- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
İyilik canım.sen nasılsın?asıl sende durumlar nasıl?n asılsınız kızlar nasıl gıdıyor :)
Ne diyosunnnnn?senin bebiş küçük deyilmiydi?Herkese slm millet HAMILEYIMMMMMMMMMM
Aaaa hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallahhh:))Herkese slm millet HAMILEYIMMMMMMMMMM
Herkese slm millet HAMILEYIMMMMMMMMMM
Afferim sana...akşam fasulye ile ekmek yemezsen çok daha iyi olur fıstığım..Menum
kahvalti
peynirli domatesli kepek ekmekle tost
ayran
öğlen
tarhana corbasi 1 kase
Semiz otlu yogurt
aksam 1.bucuk kucuk kepce kurufasulye yicem
yogurt
1 dilim kepek ekmegi
Spor
1 saat yürüyüş hizli yurudum arada kosarak
500 kere ip atladim
Birazdan yarim saat bisiklet surucem
Suyumuda ictim
Makarna yiyemiyoruz dimi?
Supriz oldu bizede oglum yarin 1 yasina giriyo acayip mutluyum tam istedigim gibi olcak aralarinda yas cok olmicak =)Ne diyosunnnnn?senin bebiş küçük deyilmiydi?
nutellan olmasaydı belki... ama şimdi olmazzzz..Makarna yiyemiyoruz dimi?
Saol bebeqim allah razi olsunnn =))Neee superr haber
ALLAH bagislasin kuzum cok sevindim
yarın yanınızdayım dıyetteyımİyilik canım.sen nasılsın?asıl sende durumlar nasıl?
Sagol Insallah canim allah razi olsunnn =))Aaaa hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallahhh:))
Afferim sana...akşam fasulye ile ekmek yemezsen çok daha iyi olur fıstığım..
Ayyy ne mutlu sana. ..gözün aydın olsun.benim kızımın 2aya 2yaşı olacak,hala tırsıyorum...sandım ki sende de istemeden oldu.tebrik ederim bitanem...ayrıca yarınki doğum gününnü de kutlarım bebişin...öpdüm kokulu kokulu..Supriz oldu bizede oglum yarin 1 yasina giriyo acayip mutluyum tam istedigim gibi olcak aralarinda yas cok olmicak =)
Saol bebeqim allah razi olsunnn =))
Kepekli makarna var abartmamak sartyla yiyeblrsn canim ama sos falan olmadan yogurtla olablr
nutellan olmasaydı belki... ama şimdi olmazzzz..
Supersin canımmm...bak ben de bu akşamı çok hafif yedim...aslında 2saat oldu açım şimdiden ama 8de badem ve lor peyniri yiycem azcık...bakalım yarın tartıda ne olacak...Mantı makarna yapmış annem, ama yemicem canlar :)
Mercimek çorbası, salata, yoğurt yemeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?