canım benim niye üzesin ki bizi....rahat ol...burdakı katılımın etkilenmesin yeter...sizi üzmek istemem çünkü sizle karar verdim canım zayıflamaya öyle mi bakayım günlüğüne o zaman
yok canım bende üzülmedimm
yok est. canım ama bana eş vermedin dahaanlamadım ya kafam karıştı şimdi...sen kiminle eşsin ki?karıştırmış ola bilirim kusura bakmayın lütfen...
evet olabiliriz canımcanım benim de eşim yok sanırım biz eş olabilirz
seni ay 60la yapmamışmıyıdm ben?lusiyle 17mayıs?masmaviyle lorie...öğle yazmadımmı?canım benim de eşim yok sanırım biz eş olabilirz
yok canım ya etkiler mi hiç önceliğim burası, sizi de üzmediysem sorun kalmadı o zaman :)canım benim niye üzesin ki bizi....rahat ol...burdakı katılımın etkilenmesin yeter...
eminim öğle yazdmışdım...17mayıscım gözden kaçırdın herhalde...seni ay 60la yapmamışmıyıdm ben?lusiyle 17mayıs?masmaviyle lorie...öğle yazmadımmı?
dur bakayım canım ben tekrarseni ay 60la yapmamışmıyıdm ben?lusiyle 17mayıs?masmaviyle lorie...öğle yazmadımmı?
sorun yok bitanem...yok canım ya etkiler mi hiç önceliğim burası, sizi de üzmediysem sorun kalmadı o zaman :)
ay-60 la beni yaptın sanmışım =) Benim eşim kim ?seni ay 60la yapmamışmıyıdm ben?lusiyle 17mayıs?masmaviyle lorie...öğle yazmadımmı?
bu da masmavi ve loriBi de eş istemişsin seninkide masmavi olsun.masmaviiii loriyle eşsin bundan sonra...
sizi üzmek istemem çünkü sizle karar verdim canım zayıflamaya öyle mi bakayım günlüğüne o zaman
yok canım bende üzülmedimm
hah eşim beni bulduAy msj da yazıyomuş pardon iyice karıştırdım =)17mayis nerdesin eşim? Tanışalım hem=)
evet canım ben de buldum eşimi teşekkür ederimm :)eminim öğle yazdmışdım...17mayıscım gözden kaçırdın herhalde...
tamam canım iyi olur aslında günlükBak kuzum buraya yazilali girmiyorum ama gricem gunlugumede
buldummm biz eş olduk :)Ablam bnm eşim kim :) eşim beni bulsunnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?