- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Daha kolay ve kısa zamanda verebilirsin inşallah canımkararlıyım canım ben 64.7 kiloyum bekarım çalışıyorum:)
Sanki pilav olmamış gibi geldi bana. Pirinçte karbonhidrat olarak ağırlıklı diye. Tabii sen verebiliyorsan kilo o zaman sorun yokBugün de fena değildi alıştım sanırım diyete
Kahvaltı:Yarım dilim kepek ekmeği,
5 zeytin,1 yumurta,
domates , beyaz peynir,
1 bardak çay
ara:1 bardak çay
öğle:5 tane mercimek köftesi,
1 kase kadar limonlu mor lahana, 1 bardak ayran
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kepçe nohut,yarım kase kadar pirinç pilavı,
1 kase yoğurt
2 litre su, 45 dakika yürüyüş
Canım bende aynuraya katılıyorum. Şuan henüz kilo verme konusunda sorun yaşamıyorsanız, her hafta 0,5-1 kg verilebiliyorsa bence boşu boşuna bu eziyeti çekmeye değmez. Ayrıca bünyeyi de böyle tepetaklak etmekte bence iyi olmaz.Kuzum ben ayran detoksu biliyorum 2 gun yapiliyor ben yaptim 1 gun tam uymadim ama uyarsak guzel sonuc aliniyomus
Bana göre sağlıklı beslenerek devam edilmeli ve uzun sürsede değiştirilmemeli. Sonuçta biz hem kilo vermeliyiz hemde bünyemizi sağlıklı beslenmeye alıştırmalıyız aslında bu da zaman alır. Midemiz az yemeye alışabilir böylece diye düşünüyorum. Hem düşünsenize kilo verdikten sonra bu şekilde detokslarla hızlı hızlı. İstediğimiz kiloya hızlıca ulaşıcaz ve midemiz az yemeye yada sağlıklı yemeye alışmadığı için yine aynı beslenme düzeniyle devam edicez ve gelsin kilolar
Sabah öğle akşam beraber mi oldu acaba yoksa her öğünde aynı şeyi mi yemiş oldun anlamadımİyi akşamlar herkese =) Başlıktan bi çıkıyorum bi bakıyorum oo bi sürü sayfa ilerlemiş dönüp oku oku bitmedi=) Sevdim aktifliğimizi. Bende elimden geldiğince buralardayım artık=)
Bugün tek öğün beslendim öğlen geç uyandım dişçiye gittim kalkar kalmaz. Akşam üstü uyuşukluk geçince 5 gibi yedim yemeğimi sabah öğle akşam tüm ara öğünler bir arada :/ Dikkat etmeye çalıştım ama uzun süreli açlık sonrası saldırmadan durmak çok zor ya. şimdi yine açlık hissediyorum ama sabretcem =)
Kahvaltı-Öğle-Akşam(3 ü bir arada)
1 kase ölçüsünde kısır yanında bol kıvırcık
1 poaça
Ara
1 kase yoğurt
Spor: diş sıkıntım nedeniyle hiçbirşey canım almıyor. sırf hareket olsun diye 50 squat
Su: 2lt
Ayrıca çok geçmiş olsun canım
Canım bende o kürü yapıyorum arada. Zencefil, zerdeçal, tarçın ekleyince yoğurda tadını pek anlamıyorsun. Toz tarçın kullanıyorum bende.Bu arada geçmiş sayfalarda konuşmuşsunuz ama bende sorayımBen zencefilli zerdeçallı yoğurt yemeye başlayacaktım.
Tarçın atılması şart mı? Yeşil çayı ben hep çubuk tarçınla içerimde bıkkınlık gelmesin diye düşündüm =)
Bide kırmızı biber olan tür var sanırım o acı biber mi olmalı ? yoksa normal acılıkta kırmızı pul biberde oluyo mu?
Diğer kür içinde kırmızı pul biber-limon-yoğurt üçlüsü
Aynuram istersen eşlemeleri ilk sayfaya da ekleyebilirsin hem sana sorduklarında karışmaz hiçseni ay 60la yapmamışmıyıdm ben?lusiyle 17mayıs?masmaviyle lorie...öğle yazmadımmı?