Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslinda ikisi birden buyucek tek tek ugrasmicam hayatim oyuzden super oldu Saol canim bizde optuk kocaman kocaman

Noldu anlamadim ben kim ki o

Supersin canımmm...bak ben de bu akşamı çok hafif yedim...aslında 2saat oldu açım şimdiden ama 8de badem ve lor peyniri yiycem azcık...bakalım yarın tartıda ne olacak...
Aynurammm,
Ben de çok geç olmadan 6-6buçuk gibi yerim. İleriki saatlerde acıkırsam da süt ve çiğ badem yerim diye düşünüyorum :)

Yarın tartı günü mü? Yoksa sana özel tartı günü mü? :)

Şu kv ile ilgili tecrübeleri duydukça korkuyorum yahu hiç bi biri evladı gibi sahiplenmez gelinini! Bi tane de annemin başında var yıllardır...

ben bugün kü menümü yazayım

sabah
1kk peynir
2 zeytin
yumurta ve maydanoz
Ara
1 nar
Öğlen
1 lavaş ve tavuk şiş
maydanoz
akşam yemeği yememeyi düşünüyorum çok acıkırsam salatalık yiyeceğim
2 lt su ve sabah 1 saate yakın yürüdm

Arkadaşımın düğünü var 1 hafta sonra o yüzden bu hafta çok dikkat etmyi düşünüyorum

bende çok iyiyim teşekkür ederim eş seçildik habern var mı canım
Aaaa, öyle mi; yoktu canım :) gel tanışalım o zaman *-*
23 yaşındayım ben, bekarım, psikolog sayılırım artık; 3 ay sonra mezun oluyorum :) aynı zamanda da Aile Danışmanı olacağım 1 ay sonra eğitimimi tamamlamış olacağım :) peki ya sen?

1 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğünü var ve bende göbek ve basen sorunu var nasıl bir kıyafet almalıyım kızlar her iki tarafı da gizleyecek :)
denediğim kıyafetlerin hiç biri güzel olmuyor ne yapsam sizce

memnün oldum hayırlısı ile görevine başlarsın inşallah canım ben de bekarım öğretmenim kayseride yaşıyorum:)

bugünkü menüm kızlar pilatesten sonra başka bir şey yapamadım ağır geldi yarın tekrar deneyeceğim bu sefer önce koşu bandı sonra pilates yapacağım başarılı olurum umarım
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği,domates, salatalık
4 zeytin, 1 bardak çay

ara:1 fincan neskafe

öğle:1 portakal, 1 bardak süt (kahvaltıyı geç yaptım evde olunca)

akşam:balık (1 alabalık), bol salata

su:1.5 litre (yatana kadar 2 yi geçerim) spor:30 dakika pilates, 50 mekik

menü çok başarılı ama neskafe zararlı sanki

Güzel bitanem,super hatta...neskafeyi de şekersiz olanını kullansan daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…