Yok canım artışla gelsem talep bile etmem listeye girmeyi...öyle bişey olursa motivasyonumu artırmak için diyet günlüğü açıp kilomu düşürüp öyle gelirim..Izne ayrilan uyelerle ilgili yazmis editor. Basariyi dusurdugunu, kolay kolay izin verilmemesi getektigini, artiyla donerse alinmamasini onermis. Biz de oyle yapiyorduk zaten. Onu yazmis Aynura.
Ben kefirimi kendim yapıyorum ama marketlerde satılıyor...her derde deva...hiç yemedimm ama deneyeyim :)
Tubacım şimdiye kadar düzenli spor yapmadıysan yani bünyen alışık değilse 2-3 hafta düzenli yürüyüş yap ,koşabilirsen yürüyüşünün aralarına kısa kısa koşular ekle...daha sonrasında hareketli programları eklersin..bu arada activia yogurt hakkında ne düşünüyorsunuz ??
bide bana lütfen birisi örnek spor listesi versin yaa ..
Canim cok yorma kendini kalp bu biseye benzemezzSelam kızlar ben geldim
Kahvaltimi sporumu da yapıp geldim çok yordu bugün hoca son 10 dakika taşikardi geçirdim resmen
Arzum benim tatlı krizlerim espri konusudur ailede...bayılırııııım tatlılara,misafirin getirdiği baklavayı yemememek için çöpe atmışlığım vardır...dün malum dönem başladı da bikaç kurabiye yedim dayanamayıp ...
Tubacım şimdiye kadar düzenli spor yapmadıysan yani bünyen alışık değilse 2-3 hafta düzenli yürüyüş yap ,koşabilirsen yürüyüşünün aralarına kısa kısa koşular ekle...daha sonrasında hareketli programları eklersin..
Ben kefirimi kendim yapıyorum ama marketlerde satılıyor...her derde deva...
Eşimin tatlıyla hiç arası yoktur,nadiren yer,oğlumda şerbetli tatlı yemiyor fazla geriye kim kalıyorMutfakta dursa esin&pasan yerdi, neden attin canim?
Kardiyo olarak iyi çalıştırdı anlamında :) biraz mubalaga olduCanim cok yorma kendini kalp bu biseye benzemezz
Jessica smith in yürüyüş videoları var çeşit çeşit,onların hafif olanını yapabilirsin..yürüyüş yapacak vakit bulursam çok güzel olur ..
leslie 4 yapıyodum ama kaldırdılar ..
ona da bakayım bi şimdiJessica smith in yürüyüş videoları var çeşit çeşit,onların hafif olanını yapabilirsin..
iyiyim canım tatil dinleniyorum :) sen nasılsınNaslsn canm :)
olur canım atarım tabi hatta atayım hemen bu 1.seviye yeni başlayanlar için ben buna başladımPlatesi bne çok istiyorum cnm video varsa link atar msin
İyiyim bende yine misagirlige gidiyorum bu tatil yaramadi yemicem orda biseyiyiyim canım tatil dinleniyorum :) sen nasılsın
Bence meyvesiz aktivianın bi zararı yoktur yaaa...malesef ev yapımı yoğurt yok evde uzun bi süre .. o yüzdn soruyorum canmm
1 sene önce falan gitmiştim. Doktor ara ara ağrıyacak sonra duracak böyle böyle tam çıkana kadar rahatsız edecek seni falan demişti. Çıkmaya başlamıştı yani çok önceden, ama tamamen bitmedi hala.Hemmen doktora git . cikmis mi damagindan yokladin mi?
Sağol canımm.Kefir tercih edebilirsin. O da probiyotik canim.
çok abartmadan ye ama eve gelince spor yap canım hiç yememek olmuyor gittiğin yerdeİyiyim bende yine misagirlige gidiyorum bu tatil yaramadi yemicem orda bisey
niye öyle diyorsun ki canım verirsin mutlaka zaten bunun için buradayız umutsuz olmak yokEvet CNNhic sanmıyorum bnm kilomda insan yok bu konuda 98
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?