- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
ha ondan dedi benden neden ayıptır söğlemesi dedi diye düşünüyordum.aydınlattın teşşekkürcacık içinde genelde dereotu, sarımsak olan biraz sulandırılmış yoğurt. değişik versiyonları da olabilir tabi
Türkler'de yaptığı yemeği karşıdakinin canı çekmesin diye ayıptır söylemesi diye başlanır ya lafa ondan dedi herhalde
e aç kalırsan tabiki başın döner kuzucum.önce sağlıkkkk....Direk diyete uymak zor geliyor bana. 200 gram şundan al 500 gram bu gibi... Ama genel şekli kavradım. Yağ, tuz, şeker üçlüsü hayatımdan çıktı. Şuan 60.7 geliyorum. İsveçe hemencecik 4 kilo versem en azından diye başvurmuştum ama hakikaten saçma bişeymiş. Tam çocuklarla markete çıkacakken başım bir döndü. Çocuğun elindeki çikolatadan bir lokma alıverdim hemen. Ama tabi o çikolatyı vermek için hem yürüyüş yaptım yolu uzatarak hemde ağır ağır poşet taşıdım.
supersin yapmışsın tatlımmm...Canım bugünlük kahvaltı olarak sadece kahve içtim 5 yudum kadar gerisini döktüm iğrençti çünkü. Öğle yemeğini 2 de yiyebildim. Bugünlük sebze yapamadım ama şöyle yaptım. Evde köfte kalmıştı. Çocuklara köfte ısıttım. Onlara ısıtırken 2 tanede kendime ısıttım yanında bolca salata ve 1 yemek kaşığı yoğurt.
yo yedim ondan ama ne olduğunu bilmiyordum türkçede....kuuuuzuuuuummmmm sen hiç cacık yemedinmi çok şey kaybetmişsinn kurufsulye pilV YANINA ÇOK GÜZEL OLUURRR yap mutlaka
canım ne ihtiyacın var ki?ne güzel kilo veriyorsun işte...bende yapmak istedim hatta tüm malzemleri bile aldım ama yapamadım yani yapmadım belki bu ara denerim bir
evet spor şart kuzucum.hiiiç üşenme,yap bak nasıl kendine güvenin olacak...Canım akşam girebilecek vaktim oldu eve geldiğim gibi uyudum =) Bebek görmeye gitmiştim ama misafirlik uzadıkça uzadı gerçi çokta iyi oldu.
Tekrar teşekkür ederim enerjilerimiz uyumuş demek ki=) Bende takımı biraz gözlemleyince şimdiden çok sevdim. Eminim motivasyonumuz her daim göklerde olacaktır.
Tatlım ben çalışıyorum bi finans kurumunda. İşim gereği gün içi pek hareketim olmuyor. Hep otur otur. Bir de abur cubura düşkünlük eklenince durum vahim hal aldı. Yüzmeye başlamayı düşünüyorum o olmazsa bir spor programı ekleyeceğim akşamlarıma bakalım=)
canım ya ben ay 60la garfieldieşleşdirmişim,sen de 17mayısla eşleş o zaman,bir birlerinizin menülerine dikkat edin yanlışlarınızı doğrularınızı söğleyin bir birnize...ay_060 simdi biz eşmişiz sanırım =) ama ben bu eş olayı nedir anlamadım ki ?
supersin hayatım.sana bir şey soracağım...sen hani tavuk sote yiyorsun ya onu ne kadar yiyorsun?doyana kadarmı?Menum
kahvalti
yumurta haslamasi
limonlu maydonoz
Az peynir
yesil cay
1dlim kizartilmis kepek ekmegi
araogun turk kahvesi sekersiz
öğlen
lahana çorbası
1 bardak ayran
aksamda
tavuk sote
cacik
1dilim ekmek yicem
45 dk sabah
30 dk oglen
biraz yurudum biraz kostum
500 kerede ip atlicam
bol bol su ictim
yaaa bak işte bü tür menülüerle zayıflıyoruz biz fıstığım....Owww süper olmuş canım. Lahana çorbası güzel oluyor mu
Bu akşam takımca cacık yiyoruz galiba :) :)
vallaha yazıları okuyunca ben de onu düşündüm...