Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alkislar eşime super bi ciftiz

canım benim takımkuralları sadece bildirim yapmak deyil biliyorssun dimi?dün gelmemişsin....neden acaba kuşum?

kaptanım çok özür dilerim bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım:)
ben dün çok dikkat edemedim menüme o yüzden paylaşmayacağım bu arada bende eş istiyorum..

Bidaha yemessin kuzum uzne kendini
ben cogu kez tost yiyom gun boyu tok oluyorum kuzum iyi dusunmussun
4 kiloda iyiymis valla

annem hazırlardı her sabah sağolsun. İşe gidince açardım tostumu içinde beyaz peynir domates olurdu. En sevdiğim tosttur kendisi. Yanında da bitki çayı

annem hazırlardı her sabah sağolsun. İşe gidince açardım tostumu içinde beyaz peynir domates olurdu. En sevdiğim tosttur kendisi. Yanında da bitki çayı

Daha ne olsunnn super favori kahvaltim benim bide ben yanina tabaga limonlu maydonoz koyuyorum super oluyor domatesli peynirli tostun yanina yakisiyor

liste çok başarılı fakat öğle yemeği neden yok canım ?
bende adım sayar kullanıyorum evdeyken gün boyu evde dolaşsam da 10.000 adıma zor ulaşıyorum

Süperrrr olur :)

Tek ders sınavları oluyorsa eğer bütün dersleri verirsen bence o tek veremediğin ders için tek ders sınavına girebilirsin diye düşünüyorum bir öğren bence
Bizim fakultede oyle bisey yaptiklarini hic duymadim tek ders sinavi.. umarim vardir oyle bisey ama cok tanidigim var tek dersten kalan

Alkislar eşime super bi ciftiz
Eee bu üzgün yüz neden var o zaman :))
liste çok başarılı fakat öğle yemeği neden yok canım ?
bende adım sayar kullanıyorum evdeyken gün boyu evde dolaşsam da 10.000 adıma zor ulaşıyorum
Öğlen sınavım vardı bugün ama genelde öğlenleri ufak atıştırma ile geçiriyorum yada hiç yemiyorum.
Bizim fakultede oyle bisey yaptiklarini hic duymadim tek ders sinavi.. umarim vardir oyle bisey ama cok tanidigim var tek dersten kalan
İnşallah vardır bizim okulda da varda o yüzden aklıma geldi

damak tadı demek ki canım bana kepekli tost daha kuru yavan geliyor:)
Gelmişsin canım?karalımısın gerçekten?eyer hakikaten kararlıysan ortadan kayb olmayacaksan lütfen kendini anlatırmısın?ben hayırlayamadım kilonu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…