Ya bu kadın beni deli ediyor o kadar hareket yapıp hala sırıtıyor ya tüm yapma sevkimi kırıyor sinir oluyorum
Kızlar bunu yaptım bugün resmen suya batdım yahu...tavsiye ederimmm...
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağınaHerkese slm millet HAMILEYIMMMMMMMMMM
coğrafya canımBransin ne canim bende fen ve teknoloji ogretmniym
Canim balik almada aman deyim baseni 3 kat gosteriyo1 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğünü var ve bende göbek ve basen sorunu var nasıl bir kıyafet almalıyım kızlar her iki tarafı da gizleyecek :)
denediğim kıyafetlerin hiç biri güzel olmuyor ne yapsam sizce
canim sodali ayran zayiflatiyo diyemi iciyonMenum
Kahvaltı 8:30
2yumurta
1kutu süt
Ara
1bardak sodali ayran
Öğlen13:30
1kase sebze çorba
1haslanmis tavuk but
2kasik yoğurt
Ara
1yesil elma
Akşam
1kase sebze çorba
1kase yoğurtlu karnabahar ve brokoli
45 dk step yaptım birazdan plates yapabilirim
2-2.5 lt de su içtim
balık denedim çok kötüydü ama uzun kıyafetler de genel de balık bu hafta almak zorundayımCanim balik almada aman deyim baseni 3 kat gosteriyo
ekmek yemiyor musun canımMenum
Kahvaltı 8:30
2yumurta
1kutu süt
Ara
1bardak sodali ayran
Öğlen13:30
1kase sebze çorba
1haslanmis tavuk but
2kasik yoğurt
Ara
1yesil elma
Akşam
1kase sebze çorba
1kase yoğurtlu karnabahar ve brokoli
45 dk step yaptım birazdan plates yapabilirim
2-2.5 lt de su içtim
Canim tesetturluysen bir kac oneri yspabilirimbalık denedim çok kötüydü ama uzun kıyafetler de genel de balık bu hafta almak zorundayım
Spordan hemen sonra spor hocam önerdi terleyerek atilanlari yerine koymak ve kas yıkımını önlemek için zayiflatmaya etkisi var mi bilmiyorumcanim sodali ayran zayiflatiyo diyemi iciyon
Normalde kahvaltıda yerim ama spora gidecegim zaman 2yumurta yiyorum o yüzden ekmek yemedim onun dışında öğlen ve akşam ekmek yemiyorum zaten 1kase çorba 2dilim ekmekle eşdeğer :)ekmek yemiyor musun canım
hayır canım tesettürlü değilim malesefCanim tesetturluysen bir kac oneri yspabilirim
Hayirli olsun bacim omru uzun olsun kac kilosun su anSupriz oldu bizede oglum yarin 1 yasina giriyo acayip mutluyum tam istedigim gibi olcak aralarinda yas cok olmicak =)
Kapan o zaman inan kapalilar icin olan kiyafetler super otesihayır canım tesettürlü değilim malesef
aslında çok istiyorum da cesaretim yok evlenirsem kapanmayı düşünüyorumKapan o zaman inan kapalilar icin olan kiyafetler super otesi
Canim tabi senin tarzini bilmiyprum ama benim en begendigim pinar sems le minel askin urunleri bir neten baksana sende begenecekmisinaslında çok istiyorum da cesaretim yok evlenirsem kapanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?