Adana kebabı gibi bişey canım köfte benzeri yaniZırh kebabı ne bilemedim ama menün iyi,suyun az bi de.fatoşum haftasonu da mı çalışıyorsun?
Kurabiye miiisabah kahvaltımı yaptm
öğlen : bi parça bitterli kurabiye yedim
akşam : saat 16:30 da yemegimi yedim lahmacn ve bolsalata ayran ..
bundan sonra yiyebildiğim kadar erken yiyecegm akşam yemeğini .. leptin daha çok çalışır hem :)
spor : 45 dk yürüyüş yaptm yağmurlu havada misss gbiydi havaa
su : 2.5 litree
Slm kızlar
Sabah
Tb ekmeğine tost
Cay
Öğle
Cacık
Akşam
Zırh kebabı
Ayran
1 tahmis kahve
1,5 lt su tamamlıcam
Alışveriş merkezinde bol yürüyüş
Kurabiye miii
Iyi geceler kuzumHerkeseee iyi geceleerr
Aynuram regl dönemim ve resmen herşeye saldırıyorum Biran önce listeye dönmem şart..,burası nasıl disipline ediyor insanı..Ne güzel eşler bir birini bulmuş konuşmuş...hülyacım sen nasılsın canım?sıkı dur menümü yazıyorummmm...
11.00 2yumurta,yeşillik salata,lor,1dilim kızarmış ekmek,yeşil çay
Ara yeşil +1kare bitter
17.30 ızgara tavuk(tosterde yaptım,nnnefisdi),sebze yemeyi(patlıcan,kuru soğan,biberler),ayran,yeşillik salata,lor
Ara yeşil çay+1kare bitter
3litre su
lealie 3mile
jillian level 3
Ekmeksizliye bu kadar alışacağımı bilmezdim yya.şimdi ben yemeyi doyana kadar yiyorum,bakıcam bir süre daha 60dan inmezsem az yerim,aama şimdi çok güzel doyuyorum...şuan açlığın zevkini yaşıyorum.bakın gerçekten şakka yapmıyorum cidden zevk alıyorum akşamları acıkınca...
Atama olana kadar özel hastane ya da muayenehanede çalış canım öyle bi imkanın varsaAlttan dersim vardi gecen seneden bu sene mezun olucaktim sanirim olamiycam. 2.donemden ders biraktim ve o dersi alamazsam seneye ikinci donem vermek zorundayim. 2kredilik ders icin bir yilim uzuycak.
Ve su an ders programinda çakişiyor. Antepte de degilim gidip danişman hocayla gorusemiyorum ancak cuma gunu gidebilirim
Halledemezsem bir senem yanicak ne atanabilcem ne bisey yapabilcem.
Bitter çikolatanın kalp hastalarına nasıl bi faydası varmış canimEvet aynuram sebze bakliyat meyve bile yasak çorbada yasak :)))
Evet protein ağırlıklı bir diyet uyguluyorum doktorumun söylediği
Menün ve sporun harikaa canım eşiimmm
Bitteri doktorlar kalp hastalarına öneriyor ama kilo anlamında günde bir kare zarar vermez diye düşünüyorum ama sadece bitter için
Eğer acıkırsan yoğurt yersin canım
Menün ve sporun süper gerçekten.. sporuna bayıldımmm :)
Ben de sevmem kepekli tostudamak tadı demek ki canım bana kepekli tost daha kuru yavan geliyor:)
Simdiden is teklifi aliyorum bu beni cok mutlu ediyo ama mezun olmak varken 2kredilik ders icin bir yilim uzarsa diye endiseliyimAtama olana kadar özel hastane ya da muayenehanede çalış canım öyle bi imkanın varsa
Bitter çikolatanın kalp hastalarına nasıl bi faydası varmış canim
Ben de sevmem kepekli tostu
Gerçi ben kepekli ekmeği sevmem köy ekmeğini bide
1.55 canım48 miiiii
boy kaç canmm ??
ha o zaman anladm simdiiii ...1.55 canım
2 ay diyorum ama tabi gebelik olmazsa canım.. Gebelik olması halinde bir süre duracak tabiki..ha o zaman anladm simdiiii ...
insallah beraberce veririz kilolarıı :)
kaç ayda vermeyi planlıyosun peki ?
2 ay diyorum ama tabi gebelik olmazsa canım.. Gebelik olması halinde bir süre duracak tabiki..
Haklısın canım ama arkadaşım alıp gelmiş sıcak sıcaktı yedim yürüyerek telafi etmeye çalıştımgerek yok gerçekten...ne düzel sağlıklı besleniyorsun güzelim...
yazdım ya tatlım seninki lusia arkadaşımız....
akşam karbonhidrat olmuş güzelim,tohudu 2kepçe yeyeip de pilavı yemeseydin keşke...
ooooh yarasın arzum....ayıptır söğlemesi
başarılar canım yarışmanda....
simit ve poğaça olmamış havvacım,ama sporla tealfi etmişsin...olmasa dah iyi olurdu...
evet aynennnn benim de aklıma o geldi hemen....
menün iyi deyil canm benim...yarın daha dikkatli ol kuzu..
Boşwr canim ya yine de kendi işini yapcaksın o açıdan düşün bideSimdiden is teklifi aliyorum bu beni cok mutlu ediyo ama mezun olmak varken 2kredilik ders icin bir yilim uzarsa diye endiseliyim
Sabri n sonu selamettir ablacim bekliyoruz :)Bende sizi böcügüm , mucuks
Az kaldi 1 hafta daha sabredelim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?