Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

değil mi ben de sadesi faydalı diye biliyorum meyvelide şeker var çünkü

Bugün de fena değildi alıştım sanırım diyete
Kahvaltı:Yarım dilim kepek ekmeği,
5 zeytin,1 yumurta,
domates , beyaz peynir,
1 bardak çay

ara:1 bardak çay

öğle:5 tane mercimek köftesi,
1 kase kadar limonlu mor lahana, 1 bardak ayran

ara:1 fincan kahve

akşam:1 kepçe nohut,yarım kase kadar pirinç pilavı,
1 kase yoğurt

2 litre su, 45 dakika yürüyüş

Iyi aksamlar. Nasilmis Aynura nin citir fistiklari

Aktivia yerine yogurt tercih edebilirsiniz arkadaslar, meyveli de olur.

Havva derecen hayirli olsun canim. Darisi birinciligine Takimimiz da ikinci olmus bu hafta. Haftaya kimseye birakmayin

Esma gecmis olsun canim. Sen de mezun olmussun, hayirli olsun

Elif guzel gidiyorsun canim. Haftaya eksiyle girersin insallah listeye

Aynura ayiptir soylemesi maras dondurmasi yedim bugun

Kızlar diyet günlüklerinde bir yarışma gördüm 4 aylık kilo verme yarışması diye baktım katılım tarihi geçmiş konu sahibine mesaj attım ben de aynı tarz bir yarışma başlatsam sakıncası olur mu sizin için diye olmayacağını söyledi bende hemen konu açtım resimli tartılarla katılım olması gerekiyor adil olması açısından siz de girmek ister misiniz ? Bakmak isterseniz diye link paylaşacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-haftalik-kilo-verme-yarismasi.792098/

Burada zaten yarisiyoruz guzelim

zaten yarışıyoruz ya canım

[QUOTE="caliskangarfield, post: 39180579, member: 6557yaptım 1nım bu hafta 1.olan arkadaş 3.8 kilo vermiş ayran detoksu yapmış 2 gün bizde aynura kaptana sorduk o da duraklamada olan arkadaşlar için daha uygun dedi ben yine de bir denemek istiyorum izin verirse onu konuşuyorduk [/QUOTE]

Kuzum ben ayran detoksu biliyorum 2 gun yapiliyor ben yaptim 1 gun tam uymadim ama uyarsak guzel sonuc aliniyomus

Zaten Cuma yarismasi ya fistik burasida

Merhaba herkese
Menum
10:00da 1kase çorba( ilaç içmek için içtim)
12:00
Omlet
Peynir
Azıcık simit ve pogaca
domates salatalik biber
Şekersiz çay
Ara
1avuc badem ile ceviz
Akşam 18:30
Balık fırında
1.5-2 lt su içtim 1saat tempolu yürüyüş (simiti ve pogacayi yakmisimdir fazla fazla )birazdan jilian yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…