Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım kocanı çocukları kaç yaşında?tabi anlatmak istersen.neden anneyle deyil babayla oturuyorlar ki?
Birisi 10 diğeri 8 yaşında canım. Anneyle kalıyorlar zaten. Şubat tatili için buradalar. Bir ara ben anneleriyle feci kavga ettim. Durmadan çocukları bahane edip eşime mesajlar atıyordu. Yok selam yollamalar bilmem ne. Ben bişey demedikçe iyice azdırdı işi. Eşime söyledikçe inandığı halde susuyordu tatsızlık çıkmasın diye ama ben anlam verememiştim nie böyle bu adam diye. Kadınla en sonunda kavga ettim ( o da şu sebepten sanki hala evlilermiş gibi aa çocuklar akşam sütünüz yok gelirken getrin. Babanızla akşam şunuda alın gelin bilmem ne ki bu ikisi yani eşimle eski karısı nefret ederler birbirinden ayrıldıktan sonra konuşmamışlar bile )

hmmm,nefret ederlerse sorun yok,sen de çok sıkma canını.ortada çocuklar varsa hep münasebetleri olacak zaten,ama senin tavrını belli etmem çok iyi olmuş,herkes hareketlerine dikkat eder...

Benim annem elma ile içer çayı yani yanında elma yiyo bazende peynir yiyo ben çayı pek sevmem o yüzden hiç denemedim nasıl tadı olduğunu bilmiyorum elmayla birlikte içtiğinde"..

Benim annem elma ile içer çayı yani yanında elma yiyo bazende peynir yiyo ben çayı pek sevmem o yüzden hiç denemedim nasıl tadı olduğunu bilmiyorum elmayla birlikte içtiğinde"..
yok siyah çayı bırakalı 1yıl oldu.ben zencefilli,tarçınlı yeşil çay içerim hep...

Ben raporu vereyim hftasonu pek göremiyorum
Sabah bir r fincan ihlamur
İki dilim çavdar ekmgnden tost
Bir domates
6 zeytin

Ara
İki eti form tahilli bisküvi
İki zeytin

Öğlen
Bir kase tavuk suyuna çorba
Haşlanmis tavuk (korkmayin bütün değil)
Bir c.brdgi yoğurt

Ara
Yarim muz
İki saat sonra yem muzu yedim tekrar

Aksam
Daha yemedim ama acikmadmda acikirsam çorba içerim
Sporun
15sabah 15 aksam mekik
Leslie bir mil
50ip atlma 10dk isinma hareketi kaptanm bu kdr zararlilri cikarttm aksama salata ekleyecegim birde iyi mi hatam var mi

Canım benim ilk zamanlar için iyi ama aralarda 4saat 1şey yememeye çalış,bi de muzu çok tüketme...suyynu içdin mi peki?senin eşin garfield kuzum

Ben de alabilir miyim tarifi canım ya zahmet olmazsa?

Tabi tatlim

ceyrek lahana 1tane kirmizi biber 2 tane yesil biber ben yesul biberi sevmiyorum oyuzden koymuyorum
2 3 tane domates

bolca maydonoz dograncak tatlim
3 dis sarimsak

soganda koyan var benim migdemi yakiyor ben bi tane icine butun sogani koyuorum sonra pisince icinden cikariyorum normalde 3 tane sogan koyan var
Isteddgn baharatlar
Cay kasigndan az tuz
Istege gore bulyon
kereviz yada kabak ben kabakli yapıyorum
Lahan corbasi bu sekil kuzum
sonra bilendrrdan gecirip iciyorum

Nerde bu takımın fıstıkları?hepiniz gezmelerdesiniz dimiii?hele akşam cıslarla gelin bakın bakalım bedduama nasıl düçar olacaqsınız
Aynurammm... Günde 1 kare bitterden bir şey olmaz bence. *-*

Günümü yazayım;

Sabah (10-10.30)
Yulaf ezmeli, yarım armutlu süt

Öğle (14.30-15)

2 kase mercimek çorbası (tadı çok güzeldi )
Çeyrek simit
1 tane cherry domates

Akşam (?!)
-Daha yemedim. Şuan açlık hissetmiyorum. Yemem sanırım. Yemeli miyim? Gece acıkır mıyım? Ne yicem ki yersem de :)

Su
Şimdiye kadar 1 lt; uyuyana kadar 2-2.5 yapmaya çalışacağım.

Spor
30 dk yürüyüş (2.65 km)
15 dk eliptik (4.22 km)
10 dk bisiklet
+ Ağırlık çalışması (kol ve bacak ağırlıklı)
+ 4 çeşit crunch; her birinden 30'ar tane

Tesekur ederim kaptanim
doyana kadar yemiyorum kuzum
2 yemek kasigi yiyiyorum domatesli haslanmis tavuk sote kuzum

Canım ip atlayarak ustdeki yanlarim simitlerim cok azaldı 1 aya yakindir atliyorum ipi birakma

Aynuram orada var mı bilmiyorum ama üzerlerinde kakao oranı yazar, % 80 yazanı alıp çayının yanında yiyebilirsin,enerji verir ayrıca..yani hiçççç bişeycik olmaz..,

Corba ic yogurtla kuzum gece acikmamak icn

Açlık hissetmiyorsan yeme Mavicim,çok acıkır dayanamazsan tarçınlı süt ve elma yiyebilirsin..9-10 gibi...( diyetisyenimin tavsiyesiydi)

Olmadı öyle yaparım canım.
Yoğurdun içine limon ve bol pul biber eklemenin karın bölgesindeki yağları yaktığını duymuştum :) bir taşta iki kuş vurmuş olurum böylelikle
Zencefil ve zerdeçal birer çay kaşığı,pul biber ..biber yerine tarçın koyuyorum ben..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…