Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kararlıyım canım ben 64.7 kiloyum bekarım çalışıyorum:)
Daha kolay ve kısa zamanda verebilirsin inşallah canım
Sanki pilav olmamış gibi geldi bana. Pirinçte karbonhidrat olarak ağırlıklı diye. Tabii sen verebiliyorsan kilo o zaman sorun yok

Kuzum ben ayran detoksu biliyorum 2 gun yapiliyor ben yaptim 1 gun tam uymadim ama uyarsak guzel sonuc aliniyomus
Canım bende aynuraya katılıyorum. Şuan henüz kilo verme konusunda sorun yaşamıyorsanız, her hafta 0,5-1 kg verilebiliyorsa bence boşu boşuna bu eziyeti çekmeye değmez. Ayrıca bünyeyi de böyle tepetaklak etmekte bence iyi olmaz.

Bana göre sağlıklı beslenerek devam edilmeli ve uzun sürsede değiştirilmemeli. Sonuçta biz hem kilo vermeliyiz hemde bünyemizi sağlıklı beslenmeye alıştırmalıyız aslında bu da zaman alır. Midemiz az yemeye alışabilir böylece diye düşünüyorum. Hem düşünsenize kilo verdikten sonra bu şekilde detokslarla hızlı hızlı. İstediğimiz kiloya hızlıca ulaşıcaz ve midemiz az yemeye yada sağlıklı yemeye alışmadığı için yine aynı beslenme düzeniyle devam edicez ve gelsin kilolar

Sabah öğle akşam beraber mi oldu acaba yoksa her öğünde aynı şeyi mi yemiş oldun anlamadım
Ayrıca çok geçmiş olsun canım
Canım bende o kürü yapıyorum arada. Zencefil, zerdeçal, tarçın ekleyince yoğurda tadını pek anlamıyorsun. Toz tarçın kullanıyorum bende.

Diğer kür içinde kırmızı pul biber-limon-yoğurt üçlüsü
seni ay 60la yapmamışmıyıdm ben?lusiyle 17mayıs?masmaviyle lorie...öğle yazmadımmı?
Aynuram istersen eşlemeleri ilk sayfaya da ekleyebilirsin hem sana sorduklarında karışmaz hiç Tabii bu bir öneri sadece Daha kolay olsun diye aklıma geldi

aynura kaptan da öyle dedi canım pirinç olmadı diye öğrenmiş oldum yemem bundan sonra o zaman

tatlım tek öğün oldu saat 17 de yazdıklarımı bi seferde yedim başka bişey yemedim yani=)

canım 3levelden ibaret ,her biri ve 10gün yapılıyor.şimdi 3leve yeni spor dallarında yetincelde 2.gündeyiz.biz bitirince yeni spor dallarında yeni takımlarla başlamayı düşünüyoruz....
supersin kuzum...

olur tabiki...nasıl olsa takımdakı üye sayımız iyi,bir kaç gün geçsin kim kalacak kim gidecek belli olsun,yazarım mutlaka...

Azcık kötü olmuş ama neyse :) Daha iyi olur bence zamanla
tatlım uyanır uyanmaz dişim ağrıyordu yemek yemem mümkün değildi. Dişçiye gittim. Ağzımın uyuşukluğu akşam geçti. Mecburen böyle oldu. Yarın inş doğru düzgün bi menüm olcak=)

tatlım uyanır uyanmaz dişim ağrıyordu yemek yemem mümkün değildi. Dişçiye gittim. Ağzımın uyuşukluğu akşam geçti. Mecburen böyle oldu. Yarın inş doğru düzgün bi menüm olcak=)
Oyy diş ağrısı çok fena valla. Çok geçmiş olsun canım

Slm kızlar
Sabah
Tb ekmeğine tost
Cay

Öğle
Cacık

Akşam
Zırh kebabı
Ayran

1 tahmis kahve

1,5 lt su tamamlıcam
Alışveriş merkezinde bol yürüyüş

Allah mutluluğunuzu her an arttırsın canım. seslenelim birbirimize ben yeni yeni adapte oluyorum buralara =)
Sağol canım benim iyi dileklerin için. Ben de öyle. Ama çok yararlı oluyor burası canım. Ben önceden diyet yapayıum desem amann şundan da azcık yiyeyim canım ne olcak der bir tabak şeyi gecnin bu saatinde lüpür lüpür yerdim Şimdi buraya girdim gireli iyice heveslendim. Sabahları düzenli spora başladım mesela

kesinlikle haklısın oldukça motive edici bir yerdeyiz.
Spor olarak ne yapıyorsun?
Bide kaç yaşındasın kaç kilosun?
Ben 28 yaşında 85 kiloyum.Çalışıyorum. Spor olarak karışık canımın o an aldığı videolardan birini açıyorum ama sabit bir programa başlamayı düşünüyorum.

Canım ben 25 yaşıma giricem bu sene. 61 kiloyum. Çalışıyordum işi bıraktım evlenince eşimin işi nedeniyle şehir değişikliği yapıcaz diye. Zumba yapıyorum ben canım. Yani yapmaya çalışıyorum. Şubat tatili öncesi eşimin çocukları gelmeden önce 12 ye kadar uyurdum sıkıntıdan. Şimdi çocuklar geldi ev şenlendi ya bana da bi heves geldi. Eşim sabah erkenden gidince kalkıyorum 20 dk zumba videosunu çalışıyorum. Terim soğumadan koşu bandında 1 km yürüyüş yapıyorum. Hemen ardından 50 mekik çekiyorum. Sonra elimi yüzümü bolca soğuk suyla yıkayıp kahvaltımı yapıyorum canım.

oh oh maşallah nerde hareket orda bereket=)
zumba videolarına bende bi bakayım 20 dk olması cezbedici=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…