Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ha ondan dedi benden neden ayıptır söğlemesi dedi diye düşünüyordum.aydınlattın teşşekkür
e aç kalırsan tabiki başın döner kuzucum.önce sağlıkkkk....
supersin yapmışsın tatlımmm...
kuuuuzuuuuummmmm sen hiç cacık yemedinmi çok şey kaybetmişsinn kurufsulye pilV YANINA ÇOK GÜZEL OLUURRR yap mutlaka
yo yedim ondan ama ne olduğunu bilmiyordum türkçede....
bende yapmak istedim hatta tüm malzemleri bile aldım ama yapamadım yani yapmadım belki bu ara denerim bir
canım ne ihtiyacın var ki?ne güzel kilo veriyorsun işte...
evet spor şart kuzucum.hiiiç üşenme,yap bak nasıl kendine güvenin olacak...
ay_060 simdi biz eşmişiz sanırım =) ama ben bu eş olayı nedir anlamadım ki ?
canım ya ben ay 60la garfieldieşleşdirmişim,sen de 17mayısla eşleş o zaman,bir birlerinizin menülerine dikkat edin yanlışlarınızı doğrularınızı söğleyin bir birnize...

supersin hayatım.sana bir şey soracağım...sen hani tavuk sote yiyorsun ya onu ne kadar yiyorsun?doyana kadarmı?
Owww süper olmuş canım. Lahana çorbası güzel oluyor mu
yaaa bak işte bü tür menülüerle zayıflıyoruz biz fıstığım....
Bu akşam takımca cacık yiyoruz galiba :) :)

vallaha yazıları okuyunca ben de onu düşündüm...

evet kızlar,temizlikdi,kızmın banyosuydu derken öğleni ettik.kızı uyuttum,yemek yaptım,kız uyandı doyurdum kuzumu,leslie 3mile sporumu yaptım,ve yemeyimi yedim,şu an sizinleyimmmm...kv de ve görmüce yok,işşşşalllllah gelmez,gittiyi yerde yatılı kalırlar

Ben burayı çok sevdim valla cnm. Yazın da diyordum kilo vercem şu bu olcak diye. Keşke en baştan buraya gelseymişim. İnsanın motivasyonu hep üksek kalıyor burada

:) :) inşallah canım.. Ben de kv min gözünün içine bakıyorum çıksınlar gelsinler şöle bir iki hafta kalsınlar diye.

bi de küçük bi sorum daha var.biz azerilerin garip bi huyu vardır çayı mutlaka bir şeyle içeriz,daha önce hurmayla içiyordum,şimdi bitter çikolatayla içmek istiyorum.hani 1minikkare 1bardakla...yardımınızı fikirlerinizi bekliyorum...

Hergün mü? Hergünse yapma bence canım

Ben burayı çok sevdim valla cnm. Yazın da diyordum kilo vercem şu bu olcak diye. Keşke en baştan buraya gelseymişim. İnsanın motivasyonu hep üksek kalıyor burada
evet aynen...biliyormusun bilmem ama ben mezun oldum buradan...öncede 6ay şok uğraşmışdım ama doğumda aldığım12kiloyu veremiyordum.77kiloydum sonra buraya başladım deyil 12kilo 19kilo verdim çok şükür...

hadddddi canım?seviyormusun o kadar?sen yenisin bilmezsin....benimkiler sevilecek cinsden deyil
Şimdi haklarını yemeyim. Eşimle beraber daha ilk tanışmaya gittiğimiz günden beri el üstünde tutarlar beni sağolsunlar. Kaynım öyle eltim öyle. Nişandı düğündü derken taa bu zamanlara geldik. Bir kere kayınbabamla biraz tartışmamız oldu ama iyiyiz çok şükür yani. Kendi annem gibi severim Allahta bozmasın inşallah...

allah bozmasın canım...ah ah nişanlıyken ben de çok severdim,ama aşımdan saflığımdan görmüyormuşum kötü huylarını.şimdi görüyorum ve düşünüyorum da nasıl safmışım ben o zamanlar....

Süper ya. Böyle doğum yapıp kilo verenleri duydukça korkum geçiyor benim. Benimde hedefim hamilelikte 9 en fazla 10 kilo almak. Ama çok taktir ettim seni sosyalfeni

Ben de aksine eşime kızdım bi kaç olayda ama Allahtan gördü benim gördüklerimi Hakverdi.

Süper ya. Böyle doğum yapıp kilo verenleri duydukça korkum geçiyor benim. Benimde hedefim hamilelikte 9 en fazla 10 kilo almak. Ama çok taktir ettim seni sosyalfeni
bak hanni dün mezun oldu ya honey arkadaşımız o 14haftada 20kilo verdi,doğum kilolarını...

Bravo valla. O hangi diyeti uygulamış ki?
Bravo valla. O hangi diyeti uygulamış ki?
hangi diyet yok kuzucum burda,herkes sağlıklı beslenerek spor yaparak veriyor kiloları,sen de zamanla öğreneceksin bitanem aç kalmadan da kilo vermenin mümükün olduğunu...hem emziriyordu hem de çokkkkk iyi besleniyordu,dolu dolu sağlıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…