Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu nasıl eş yaaa .. misafirlerin çoğu baska eve gecti rahatm bi kaç günlüğüne ama eşim yookk

İyi yönde etkilemiş olabilirmi arzum?ben 7aydır falan hep erken yiyorum.ama dietde olduğum zamanlar 8de yiyordum.mayıs ayından 6ya çektim ve koruma da bile hep o zaman yedim.

Canim daha once de sana soylemistim. Yedigin sebze et olduktan sonra istersen gece yarisi ye, birsey olmaz. Senin suanki duzenin bence iyi yonde yansiyacak bedenine. Tartida sabit gorsen de bedeninde fark goruyorsundur eminim

Arzu haklı hülyam.Çok kilo almaki takıma döndüyünde de liste dışı çok kalmayasın...paylaşımda dün bahar da bu konuya deyinmiş.meyersem bizim izlediyimiz yol çok doğruymuş
Bizim izlediğimiz yol hangisi anlamadım Aynuram şu Ankara işi olmasa ben Listeden çıkarmıydım hiç..,şimdi orada diyetteyim demem ayıp olacak,plan yapmışlardır şimdi...13 Şubat'ta listedeyim kilo almamış olarak merak etme..o haftadaki yeme ve spor Plan'ım hazır :)

bu arada activia yogurt hakkında ne düşünüyorsunuz ??

bide bana lütfen birisi örnek spor listesi versin yaa ..

Izne ayrilan uyelerle ilgili yazmis editor. Basariyi dusurdugunu, kolay kolay izin verilmemesi getektigini, artiyla donerse alinmamasini onermis. Biz de oyle yapiyorduk zaten. Onu yazmis Aynura.

Liste disi olmak yaramadi bana, diyet modundan ciktim demistin de dun. Bugun de herseye saldiriyorum deyince eyvah dedim ne yalan soyleyeyim. Meyve candir, afiyet olsun
Arzum benim tatlı krizlerim espri konusudur ailede...bayılırııııım tatlılara,misafirin getirdiği baklavayı yemememek için çöpe atmışlığım vardır...dün malum dönem başladı da bikaç kurabiye yedim dayanamayıp ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…