Aslinda ikisi birden buyucek tek tek ugrasmicam hayatim oyuzden super oldu Saol canim bizde optuk kocaman kocamanAyyy ne mutlu sana. ..gözün aydın olsun.benim kızımın 2aya 2yaşı olacak,hala tırsıyorum...sandım ki sende de istemeden oldu.tebrik ederim bitanem...ayrıca yarınki doğum gününnü de kutlarım bebişin...öpdüm kokulu kokulu..
Noldu anlamadim ben kim ki oAslında bende 2.çocuğu doğura bilirim artık ama bu kv ile asla istemiyorum 2.çocuğu...Ay Allahım o evde olmayınca ben nasıL mutlu nasıl huzurlu oluyorum...ne olurduki kendi evinde yaşasaydı,hayatı bana zindan etmeseydi...
Saol canim eticem artik =)AMİN kuzum
kendine bebisine cok dikkat et
Aynurammm,Supersin canımmm...bak ben de bu akşamı çok hafif yedim...aslında 2saat oldu açım şimdiden ama 8de badem ve lor peyniri yiycem azcık...bakalım yarın tartıda ne olacak...
Şu kv ile ilgili tecrübeleri duydukça korkuyorum yahu hiç bi biri evladı gibi sahiplenmez gelinini! Bi tane de annemin başında var yıllardır...Aslında bende 2.çocuğu doğura bilirim artık ama bu kv ile asla istemiyorum 2.çocuğu...Ay Allahım o evde olmayınca ben nasıL mutlu nasıl huzurlu oluyorum...ne olurduki kendi evinde yaşasaydı,hayatı bana zindan etmeseydi...
Merhaba arkadaşlarŞu kv ile ilgili tecrübeleri duydukça korkuyorum yahu hiç bi biri evladı gibi sahiplenmez gelinini! Bi tane de annemin başında var yıllardır...
Merhabaaaa :) hoşgeldin iyiyim canım sen nasılsın?Merhaba arkadaşlar
Masmavi merhaba nasılsın:)
bende çok iyiyim teşekkür ederim eş seçildik habern var mı canımMerhabaaaa :) hoşgeldin iyiyim canım sen nasılsın?
Aaaa, öyle mi; yoktu canım :) gel tanışalım o zaman *-*bende çok iyiyim teşekkür ederim eş seçildik habern var mı canım
en iyisi evde misafir ağırlamak o zaman istediğini yiyip istediğini yemeyebilirsin canımAynen olmuyo canm mutfaga gittim baktim tek bir uygun yiycek yok. Az yiym bende..
Teşekkürler
Yok vercgm zaten de en tombişiniz benim onu diyorum
İki dlm de cvdar ekmeği yedim öğlen maalesefAksAM sdce salta yada ayran var
memnün oldum hayırlısı ile görevine başlarsın inşallah canım ben de bekarım öğretmenim kayseride yaşıyorum:)Aaaa, öyle mi; yoktu canım :) gel tanışalım o zaman *-*
23 yaşındayım ben, bekarım, psikolog sayılırım artık; 3 ay sonra mezun oluyorum :) aynı zamanda da Aile Danışmanı olacağım 1 ay sonra eğitimimi tamamlamış olacağım :) peki ya sen?
Ben de memnun oldum canımmemnün oldum hayırlısı ile görevine başlarsın inşallah canım ben de bekarım öğretmenim kayseride yaşıyorum:)
menü çok başarılı ama neskafe zararlı sankibugünkü menüm kızlar pilatesten sonra başka bir şey yapamadım ağır geldi yarın tekrar deneyeceğim bu sefer önce koşu bandı sonra pilates yapacağım başarılı olurum umarım
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği,domates, salatalık
4 zeytin, 1 bardak çay
ara:1 fincan neskafe
öğle:1 portakal, 1 bardak süt (kahvaltıyı geç yaptım evde olunca)
akşam:balık (1 alabalık), bol salata
su:1.5 litre (yatana kadar 2 yi geçerim) spor:30 dakika pilates, 50 mekik
ondan vazgeçemem sanırım canım çok seviyorum doğru mu bilmiyorum ama birkaç kişi kısırlık yapar dedi 2 günde 1 içiyorum ama azaltamadım bi türlümenü çok başarılı ama neskafe zararlı sanki
Bransin ne canim bende fen ve teknoloji ogretmniymmemnün oldum hayırlısı ile görevine başlarsın inşallah canım ben de bekarım öğretmenim kayseride yaşıyorum:)
Güzel bitanem,super hatta...neskafeyi de şekersiz olanını kullansan daha iyi olur..bugünkü menüm kızlar pilatesten sonra başka bir şey yapamadım ağır geldi yarın tekrar deneyeceğim bu sefer önce koşu bandı sonra pilates yapacağım başarılı olurum umarım
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği,domates, salatalık
4 zeytin, 1 bardak çay
ara:1 fincan neskafe
öğle:1 portakal, 1 bardak süt (kahvaltıyı geç yaptım evde olunca)
akşam:balık (1 alabalık), bol salata
su:1.5 litre (yatana kadar 2 yi geçerim) spor:30 dakika pilates, 50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?