Tamam ablacim,içtim tabiki nemde ilk defa 2,5 litre :) önceden ikide zorlaniyordum ama tuvaletten cikamadim dun :)Canım benim ilk zamanlar için iyi ama aralarda 4saat 1şey yememeye çalış,bi de muzu çok tüketme...suyynu içdin mi peki?senin eşin garfield kuzum
Aynen bende öyle sanıyordum:)ay-60 la beni yaptın sanmışım =) Benim eşim kim ?
Tmam :)buldummm biz eş olduk :)
Biz erzurumlularda oyleyiz ben o yuzden cay icmiyorumbi de küçük bi sorum daha var.biz azerilerin garip bi huyu vardır çayı mutlaka bir şeyle içeriz,daha önce hurmayla içiyordum,şimdi bitter çikolatayla içmek istiyorum.hani 1minikkare 1bardakla...yardımınızı fikirlerinizi bekliyorum...
Canim ben esimin internet paketi var ondn giriyom nete gece nobete gitti ondan giremedim bak elif ben cok dikkat ediyorum ha sakin salma kendini bugunki menumu soyle dusunuyorum sabah mantarli yumurta peynir
Bravo cnim guzel menun spor yok sende benim gibi 2 cocuk ev isi yemek arasina sikismissin cunku. Seni anliyorummenüm
09:30 2 yumurtadan baharatlı omlet, zeytin, biberiye-yeşil çay
12:00 1 muz
14:00 tam buğday ekm. yağsız tost
18:00 zeytinyağlı pırasa, kocaman bir salata
suyumu da bugün limon dilimli ve kabuk tarçınlı içiyorum
Canim benimde kikirdak erimem var benimdemi kilodan acep ben yuruyus bandinda fazla yurumeme baglamustim smaYa canım benim annem 85 kilo ve maşallah ufak boylu olduğu için tombik tombik duruyor. Ve şuan fazla kilodan dolayı dizlerdeki kıkırdak gitmiş durumda. Ameliyat olucak. Eşimin söylediği şey sadece kilodan ( kendisi doktor ) Sen de annen gibi olursun yoksa diyo bir de kiloyu hiç sevmez. Balık eti bile sevmez. Beni ilk tanıdığında 52 kiloydum. Fıstık gibiydin o zaman diyo. Daracık kot bile nasıl bol dururdu üstünde diyo.
Günaydın eşim :)Tmam :)
Gunaydin canim :)Günaydın eşim :)
tamam o zaman canım önemli değil hafta içi konuşuruz ama haftasonu kaçamak yapmak falan yok değil miGeldim canimcaliskangarfield ben hafta sonu pek giremiyorum sadece rapor vermeye firsatim oluyor ama yarin seninle uzun uzun sohbet etmek tanismak isterim yol arkadasim :)
Tamam adaşim cok iyi bir eşleşme olmuştamam o zaman canım önemli değil hafta içi konuşuruz ama haftasonu kaçamak yapmak falan yok değil mi
ben de isterim bu arada adım yağmur :)
senin de mi yağmur ismin ? aa ne tesadüf evet güzel olmuş
Bende sabah 7 de yuruyusumu yaptim annemle babamla khvltmida yptm evi tmzleyip spora gecice,m :)Ben bugünümü spora ve cilt bakımına ayırıyorum ara ara gelir yazarım planladığım gibi giderse akşama süper bir menü ve sporla burada olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?