- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
canım benim meyvelisi deyil ama sade olanı çok iyi yenile bilir,meyvelisi deyil çünki içinde şeker var...
kuzular eşsiniz siz artık biliyormusunuz?1-1nizin menülerine dikkat edin...
anlamadım kahvaltı olarak bunu mu yaptın?anlamadım....
tuğbacım lütfen bu hafta dikkat et,senin ve sosyalimin üzerine büyük yük düşüyor bu hafta...
isveç ne bilmiyorum ama kızların yazdıklarına bakılırsa sağlıksız bir diyet,kesinlikle yasak kuzum...
elifim bak dünki gibi bisküvleri falan olmasın aaa...
supersin rapunzelimmmm...
aaa sebzede mi yemiyorsun perim bilmiyordum hiç...
evde yapılan en iyisi leslie vallaha...
gördümmmmm bileeee...
nasıl yani?örnek vere bilirmisin ne yiyceksin?
supersin elifim.inşallah bu hafta 60lı rakamları görürüz....
hmmm,ama biz sağlıklı kilo vermeden yanadyız dimi fıstığım....
Elifim senin menüde iyi,sadece spor yokkkk...
bende yapmak istiyorum yeni başladım ama detoks biraz da vücudu arındırmak için yapılıyor kahve çay falan yasakmış listesine baktım dabende yapmak istedim hatta tüm malzemleri bile aldım ama yapamadım yani yapmadım belki bu ara denerim bir
kararlıyım canım ben 64.7 kiloyum bekarım çalışıyorum:)Gelmişsin canım?karalımısın gerçekten?eyer hakikaten kararlıysan ortadan kayb olmayacaksan lütfen kendini anlatırmısın?ben hayırlayamadım kilonu falan
Eee bu üzgün yüz neden var o zaman :))
Öğlen sınavım vardı bugün ama genelde öğlenleri ufak atıştırma ile geçiriyorum yada hiç yemiyorum.
İnşallah vardır bizim okulda da varda o yüzden aklıma geldi
İzmirdeym su an bebegm gidemem ki haftaya anca
bende yapmak istiyorum yeni başladım ama detoks biraz da vücudu arındırmak için yapılıyor kahve çay falan yasakmış listesine baktım da
Kızlar diyet günlüklerinde bir yarışma gördüm 4 aylık kilo verme yarışması diye baktım katılım tarihi geçmiş konu sahibine mesaj attım ben de aynı tarz bir yarışma başlatsam sakıncası olur mu sizin için diye olmayacağını söyledi bende hemen konu açtım resimli tartılarla katılım olması gerekiyor adil olması açısından siz de girmek ister misiniz ? Bakmak isterseniz diye link paylaşacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-haftalik-kilo-verme-yarismasi.792098/
canım bu hafta 1.olan arkadaş 3.8 kilo vermiş ayran detoksu yapmış 2 gün bizde aynura kaptana sorduk o da duraklamada olan arkadaşlar için daha uygun dedi ben yine de bir denemek istiyorum izin verirse onu konuşuyordukNeyden bahsediyorsunuz tatlim
Kızlar diyet günlüklerinde bir yarışma gördüm 4 aylık kilo verme yarışması diye baktım katılım tarihi geçmiş konu sahibine mesaj attım ben de aynı tarz bir yarışma başlatsam sakıncası olur mu sizin için diye olmayacağını söyledi bende hemen konu açtım resimli tartılarla katılım olması gerekiyor adil olması açısından siz de girmek ister misiniz ? Bakmak isterseniz diye link paylaşacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-haftalik-kilo-verme-yarismasi.792098/
doğru diyorsun aslında saçma oldu şimdi burda paylaşmamBurada zaten yarisiyoruz guzelim
Zaten Cuma yarismasi ya fistik burasida
ya evet canım doğru diyorsun ben şey diye düşündüm hani burda takımlar yarışıyor ya o bireysel diyezaten yarışıyoruz ya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?