiyoruz galiba :) :)cacık cacık valla canım çekti ben de yapacaaam
Eskiden begenmiyodum kuzum tadini eksik yapiyomusum hulya ablacim tarif verdi saolsun tadi güzel bidw kalorusi binkasesi 50 kalori nekadar iverswn ic kalorisi cok fusuk hemde saglikli tatlimcok tesekkur ederim
Bu akşam takımca cacık yiyoruz galiba :) :)
Direk diyete uymak zor geliyor bana. 200 gram şundan al 500 gram bu gibi... Ama genel şekli kavradım. Yağ, tuz, şeker üçlüsü hayatımdan çıktı. Şuan 60.7 geliyorum. İsveçe hemencecik 4 kilo versem en azından diye başvurmuştum ama hakikaten saçma bişeymiş. Tam çocuklarla markete çıkacakken başım bir döndü. Çocuğun elindeki çikolatadan bir lokma alıverdim hemen. Ama tabi o çikolatyı vermek için hem yürüyüş yaptım yolu uzatarak hemde ağır ağır poşet taşıdım.
:) Biliyorum canım ama böyle şey duruyorum. Kot giydim mesela basenlerim çıkıyo popom çıkıyo. Karnım çıkıyo. Ama az önce eşim geldi karnın ne kadar düzleşmiş dedisenin şuanki kilon bir çoğumuzun hedef kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?