Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben belki aksam giremem menüyü erken yazayim
Sabah bir saat hizli tempo yürüdüm
Sabah
İspanak
Bir yumurta
Bir dilim cvdar emeği
Bir cbrdgi şekersiz cay (sonunda basrdm valla)
4 zeytin
2 dilim peynir

Ara ihlamur

Öğle
Köfte
Ayran
1dlm cvdr ekmeği (daha yemedim ama belli diye yazıyorum

Aksam acikirsam çorba

Henüz yarim litre su içtim ikiye tamamlrim
Leslie bir mil
15 sbh 15 aksam mekik bgn boyle olacak umrm hata ciss yoktur _AYNURA_ caliskangarfield

Supersin kuzummm...bi tek yürüyüş mileni arttır yavaştan...

Yok yaaa...60dan inemedim daha.ya ben çok yediyim için mi qıdım qıdım gidiyor kilolar?yoksa sporum falan da iyi...bi tek regl zamanım yaklaşıyor.şeyyy...sen de mi doyana kadar yiyordun?60.8im hala...

Yok yaaa...60dan inemedim daha.ya ben çok yediyim için mi qıdım qıdım gidiyor kilolar?yoksa sporum falan da iyi...bi tek regl zamanım yaklaşıyor.şeyyy...sen de mi doyana kadar yiyordun?60.8im hala...

Evet porsiyonlarim buyuktu doyana kadar yiyordum canim. Eskisine gore daha iyi bir duzenin var suan, sporun da eklendi buna. Bence rakama cok takilma sabirla devam et. Vereceksin ve en onemlisi vucudun istedigin gibi sekillenecek canim

Evet porsiyonlarim buyuktu doyana kadar yiyordum canim. Eskisine gore daha iyi bir duzenin var suan, sporun da eklendi buna. Bence rakama cok takilma sabirla devam et. Vereceksin ve en onemlisi vucudun istedigin gibi sekillenecek canim
Bide ben sebze yemeyi yiyorum ya akşamları?onlar kış için hazırlanıp kavanozlara doldurulum şeyler,ve yağlı oluyorlar,2kaşık onlardan yiyorum akşamları.artık onlardan yemiycem.ha bi de ven hani erken yiyorum ya şimdiye kadar 2defa saat 8de de bir şeyler atışdırdım o günler daha çok vermişdim sanki...atıştırmak dediyim mesela 10badem 2kaşlk lor peyniri yemişdim.sence bunun bi etkisi var mı?

Yagli diye neden sebze yemeyeceksin ki canim? Yagdan korkma. Benim yaptigim tavuk&et sotelerde hep yagliydi. Sebzeni ihmal etme ye mutlaka.

Senin belirli bir duzenin vardi simdiye kadar. Vucudun da bu sekilde alismis ve gec yemek seni etkiliyor olabilir. Bildigin gibi ben persembeler haric aksam yemegini 7-8 gibi yiyordum hep.

İyi yönde etkilemiş olabilirmi arzum?ben 7aydır falan hep erken yiyorum.ama dietde olduğum zamanlar 8de yiyordum.mayıs ayından 6ya çektim ve koruma da bile hep o zaman yedim.

Muzlu yulaf ezmesi yedim şimdi.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…