Spor hocam uyumadan önce çiğ bazen ye demişti, şimdi sen diyetisyen deyince onu hatırladım; ama tarçınlı süt ve elma çok daha iyi bir fikirmiş.Açlık hissetmiyorsan yeme Mavicim,çok acıkır dayanamazsan tarçınlı süt ve elma yiyebilirsin..9-10 gibi...( diyetisyenimin tavsiyesiydi)
Bu karışım mı eritiyormuş yağları? Ben yanlış hatırlıyorum demek ki... Ama evde yok zerdeçal ve zencefil şuan.Zencefil ve zerdeçal birer çay kaşığı,pul biber ..biber yerine tarçın koyuyorum ben..,
hmmm,nefret ederlerse sorun yok,sen de çok sıkma canını.ortada çocuklar varsa hep münasebetleri olacak zaten,ama senin tavrını belli etmem çok iyi olmuş,herkes hareketlerine dikkat eder...
eşli mi oluyoruzAblam bnm eşim kim :) eşim beni bulsunnnn :)
Tabi tatlim
ceyrek lahana 1tane kirmizi biber 2 tane yesil biber ben yesul biberi sevmiyorum oyuzden koymuyorum
2 3 tane domates
bolca maydonoz dograncak tatlim
3 dis sarimsak
soganda koyan var benim migdemi yakiyor ben bi tane icine butun sogani koyuorum sonra pisince icinden cikariyorumnormalde 3 tane sogan koyan var
Isteddgn baharatlar
Cay kasigndan az tuz
Istege gore bulyon
kereviz yada kabak ben kabakli yapıyorum
Lahan corbasi bu sekil kuzum
sonra bilendrrdan gecirip iciyorum
Nerde bu takımın fıstıkları?hepiniz gezmelerdesiniz dimiii?hele akşam cıslarla gelin bakın bakalım bedduama nasıl düçar olacaqsınız
Olmadı öyle yaparım canım.
Yoğurdun içine limon ve bol pul biber eklemenin karın bölgesindeki yağları yaktığını duymuştum :) bir taşta iki kuş vurmuş olurum böylelikle
Offff canim coooooook sıkkın
Offff canim coooooook sıkkın
Ya ben de günlük raporumu vereyim.
Sabah: Sütsüz şekersiz nescafe
Öğle: Bol salata 2 tane köfte 1 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: Semizotlu yoğurt , kurufasulye
Su içmeye devam ediyorum ama bir kaçamak yaptım1 tane sadece 1 tanecik tatlı yedim
Menun guzelmis ama kahvaltda kahve yerine kahvalti yapsan daha guzel olur dimi
Ne tatlisi kuzum
Alttan dersim vardi gecen seneden bu sene mezun olucaktim sanirim olamiycam. 2.donemden ders biraktim ve o dersi alamazsam seneye ikinci donem vermek zorundayim. 2kredilik ders icin bir yilim uzuycak.
Ve su an ders programinda çakişiyor. Antepte de degilim gidip danişman hocayla gorusemiyorum ancak cuma gunu gidebilirim
Halledemezsem bir senem yanicak ne atanabilcem ne bisey yapabilcem.
Evet aynuram sebze bakliyat meyve bile yasak çorbada yasak :)))canım benim meyvelisi deyil ama sade olanı çok iyi yenile bilir,meyvelisi deyil çünki içinde şeker var...
kuzular eşsiniz siz artık biliyormusunuz?1-1nizin menülerine dikkat edin...
anlamadım kahvaltı olarak bunu mu yaptın?anlamadım....
tuğbacım lütfen bu hafta dikkat et,senin ve sosyalimin üzerine büyük yük düşüyor bu hafta...
isveç ne bilmiyorum ama kızların yazdıklarına bakılırsa sağlıksız bir diyet,kesinlikle yasak kuzum...
elifim bak dünki gibi bisküvleri falan olmasın aaa...
supersin rapunzelimmmm...
aaa sebzede mi yemiyorsun perim bilmiyordum hiç...
evde yapılan en iyisi leslie vallaha...
gördümmmmm bileeee...
nasıl yani?örnek vere bilirmisin ne yiyceksin?
supersin elifim.inşallah bu hata 60lı rakamları görürüz....
hmmm,ama biz sağlıklı kilo vermeden yanadyız dimi fıstığım....
Evet protein ağırlıklı bir diyet uyguluyorum doktorumun söylediğiGünaydın millet....ne güzel herkes iyi..
17 mayıscım arkadaşlârım yazmış zaten ,benim gördüğüm en saçma diyet İsveç diyeti..sakın yapma..,Peri diyetisyene gidiyor onun listesinden yararlanabilirsin...
Menün ve sporun harikaa canım eşiimmmMenum
kahvalti
yumurta haslamasi
limonlu maydonoz
Az peynir
yesil cay
1dlim kizartilmis kepek ekmegi
araogun turk kahvesi sekersiz
öğlen
lahana çorbası
1 bardak ayran
aksamda
tavuk sote
cacik
1dilim ekmek yicem
45 dk sabah
30 dk oglen
biraz yurudum biraz kostum
500 kerede ip atlicam
bol bol su ictim
Bitteri doktorlar kalp hastalarına öneriyor ama kilo anlamında günde bir kare zarar vermez diye düşünüyorum ama sadece bitter içinbi de küçük bi sorum daha var.biz azerilerin garip bi huyu vardır çayı mutlaka bir şeyle içeriz,daha önce hurmayla içiyordum,şimdi bitter çikolatayla içmek istiyorum.hani 1minikkare 1bardakla...yardımınızı fikirlerinizi bekliyorum...
Eğer acıkırsan yoğurt yersin canımAynurammm... Günde 1 kare bitterden bir şey olmaz bence. *-*
Günümü yazayım;
Sabah (10-10.30)
Yulaf ezmeli, yarım armutlu süt
Öğle (14.30-15)
2 kase mercimek çorbası (tadı çok güzeldi)
Çeyrek simit
1 tane cherry domates
Akşam (?!)
-Daha yemedim. Şuan açlık hissetmiyorum. Yemem sanırım. Yemeli miyim? Gece acıkır mıyım? Ne yicem ki yersem de :)
Su
Şimdiye kadar 1 lt; uyuyana kadar 2-2.5 yapmaya çalışacağım.
Spor
30 dk yürüyüş (2.65 km)
15 dk eliptik (4.22 km)
10 dk bisiklet
+ Ağırlık çalışması (kol ve bacak ağırlıklı)
+ 4 çeşit crunch; her birinden 30'ar tane
Tek ders sınavları oluyorsa eğer bütün dersleri verirsen bence o tek veremediğin ders için tek ders sınavına girebilirsin diye düşünüyorum bir öğren benceAlttan dersim vardi gecen seneden bu sene mezun olucaktim sanirim olamiycam. 2.donemden ders biraktim ve o dersi alamazsam seneye ikinci donem vermek zorundayim. 2kredilik ders icin bir yilim uzuycak.
Ve su an ders programinda çakişiyor. Antepte de degilim gidip danişman hocayla gorusemiyorum ancak cuma gunu gidebilirim
Zaten artık kahvaltıya başlıcam canım. Çavdar ekmeğine yağsız tost yapıcam cnm. Bir ara her sabah öle yapıyodum 4 kilo vermiştim. Tatlı da 1 tanecik şekerpare cnm
Alttan dersim vardi gecen seneden bu sene mezun olucaktim sanirim olamiycam. 2.donemden ders biraktim ve o dersi alamazsam seneye ikinci donem vermek zorundayim. 2kredilik ders icin bir yilim uzuycak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?