oh oh maşallah nerde hareket orda bereket=)
zumba videolarına bende bi bakayım 20 dk olması cezbedici=)
biz tanıştık mı :)baynlarr nasılsınızzz ??
yeni gelenler mi varr ???
hayır canm tanışmadıkkkbiz tanıştık mı :)
baynlarr nasılsınızzz ??
bir de bu çocuk çok güzel yaptırıyor canım. Ben güle güle yapıyorum bu çocuğu izlerkenSaol tatlım latin danslarıda ne güzeldir. Keşke kursuna gidebilsem diye iç geçirirken egzersiz videosu tam oldu
Hedef 48 canım. Şuan 61 kg yum. Aslen Ankaralıyım ama şuan kırşehirde ikamet ediyoruzhayır canm tanışmadıkkk
kaç kilosuun hedeeff ne ?? nerelisinn ??
En iyi zumba videosu bu...aralarda hareketleri anlattığı bölümleri atlayarak yapın bi süre sonra.,vücut ısısını düşürmek iyi değil çünkü...aslında 50 dk cnm ben o kadar dayanabiliyorum dur sana video adresi vereyim
ben hep yürüyüşten önce yapıyordum ama yürüyüşten sonra mı yapayım canımEn iyi zumba videosu bu...aralarda hareketleri anlattığı bölümleri atlayarak yapın bi süre sonra.,vücut ısısını düşürmek iyi değil çünkü...
Zumba yapmayı düşünenler varsa yürüyüşten sonra kaslar ısınınca yapmak en iyisi..
Önce yürüyüşle vücudu ısıtıp sonra zumba yaparım ben...zumbadan sonra bazen abs yada cardio yapıyorum 10 dakikalık..ben hep yürüyüşten önce yapıyordum ama yürüyüşten sonra mı yapayım canım
benim bir kaç gündür bacaklarım çok ağrıyo ısınmadan yaptığım için miÖnce yürüyüşle vücudu ısıtıp sonra zumba yaparım ben...zumbadan sonra bazen abs yada cardio yapıyorum 10 dakikalık..
Hedef 48 canım. Şuan 61 kg yum. Aslen Ankaralıyım ama şuan kırşehirde ikamet ediyoruz
İyiyiz tubacım.sen nasılsın?ne yedin ne içdin?baynlarr nasılsınızzz ??
Zırh kebabı ne bilemedim ama menün iyi,suyun az bi de.fatoşum haftasonu da mı çalışıyorsun?Slm kızlar
Sabah
Tb ekmeğine tost
Cay
Öğle
Cacık
Akşam
Zırh kebabı
Ayran
1 tahmis kahve
1,5 lt su tamamlıcam
Alışveriş merkezinde bol yürüyüş
İyiyiz tubacım.sen nasılsın?ne yedin ne içdin?
Kurabiye olmamış hiççç kuzum,lahmacunu da çok tüketiyorsun çook...sabah kahvaltımı yaptm
öğlen : bi parça bitterli kurabiye yedim
akşam : saat 16:30 da yemegimi yedim lahmacn ve bolsalata ayran ..
bundan sonra yiyebildiğim kadar erken yiyecegm akşam yemeğini .. leptin daha çok çalışır hem :)
spor : 45 dk yürüyüş yaptm yağmurlu havada misss gbiydi havaa
su : 2.5 litree
Kurabiye olmamış hiççç kuzum,lahmacunu da çok tüketiyorsun çook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?