Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Açlık hissetmiyorsan yeme Mavicim,çok acıkır dayanamazsan tarçınlı süt ve elma yiyebilirsin..9-10 gibi...( diyetisyenimin tavsiyesiydi)
Spor hocam uyumadan önce çiğ bazen ye demişti, şimdi sen diyetisyen deyince onu hatırladım; ama tarçınlı süt ve elma çok daha iyi bir fikirmiş. Tarçınlı sütü severimmmmm.
Zencefil ve zerdeçal birer çay kaşığı,pul biber ..biber yerine tarçın koyuyorum ben..,
Bu karışım mı eritiyormuş yağları? Ben yanlış hatırlıyorum demek ki... Ama evde yok zerdeçal ve zencefil şuan.
Tarçın yogurda nasıl olur ki? Hiç denemedim :)

hmmm,nefret ederlerse sorun yok,sen de çok sıkma canını.ortada çocuklar varsa hep münasebetleri olacak zaten,ama senin tavrını belli etmem çok iyi olmuş,herkes hareketlerine dikkat eder...

Arada illaki münasebet olur - olur DU! Ama ben o kişiden hiç bir şekilde samimi iyi bir tavır görmedim bu zamana kadar. Çok şeytanca hareket etti. Çocukları fitlemeler felan. Neyseki çocuklar iyi.

Tarif için sağol tatlım. Denicem bunu.

Nerde bu takımın fıstıkları?hepiniz gezmelerdesiniz dimiii?hele akşam cıslarla gelin bakın bakalım bedduama nasıl düçar olacaqsınız

Ya ben de günlük raporumu vereyim.

Sabah: Sütsüz şekersiz nescafe

Öğle: Bol salata 2 tane köfte 1 yemek kaşığı yoğurt

Akşam: Semizotlu yoğurt , kurufasulye

Su içmeye devam ediyorum ama bir kaçamak yaptım 1 tane sadece 1 tanecik tatlı yedim

Menun guzelmis ama kahvaltda kahve yerine kahvalti yapsan daha guzel olur dimi
Ne tatlisi kuzum

Menun guzelmis ama kahvaltda kahve yerine kahvalti yapsan daha guzel olur dimi
Ne tatlisi kuzum

Zaten artık kahvaltıya başlıcam canım. Çavdar ekmeğine yağsız tost yapıcam cnm. Bir ara her sabah öle yapıyodum 4 kilo vermiştim. Tatlı da 1 tanecik şekerpare cnm

Alttan dersim vardi gecen seneden bu sene mezun olucaktim sanirim olamiycam. 2.donemden ders biraktim ve o dersi alamazsam seneye ikinci donem vermek zorundayim. 2kredilik ders icin bir yilim uzuycak.
Ve su an ders programinda çakişiyor. Antepte de degilim gidip danişman hocayla gorusemiyorum ancak cuma gunu gidebilirim
Halledemezsem bir senem yanicak ne atanabilcem ne bisey yapabilcem.

yaz okulu yok mu canım? ders tek sınıf için mi oluyor? yani diğer bir sınıfla alma şansın olabiliyor mu?

Evet aynuram sebze bakliyat meyve bile yasak çorbada yasak :)))
Evet protein ağırlıklı bir diyet uyguluyorum doktorumun söylediği
Menün ve sporun harikaa canım eşiimmm
Bitteri doktorlar kalp hastalarına öneriyor ama kilo anlamında günde bir kare zarar vermez diye düşünüyorum ama sadece bitter için
Eğer acıkırsan yoğurt yersin canım

Menün ve sporun süper gerçekten.. sporuna bayıldımmm :)

Tek ders sınavları oluyorsa eğer bütün dersleri verirsen bence o tek veremediğin ders için tek ders sınavına girebilirsin diye düşünüyorum bir öğren bence

Bugünki menüm

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Omlet
Salatalık, domates, maydanoz

Arada bir şekersiz çay

Akşam:
Misafirliğe gittim en uygun yemek bunlardı yine kahvaltı yaptım :)
1 dilim ekmek
2 haşlama yumurta
Biraz peynir, zeytin, domates
Suyun 1 lt kadar oldu
Şimdilik 8700 adım oldu ama henüz gün bitmedii :))

Zaten artık kahvaltıya başlıcam canım. Çavdar ekmeğine yağsız tost yapıcam cnm. Bir ara her sabah öle yapıyodum 4 kilo vermiştim. Tatlı da 1 tanecik şekerpare cnm

Bidaha yemessin kuzum uzne kendini
ben cogu kez tost yiyom gun boyu tok oluyorum kuzum iyi dusunmussun
4 kiloda iyiymis valla

Kuzum hemen okuluna git ihnal.etme kuzucum uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…