Bugünki menüm
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Omlet
Salatalık, domates, maydanoz
Arada bir şekersiz çay
Akşam:
Misafirliğe gittim en uygun yemek bunlardı yine kahvaltı yaptım :)
1 dilim ekmek
2 haşlama yumurta
Biraz peynir, zeytin, domates
Suyun 1 lt kadar oldu
Şimdilik 8700 adım oldu ama henüz gün bitmedii :))
Bidaha yemessin kuzum uzne kendini
ben cogu kez tost yiyom gun boyu tok oluyorum kuzum iyi dusunmussun
4 kiloda iyiymis valla
canım benim takımkuralları sadece bildirim yapmak deyil biliyorssun dimi?dün gelmemişsin....neden acaba kuşum?
Bidaha yemessin kuzum uzne kendini
ben cogu kez tost yiyom gun boyu tok oluyorum kuzum iyi dusunmussun
4 kiloda iyiymis valla
annem hazırlardı her sabah sağolsun. İşe gidince açardım tostumu içinde beyaz peynir domates olurdu. En sevdiğim tosttur kendisi. Yanında da bitki çayı
liste çok başarılı fakat öğle yemeği neden yok canım ?Bugünki menüm
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Omlet
Salatalık, domates, maydanoz
Arada bir şekersiz çay
Akşam:
Misafirliğe gittim en uygun yemek bunlardı yine kahvaltı yaptım :)
1 dilim ekmek
2 haşlama yumurta
Biraz peynir, zeytin, domates
Suyun 1 lt kadar oldu
Şimdilik 8700 adım oldu ama henüz gün bitmedii :))
Daha ne olsunnn super favori kahvaltim benim bide ben yanina tabaga limonlu maydonoz koyuyorum super oluyor domatesli peynirli tostun yanina yakisiyor
domatesli peynirli tostu bende çok seviyorum ama kepekli ekmekle tadı çok güzel olmuyor en iyisi beyaz ekmekle yapılanDaha ne olsunnn super favori kahvaltim benim bide ben yanina tabaga limonlu maydonoz koyuyorum super oluyor domatesli peynirli tostun yanina yakisiyor
domatesli peynirli tostu bende çok seviyorum ama kepekli ekmekle tadı çok güzel olmuyor en iyisi beyaz ekmekle yapılan
Süperrrr olur :)Spor hocam uyumadan önce çiğ bazen ye demişti, şimdi sen diyetisyen deyince onu hatırladım; ama tarçınlı süt ve elma çok daha iyi bir fikirmiş.Tarçınlı sütü severimmmmm.
Bu karışım mı eritiyormuş yağları? Ben yanlış hatırlıyorum demek ki... Ama evde yok zerdeçal ve zencefil şuan.
Tarçın yogurda nasıl olur ki? Hiç denemedim :)
Bizim fakultede oyle bisey yaptiklarini hic duymadim tek ders sinavi.. umarim vardir oyle bisey ama cok tanidigim var tek dersten kalanTek ders sınavları oluyorsa eğer bütün dersleri verirsen bence o tek veremediğin ders için tek ders sınavına girebilirsin diye düşünüyorum bir öğren bence
İzmirdeym su an bebegm gidemem ki haftaya ancaKuzum hemen okuluna git ihnal.etme kuzucum uzuldum
Eee bu üzgün yüz neden var o zaman :))Alkislar eşime super bi ciftiz
Öğlen sınavım vardı bugün ama genelde öğlenleri ufak atıştırma ile geçiriyorum yada hiç yemiyorum.liste çok başarılı fakat öğle yemeği neden yok canım ?
bende adım sayar kullanıyorum evdeyken gün boyu evde dolaşsam da 10.000 adıma zor ulaşıyorum
İnşallah vardır bizim okulda da varda o yüzden aklıma geldiBizim fakultede oyle bisey yaptiklarini hic duymadim tek ders sinavi.. umarim vardir oyle bisey ama cok tanidigim var tek dersten kalan
damak tadı demek ki canım bana kepekli tost daha kuru yavan geliyor:)aa neden ben de çok sevmiştim kepekli ekmekle olanı
Gelmişsin canım?karalımısın gerçekten?eyer hakikaten kararlıysan ortadan kayb olmayacaksan lütfen kendini anlatırmısın?ben hayırlayamadım kilonu falandamak tadı demek ki canım bana kepekli tost daha kuru yavan geliyor:)
yaa ben 1 gün denesem olmaz mı kaptanımmCanlarım benim akıllı fıstıklarım benim şu detoks falan yeni başlayanlar için deyil...kilosu duranlar için...siz sağlıklı beslenin lütfen,bakın nasıl veriyorsunuz...
Bi de eş istemişsin seninkide masmavi olsun.masmaviiii loriyle eşsin bundan sonra...damak tadı demek ki canım bana kepekli tost daha kuru yavan geliyor:)
Elifim senin menüde iyi,sadece spor yokkkk...@sosyalfen benim eşim nerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?