- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
Ben belki aksam giremem menüyü erken yazayim
Sabah bir saat hizli tempo yürüdüm
Sabah
İspanak
Bir yumurta
Bir dilim cvdar emeği
Bir cbrdgi şekersiz cay (sonunda basrdm valla)
4 zeytin
2 dilim peynir
Ara ihlamur
Öğle
Köfte
Ayran
1dlm cvdr ekmeği (daha yemedim ama belli diye yazıyorum
Aksam acikirsam çorba
Henüz yarim litre su içtim ikiye tamamlrim
Leslie bir mil
15 sbh 15 aksam mekik bgn boyle olacak umrm hata ciss yoktur_AYNURA_ caliskangarfield
50 de ip atlicam onu unutmusum
Aynen olmuyo canm mutfaga gittim baktim tek bir uygun yiycek yok. Az yiym bende..çok abartmadan ye ama eve gelince spor yap canım hiç yememek olmuyor gittiğin yerde
Hemen kalk en az 15dakika spor yap ve buraya bildir.hem de hemennnnn..Ben bi yaramazlık yaptım
Nutella yedim 2 kaşık hem de
İyi canım benim...Menüme gelince dünkü tatsızlık şükür son buldu.
Kahvaltıkahvaltımı geç yaptım ayrıca öğle yemeği yemedim )
1 yumurta
Peynir çeşitlerinden bolca
1 kırmızı biber
Ara:
1 bardak süt
Akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 küçük tabak pırasa yemeği
Ara:
1 kivi ya da portakal
1 kase probiyotik yoğurt
Spor: 2 saat yürüyüş
Su: 2 lt
KalkıyorummHemen kalk en az 15dakika spor yap ve buraya bildir.hem de hemennnnn..
Aynuram, yazdığını görür görmez fırladım ve birazcık kardiyo ardından da bunu yaptım:Hemen kalk en az 15dakika spor yap ve buraya bildir.hem de hemennnnn..
Ohhhh yarasın kuzummmma...Aynuram, yazdığını görür görmez fırladım ve birazcık kardiyo ardından da bunu yaptım:
sağolasın Aynurammmm, sana da yarasıııııınOhhhh yarasın kuzummmma...
Canim erzurum cok soguk direk hasta olurum esim kikirdak erimesi icin bitkisel bi ilac aldi kikirdak olusumunu yeniden sagliyomus 2 3 hafta onu kullanayomda yuruyus bandinda yine yuriycemGunaydin keyifli pazarlar
Disarida yurudum bu sabah, kahvaltimi da yaptim geldim
Emeklerin bosa gitmesin Hulya abla, hafif tatlilar yap meyveli tarifler dene.
Aeben ablanin keyfi yerinde
Aynura inmedin mi 60 in altina canim?
Sosyal bu sefer olacak insallah. Vaktin yok mu sen de cik disarida yuru. Cocuklari enisteye birak
Teşekkürlerolur canım atarım tabi hatta atayım hemen bu 1.seviye yeni başlayanlar için ben buna başladım
Yok vercgm zaten de en tombişiniz benim onu diyorumniye öyle diyorsun ki canım verirsin mutlaka zaten bunun için buradayız umutsuz olmak yok
Basen ve bacaga birebirAynuram, yazdığını görür görmez fırladım ve birazcık kardiyo ardından da bunu yaptım:
İki dlm de cvdar ekmeği yedim öğlen maalesefbende beğendim oldukça güzel görünüyor
Evet, çok fazla yandı zaten oralar :)Basen ve bacaga birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?