- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
evet canım o senin dediğin oluyor biz de ondan bahsediyorduk
o da doğru saçma oldu biraz şimdi ama burda takımlar yarışıyor o biraz bireysel olmuş oluyor
yok canım burda olmaktan çok memnunum aksineYagmur sacma degil canim. Yarisma bizi ekstra motive ediyor. Ama baska bir yarismaya daha ihtiyac duydugunu gorunce, motivasyonun dusuk mu acaba diye merak ettim.
belki canım gelmeyen olursa da çok önemli değil diyet günlüğüm yaparım olurda kimse katılmak istemezseKuzum belki.takimlar dolu olduğunda giremeyenler senin yarismana gelebilir hhayrli olsun arada ugrarim destege
Evet canım ise yarıyor gibi kız yapmış 1. Oldu:) denenebilir gibi geldi banabende yapmak istiyorum yeni başladım ama detoks biraz da vücudu arındırmak için yapılıyor kahve çay falan yasakmış listesine baktım da
Teşekkür ederim canım birjncide olurum inşallah:)Iyi aksamlar. Nasilmis Aynura nin citir fistiklari
Aktivia yerine yogurt tercih edebilirsiniz arkadaslar, meyveli de olur.
Havva derecen hayirli olsun canim. Darisi birinciligineTakimimiz da ikinci olmus bu hafta. Haftaya kimseye birakmayin
Esma gecmis olsun canim. Sen de mezun olmussun, hayirli olsun
Elif guzel gidiyorsun canim. Haftaya eksiyle girersin insallah listeye
Aynura ayiptir soylemesi maras dondurmasi yedim bugun
Evet canım ise yarıyor gibi kız yapmış 1. Oldu:) denenebilir gibi geldi bana
Teşekkür ederim canım birjncide olurum inşallah:)
Hm anladım güzel o zaman =)Birbirinizin spıruna menüsüne dikkat edeceksiniz canim
Ben raporu vereyim hftasonu pek göremiyorum
Sabah bir r fincan ihlamur
İki dilim çavdar ekmgnden tost
Bir domates
6 zeytin
Ara
İki eti form tahilli bisküvi
İki zeytin
Öğlen
Bir kase tavuk suyuna çorba
Haşlanmis tavuk (korkmayin bütün değil)
Bir c.brdgi yoğurt
Ara
Yarim muz
İki saat sonra yem muzu yedim tekrar
Aksam
Daha yemedim ama acikmadmda acikirsam çorba içerim
Sporun
15sabah 15 aksam mekik
Leslie bir mil
50ip atlma 10dk isinma hareketi kaptanm bu kdr zararlilri cikarttm aksama salata ekleyecegim birde iyi mi hatam var mi
gerek yok gerçekten...ne düzel sağlıklı besleniyorsun güzelim...yaa ben 1 gün denesem olmaz mı kaptanımm
yazdım ya tatlım seninki lusia arkadaşımız....aynura88 cim benim eşim olucak mı
akşam karbonhidrat olmuş güzelim,tohudu 2kepçe yeyeip de pilavı yemeseydin keşke...Bugün de fena değildi alıştım sanırım diyete
Kahvaltı:Yarım dilim kepek ekmeği,
5 zeytin,1 yumurta,
domates , beyaz peynir,
1 bardak çay
ara:1 bardak çay
öğle:5 tane mercimek köftesi,
1 kase kadar limonlu mor lahana, 1 bardak ayran
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kepçe nohut,yarım kase kadar pirinç pilavı,
1 kase yoğurt
2 litre su, 45 dakika yürüyüş
ooooh yarasın arzum....ayıptır söğlemesiIyi aksamlar. Nasilmis Aynura nin citir fistiklari
Aktivia yerine yogurt tercih edebilirsiniz arkadaslar, meyveli de olur.
Havva derecen hayirli olsun canim. Darisi birinciligineTakimimiz da ikinci olmus bu hafta. Haftaya kimseye birakmayin
Esma gecmis olsun canim. Sen de mezun olmussun, hayirli olsun
Elif guzel gidiyorsun canim. Haftaya eksiyle girersin insallah listeye
Aynura ayiptir soylemesi maras dondurmasi yedim bugun
başarılar canım yarışmanda....Kızlar diyet günlüklerinde bir yarışma gördüm 4 aylık kilo verme yarışması diye baktım katılım tarihi geçmiş konu sahibine mesaj attım ben de aynı tarz bir yarışma başlatsam sakıncası olur mu sizin için diye olmayacağını söyledi bende hemen konu açtım resimli tartılarla katılım olması gerekiyor adil olması açısından siz de girmek ister misiniz ? Bakmak isterseniz diye link paylaşacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-haftalik-kilo-verme-yarismasi.792098/
simit ve poğaça olmamış havvacım,ama sporla tealfi etmişsin...olmasa dah iyi olurdu...Merhaba herkese
Menum
10:00da 1kase çorba( ilaç içmek için içtim)
12:00
Omlet
Peynir
Azıcık simit ve pogaca
domates salatalik biber
Şekersiz çay
Ara
1avuc badem ile ceviz
Akşam 18:30
Balık fırında
1.5-2 lt su içtim 1saat tempolu yürüyüş (simiti ve pogacayi yakmisimdir fazla fazla )birazdan jilian yapcam
evet aynennnn benim de aklıma o geldi hemen....Yagmur sacma degil canim. Yarisma bizi ekstra motive ediyor. Ama baska bir yarismaya daha ihtiyac duydugunu gorunce, motivasyonun dusuk mu acaba diye merak ettim.
İyi akşamlar herkese =) Başlıktan bi çıkıyorum bi bakıyorum oo bi sürü sayfa ilerlemiş dönüp oku oku bitmedi=) Sevdim aktifliğimizi. Bende elimden geldiğince buralardayım artık=)
Bugün tek öğün beslendim öğlen geç uyandım dişçiye gittim kalkar kalmaz. Akşam üstü uyuşukluk geçince 5 gibi yedim yemeğimi sabah öğle akşam tüm ara öğünler bir arada :/ Dikkat etmeye çalıştım ama uzun süreli açlık sonrası saldırmadan durmak çok zor ya. şimdi yine açlık hissediyorum ama sabretcem =)
Kahvaltı-Öğle-Akşam(3 ü bir arada)
1 kase ölçüsünde kısır yanında bol kıvırcık
1 poaça
Ara
1 kase yoğurt
Spor: diş sıkıntım nedeniyle hiçbirşey canım almıyor. sırf hareket olsun diye 50 squat
Su: 2lt
kopyaladım bileeee...esmama arzummm karneleriniz hazırrr,hemen ilk sayfamıza da kopyalıyorum...
gerek yok gerçekten...ne düzel sağlıklı besleniyorsun güzelim...
yazdım ya tatlım seninki lusia arkadaşımız....
akşam karbonhidrat olmuş güzelim,tohudu 2kepçe yeyeip de pilavı yemeseydin keşke...
ooooh yarasın arzum....ayıptır söğlemesi
başarılar canım yarışmanda....
simit ve poğaça olmamış havvacım,ama sporla tealfi etmişsin...olmasa dah iyi olurdu...
evet aynennnn benim de aklıma o geldi hemen....
menün iyi deyil canm benim...yarın daha dikkatli ol kuzu..
kızlar siz üzüldüysenizkonuyu diyet günlüğüne dönüştürebilirim ya da kapatabilirim ?
sizi üzmek istemem çünkü sizle karar verdim canım zayıflamaya öyle mi bakayım günlüğüne o zamanYok kuzum ben uzulmedim seni motive edici olucaksa hem orda hem burda olablrsn günlükte yapablrsn benmde gunlugum var sen kendini nasil iyi hsediyosan kuzum uzme kendini
anlamadım ya kafam karıştı şimdi...sen kiminle eşsin ki?karıştırmış ola bilirim kusura bakmayın lütfen...e canım benim eşim başkasıyla eş sanırım ben anlamadım vallahi
canım benim de eşim yok sanırım biz eş olabilirzanlamadım ya kafam karıştı şimdi...sen kiminle eşsin ki?karıştırmış ola bilirim kusura bakmayın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?