Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saol tatlım latin danslarıda ne güzeldir. Keşke kursuna gidebilsem diye iç geçirirken egzersiz videosu tam oldu

aslında 50 dk cnm ben o kadar dayanabiliyorum dur sana video adresi vereyim
En iyi zumba videosu bu...aralarda hareketleri anlattığı bölümleri atlayarak yapın bi süre sonra.,vücut ısısını düşürmek iyi değil çünkü...

Zumba yapmayı düşünenler varsa yürüyüşten sonra kaslar ısınınca yapmak en iyisi..

ben hep yürüyüşten önce yapıyordum ama yürüyüşten sonra mı yapayım canım

ben hep yürüyüşten önce yapıyordum ama yürüyüşten sonra mı yapayım canım
Önce yürüyüşle vücudu ısıtıp sonra zumba yaparım ben...zumbadan sonra bazen abs yada cardio yapıyorum 10 dakikalık..

Ne güzel eşler bir birini bulmuş konuşmuş...hülyacım sen nasılsın canım?sıkı dur menümü yazıyorummmm...

11.00 2yumurta,yeşillik salata,lor,1dilim kızarmış ekmek,yeşil çay

Ara yeşil +1kare bitter

17.30 ızgara tavuk(tosterde yaptım,nnnefisdi),sebze yemeyi(patlıcan,kuru soğan,biberler),ayran,yeşillik salata,lor

Ara yeşil çay+1kare bitter

3litre su
lealie 3mile
jillian level 3

Ekmeksizliye bu kadar alışacağımı bilmezdim yya.şimdi ben yemeyi doyana kadar yiyorum,bakıcam bir süre daha 60dan inmezsem az yerim,aama şimdi çok güzel doyuyorum...şuan açlığın zevkini yaşıyorum.bakın gerçekten şakka yapmıyorum cidden zevk alıyorum akşamları acıkınca...

İyiyiz tubacım.sen nasılsın?ne yedin ne içdin?

sabah kahvaltımı yaptm

öğlen : bi parça bitterli kurabiye yedim

akşam : saat 16:30 da yemegimi yedim lahmacn ve bolsalata ayran ..

bundan sonra yiyebildiğim kadar erken yiyecegm akşam yemeğini .. leptin daha çok çalışır hem :)

spor : 45 dk yürüyüş yaptm yağmurlu havada misss gbiydi havaa

su : 2.5 litree

Kurabiye olmamış hiççç kuzum,lahmacunu da çok tüketiyorsun çook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…