Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim ilk zamanlar için iyi ama aralarda 4saat 1şey yememeye çalış,bi de muzu çok tüketme...suyynu içdin mi peki?senin eşin garfield kuzum
Tamam ablacim,içtim tabiki nemde ilk defa 2,5 litre :) önceden ikide zorlaniyordum ama tuvaletten cikamadim dun :)

Biz erzurumlularda oyleyiz ben o yuzden cay icmiyorum

Dunki menumu tam yazayim
Sabah turk kahvesi
Ogle ispanakli yumurta 3 kasik bamya
Aksam salata tavuk sote doyana kadr yogurt elma
Ara kuru uzum azcik 1 incir cay
Spor leslie 3 mile. Cidden eglenceliymis 70 mekik

F fahmuh benim eşim nerdesin ?
Canim ben esimin internet paketi var ondn giriyom nete gece nobete gitti ondan giremedim bak elif ben cok dikkat ediyorum ha sakin salma kendini bugunki menumu soyle dusunuyorum sabah mantarli yumurta peynir
Ogle lahana corbasi yogurt greyfurt
Aksam pazi sarma var.(kac tane yiyim sence.)salata belki 1 elma aksm 6dan sonra hic bise yemiycem

Bravo cnim guzel menun spor yok sende benim gibi 2 cocuk ev isi yemek arasina sikismissin cunku. Seni anliyorum

Canim benimde kikirdak erimem var benimdemi kilodan acep ben yuruyus bandinda fazla yurumeme baglamustim sma

Gunaydin keyifli pazarlar

Disarida yurudum bu sabah, kahvaltimi da yaptim geldim

Emeklerin bosa gitmesin Hulya abla, hafif tatlilar yap meyveli tarifler dene.

Aeben ablanin keyfi yerinde

Aynura inmedin mi 60 in altina canim?

Sosyal bu sefer olacak insallah. Vaktin yok mu sen de cik disarida yuru. Cocuklari enisteye birak

Geldim canim caliskangarfield ben hafta sonu pek giremiyorum sadece rapor vermeye firsatim oluyor ama yarin seninle uzun uzun sohbet etmek tanismak isterim yol arkadasim :)
tamam o zaman canım önemli değil hafta içi konuşuruz ama haftasonu kaçamak yapmak falan yok değil mi
ben de isterim bu arada adım yağmur :)

Ben bugünümü spora ve cilt bakımına ayırıyorum ara ara gelir yazarım planladığım gibi giderse akşama süper bir menü ve sporla burada olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…