Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zırh kebabı ne bilemedim ama menün iyi,suyun az bi de.fatoşum haftasonu da mı çalışıyorsun?
Adana kebabı gibi bişey canım köfte benzeri yani
Haftasonu işe gitmiyorum ama evde yine işlerim oluyo aynuracım tabi bi de biriken ev işleri vs alışveriş derken nasıl geçiyor anlamıyorum bile

Kurabiye miii

Aynuram regl dönemim ve resmen herşeye saldırıyorum Biran önce listeye dönmem şart..,burası nasıl disipline ediyor insanı..

Menün güzel canım..Karataya uygun..kahvaltıda zeytin yersen iyi olur..

Atama olana kadar özel hastane ya da muayenehanede çalış canım öyle bi imkanın varsa
Bitter çikolatanın kalp hastalarına nasıl bi faydası varmış canim
damak tadı demek ki canım bana kepekli tost daha kuru yavan geliyor:)
Ben de sevmem kepekli tostu
Gerçi ben kepekli ekmeği sevmem köy ekmeğini bide

Simdiden is teklifi aliyorum bu beni cok mutlu ediyo ama mezun olmak varken 2kredilik ders icin bir yilim uzarsa diye endiseliyim

2 ay diyorum ama tabi gebelik olmazsa canım.. Gebelik olması halinde bir süre duracak tabiki..

ayy ne güsel yaa.. keşke ben de evlensem yaa :)
özeniyorum valla :) daha çok erken ama ..

ben de 10 kilo hedefim vardı 2 gitti 8 kaldı .. onun içinde 5-6 hafta hedefliyorm ortalama olarak..

70.4 ten 68 e düştüm burası sayesinde :)

Haklısın canım ama arkadaşım alıp gelmiş sıcak sıcaktı yedim yürüyerek telafi etmeye çalıştım

UOTE="aeben, post: 39185679, member: 80890"]İyi geceler tatli ruyalar Kizcezler :))

Gelemesemde aklim sizde ozledim hepinizi ..[/QUOTE]
Ablamm yoklugun oyle fark ediliyorki
Cok ozledikk

[QUOT. S"yorgunrapunzel, post: 39185711, member: 642656"]Boşwr canim ya yine de kendi işini yapcaksın o açıdan düşün bide
Ama inşallah bu yıl halledersin tabi[/QUOTE]
İnsallahhhh:)
Bende sizi böcügüm , mucuks
Az kaldi 1 hafta daha sabredelim ....
Sabri n sonu selamettir ablacim bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…