Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım o senin dediğin oluyor biz de ondan bahsediyorduk
o da doğru saçma oldu biraz şimdi ama burda takımlar yarışıyor o biraz bireysel olmuş oluyor

Kuzum belki.takimlar dolu olduğunda giremeyenler senin yarismana gelebilir hhayrli olsun arada ugrarim destege

Yagmur sacma degil canim. Yarisma bizi ekstra motive ediyor. Ama baska bir yarismaya daha ihtiyac duydugunu gorunce, motivasyonun dusuk mu acaba diye merak ettim.
yok canım burda olmaktan çok memnunum aksine motivasyonum fazla yükseldi sanırım başkalarına da yardım etmek istedim motive olamayan falan varsa bana katılsınlar diye

bende yapmak istiyorum yeni başladım ama detoks biraz da vücudu arındırmak için yapılıyor kahve çay falan yasakmış listesine baktım da
Evet canım ise yarıyor gibi kız yapmış 1. Oldu:) denenebilir gibi geldi bana

Teşekkür ederim canım birjncide olurum inşallah:)

Tatlım bence eti form biskuvileri hiç masum değil. Onu farklı alternatif ara öğünlerle değiştir bence=)

İyi akşamlar herkese =) Başlıktan bi çıkıyorum bi bakıyorum oo bi sürü sayfa ilerlemiş dönüp oku oku bitmedi=) Sevdim aktifliğimizi. Bende elimden geldiğince buralardayım artık=)
Bugün tek öğün beslendim öğlen geç uyandım dişçiye gittim kalkar kalmaz. Akşam üstü uyuşukluk geçince 5 gibi yedim yemeğimi sabah öğle akşam tüm ara öğünler bir arada :/ Dikkat etmeye çalıştım ama uzun süreli açlık sonrası saldırmadan durmak çok zor ya. şimdi yine açlık hissediyorum ama sabretcem =)

Kahvaltı-Öğle-Akşam(3 ü bir arada )
1 kase ölçüsünde kısır yanında bol kıvırcık
1 poaça

Ara
1 kase yoğurt

Spor: diş sıkıntım nedeniyle hiçbirşey canım almıyor. sırf hareket olsun diye 50 squat
Su: 2lt

Bu arada geçmiş sayfalarda konuşmuşsunuz ama bende sorayım Ben zencefilli zerdeçallı yoğurt yemeye başlayacaktım.
Tarçın atılması şart mı? Yeşil çayı ben hep çubuk tarçınla içerimde bıkkınlık gelmesin diye düşündüm =)
Bide kırmızı biber olan tür var sanırım o acı biber mi olmalı ? yoksa normal acılıkta kırmızı pul biberde oluyo mu?

yaa ben 1 gün denesem olmaz mı kaptanımm
gerek yok gerçekten...ne düzel sağlıklı besleniyorsun güzelim...
aynura88 cim benim eşim olucak mı
yazdım ya tatlım seninki lusia arkadaşımız....
akşam karbonhidrat olmuş güzelim,tohudu 2kepçe yeyeip de pilavı yemeseydin keşke...
ooooh yarasın arzum....ayıptır söğlemesi
başarılar canım yarışmanda....
simit ve poğaça olmamış havvacım,ama sporla tealfi etmişsin...olmasa dah iyi olurdu...
Yagmur sacma degil canim. Yarisma bizi ekstra motive ediyor. Ama baska bir yarismaya daha ihtiyac duydugunu gorunce, motivasyonun dusuk mu acaba diye merak ettim.
evet aynennnn benim de aklıma o geldi hemen....

menün iyi deyil canm benim...yarın daha dikkatli ol kuzu..

tamam kaptan yapmıyorum o zaman evet pilav olmamış değil mi neyse koşu bandında yakmışımdır inşallah
olmadı yarın ek spor da yaparım
teşekkür ederim canım yok ya olur mu hiç benim hoşuma gitti öyle görünce motivasyonum iyi yoksaa sizi çok sevdim

e canım benim eşim başkasıyla eş sanırım ben anlamadım vallahi

kızlar siz üzüldüyseniz konuyu diyet günlüğüne dönüştürebilirim ya da kapatabilirim ?

Yok kuzum ben uzulmedim seni motive edici olucaksa hem orda hem burda olablrsn günlükte yapablrsn benmde gunlugum var sen kendini nasil iyi hsediyosan kuzum uzme kendini
sizi üzmek istemem çünkü sizle karar verdim canım zayıflamaya öyle mi bakayım günlüğüne o zaman
yok canım bende üzülmedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…