Zeynep 10şubata kadar yok tubam.neti bitmiş...artk biri bana zeynebi bulsunnnnn
yaaaaZeynep 10şubata kadar yok tubam.neti bitmiş...
Bu hafta çokk dikkatli ol tubam...bu nasıl eş yaaa .. misafirlerin çoğu baska eve gecti rahatm bi kaç günlüğüne ama eşim yookk
İyi yönde etkilemiş olabilirmi arzum?ben 7aydır falan hep erken yiyorum.ama dietde olduğum zamanlar 8de yiyordum.mayıs ayından 6ya çektim ve koruma da bile hep o zaman yedim.
olacam kaptanmm inşallaahhBu hafta çokk dikkatli ol tubam...
Bizim izlediğimiz yol hangisi anlamadımArzu haklı hülyam.Çok kilo almaki takıma döndüyünde de liste dışı çok kalmayasın...paylaşımda dün bahar da bu konuya deyinmiş.meyersem bizim izlediyimiz yol çok doğruymuş
Muzlu yulaf ezmesi yedim şimdi.... :)
Bizim izlediğimiz yol hangisi anlamadımAynuram şu Ankara işi olmasa ben Listeden çıkarmıydım hiç..,şimdi orada diyetteyim demem ayıp olacak,plan yapmışlardır şimdi...13 Şubat'ta listedeyim kilo almamış olarak merak etme..o haftadaki yeme ve spor Plan'ım hazır :)
bu arada activia yogurt hakkında ne düşünüyorsunuz ??
bide bana lütfen birisi örnek spor listesi versin yaa ..
malesef ev yapımı yoğurt yok evde uzun bi süre .. o yüzdn soruyorum canmmHazira ne gerek var guzelim ev yapimi yogurt ye. Ayni isi goruyor.
Sporu Hulya abla anlatir sana
Hemmen doktora git . cikmis mi damagindan yokladin mi?günaydın herkesee....
20lik dişim çok ağrıyo yaa
günaydın herkesee....
20lik dişim çok ağrıyo yaa
malesef ev yapımı yoğurt yok evde uzun bi süre .. o yüzdn soruyorum canmm
Arzum benim tatlı krizlerim espri konusudur ailede...bayılırııııım tatlılara,misafirin getirdiği baklavayı yemememek için çöpe atmışlığım vardır...dün malum dönem başladı da bikaç kurabiye yedim dayanamayıp ...Liste disi olmak yaramadi bana, diyet modundan ciktim demistin de dun. Bugun de herseye saldiriyorum deyince eyvah dedim ne yalan soyleyeyim. Meyve candir, afiyet olsun
Kefir tercih edebilirsin. O da probiyotik canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?